hiç akrabası olmayan var mı?

Ben.

Ama babam yüzünden hepsi..

Babannem sağken ve bizimleyken bayramlarda evimiz günlerce dolar taşardı. cezve daha soğumadan tekrar kahveler yapılır tepsi tepsi baklavalar yenir bulaşıkdan çıkamazdık..

Babannem öldü son kez evimiz doldu taştı. Tüm mahalle baştan sona insan doluydu
Eve girip çıkanların haddi hesabı yoktu.
40-52si okunurken binada 4 daire açtık sığmadılar. çok gezerdi,çk sevilirdi nerde hasta var nerde düğün var giderdi kendinden kücüklerede büyüklerede giderdi hiç gocunmazdı.

Ama babam ne bayramda ne seyrenda kimsenin kapısını açmaz kimseyide evine istemezdi.

ki öylede oldu.

Yakın olarak 1 halam 2 teyzem ve 1 dayım var
Halamı 3-4 senedir hiç görmüyorum babam gidip gelmiyo halam babamdan büyük halamda o bayramda bana gelmezse ben de gticem diyo
Eşimde baban gitmiyo ablasına senin ne işin var diyo böyle böyle koptuk

Bi teyzelerim ve ananemle görüşüyorum o da yazdan yaza.

babamın dayıları teyzeleri teyze kızları hepsi duruyo ama onun yüzünden bizde görüşmüyoruz

Sizinle ilgisi yok bunun aslında karşı taraf da istemeden o yakınlık kurulmuyor. Benim anne tarafımla ilişkim çok güzeldir. Cidden kardeş gibi büyüdük ve sık görüşürüz. Babanız gibi bir eniştemiz vardı. Rahmetli herkese laf sokar, sık sık kavga eder küslük çıkarırdı. En son dayıma büyük bir hata etti. Ve kibarca eniştemizin bayram seyran hariç gelmemesini istedik, arayı bozuyordu çünkü. Ama kuzenle ve teyzemizle aramız bozulmadı. Onlar da bunu kişiselleştirmediler aynen devam etti.
Siz de bu şekilde bir karar alabilirsiniz. Babanız olmadan gidip gelmek istediğinizi söyleyin onlara. Bunu da kabul etmezlerse sizi görmek istemiyorlardır baba bahanesidir işin.

Heeyy ben de sendenim dostum akrabamız çoktur ama geçmişte yaşanan durumlar, aileler arasında çıkan tartışmalar akrabalık bağlarını koparma derecesine getirmis. Teyzem dayım halam bi ton kuzenim vardır ama hepsinden de birhaberim düğünüm olsa gelenim olmaz diye içten içe de korkuyorum ne yalan söyleyeyim

Eşimin ailesi Cok kalabalıklarama benim maalesef kimsem yok diyebilirim
Baba tarafım miras yüzünden kavgalılar ve hiçbirisi birbirleriyle görüşmez,anne tarafım da enteresan şekilde soğuklardır.
Olan bana oldu işte bı bayramda elini opecek kimsem yok
Hani bana bişey olsa çocuklarımı emanet edeceğim bı halam teyzem yok
İnsan yokluğu zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…