- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
İstemek değil de ne bileyim farkında değildim ama beklemişim içten içe. Hem hatalı olup hem de böyle davranmasına gıcık oldum açıkçasıallah aşkına, o da birşeylerin olmayacağının farkındaymış ki çaba gösterme yoluna gitmemiş. anlıyorum kadınsı hislerle ve muhtemelen hala sevdiğiniz için adım görmek istediniz ama adım atsa, gönül alsa ne işe yarayacaktı ?
O geri gelse ne olacak bee asıl zararla oturan o kaldı mı ortada hadi yapsın utusunu yemeğini. O kaybetmiş o valla kendine değer ver biraz sen önemli ve özelsin . O ise gücü kadına yeten bi zavallı bide üzülme onun için sen eşya mısın bi obje mısın onun evde beslediği bişey mısın sana vurabiliyor çok iyi yapmışsın tabiki bir süre aci cekeceksin arada alışkanlık var çünkü ama geçecek sen dinleme milleti içinde acaba mi desen bile kimseye belli etme öyle dediğini dik dur hep aynı şeyi savun o kaybetti sen değilMrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
İstemek değil de ne bileyim farkında değildim ama beklemişim içten içe. Hem hatalı olup hem de böyle davranmasına gıcık oldum açıkçası
Bizim toplumumuz kadınlarında yuvaya emek veren erkeği adam eden kadın olarak görüldüğü için bu şekilde yapacağına tüm yolları deneseydin hatta biraz çekseydin olgun olsaydın ağır başlı akıllı iyi davransaydın vs diye düşünenler bu şekilde konuşacaktır. Konu sahibine diyorum bunlar tamamen yanlış şeyler insan olarak değer görmek hakkını yaptığınız hiçbir hata elinizden alamaz zaten hata da yapmamışsınız akıllı olun ruh sağlığınızı bu tarz düşüncelerle bozmayın. Size böyle diyenlere yuvasına sahip çıkan koca/erkek boşanmama izin vermezdi deyin geçin..O öfkeyle kalktın, zararla oturdun diyen kişiyle bidaha görüşmeyin, sizin iyiliginize konusmuyo o kişi. Dayak yiyip bı de Yarabbi Şükür mu diycektiniz?
Özür dilemesini ve barışmayı bekledi herhalde. Şiddeti falan unutacaktı öyle olsaSiddet gosteren birinden nasil bi gonul alma bekledinizki
Aynen zaten 2 guleryuzle iltifatla seven kadinlari kandirmayi iyi biliyorlar kanmamak lazim ne guzel kurtulmus iste..Özür dilemesini ve barışmayı bekledi herhalde. Şiddeti falan unutacaktı öyle olsa
Dayak çok kötü birşey bekleyip de dayağı alışkanlık hale getirmesini mi sağlayacaktınız siz bu kadar üzgünsünüz acaba o sizin kadar bu evliliğe ve size değer veriyormuydu bilinçaltından ortak paylaşımların verdiği bir umutla kalbinizden istemişsiniz birşeyler yapmasını normal bir duyguMrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
İstemek değil de ne bileyim farkında değildim ama beklemişim içten içe. Hem hatalı olup hem de böyle davranmasına gıcık oldum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?