- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Evet alışkanlıktan dolayı üzülüyorumdur buyuk ihtimalO geri gelse ne olacak bee asıl zararla oturan o kaldı mı ortada hadi yapsın utusunu yemeğini. O kaybetmiş o valla kendine değer ver biraz sen önemli ve özelsin . O ise gücü kadına yeten bi zavallı bide üzülme onun için sen eşya mısın bi obje mısın onun evde beslediği bişey mısın sana vurabiliyor çok iyi yapmışsın tabiki bir süre aci cekeceksin arada alışkanlık var çünkü ama geçecek sen dinleme milleti içinde acaba mi desen bile kimseye belli etme öyle dediğini dik dur hep aynı şeyi savun o kaybetti sen değil
Bazen duyuyorum adamlar pisman olmus özür dilemiş filan, tabi sonuç değişmiyor da benim durumuma baktım hiç özür yok öfke ve nefret varSize ofkeyle kalktin zararla oturdun diyen insanlari hayatinizdan uzaklastirin. Bu soylemler sizi sadece asagi ceker. Adam size kotu davraniyormus. Anliyorum, insan bir ozur bekler. Ama bu kadar haksiz oldugu bir durumda bile kibirli davranan adam zaten munkunse gonlunuzu almasin, hayatinizdan uzak dursun. Sanki cevrenizdeki bu insanlarin da telkiniyle bir ozur dilese barisacak gibisiniz. Bence resmi islemlere baslamakla cok iyi yapmissiniz. Lutfen kararli olun.
Sana tavsiyem hemen bi psikoljik destek al . Alamiyorsan durumun yoksa internetten özgüven geliştirici videolar var onları izleyip özgüvenini tazelemeye çalış mesela geç aynanın karşısına ben beynime kalbime söz geçirebilirim ben değerliyim ben güçlüyüm ben bununda üstesinden gelirim acicak ama geçecek de . Sürekli yaptığın ve söyledigin şeyler daha çabuk etki verir psikolojineEvet alışkanlıktan dolayı üzülüyorumdur buyuk ihtimal
Evet onu diyen kişi şiddeti biliyor. Eşimin mesleği filan guzel, muhtemelen o yuzden insanlar bana neden ayrıldın ki gözüyle bakıyor. Ama statü olarak eşimle eşit veya yuksek olanlar da asla el kaldırmaya hakkı yok boşa gitsin diyor. Ulaşılmaz görenlerin yorumu bu yonde geneldeÖfkeyle kalkan zararla oturur diyen kişi şiddet gördüğünüzü biliyor mu?
Alternatifi neymiş? Oturup biraz daha dayak yiyip beklemek mi?
Yada en son adam bir cinnet geçirecek,.3. Sayfa haberi olacaksınız?
Yada ite kaka devam diyip, çoluk çocuğa karışıp, onları da perişan edeceksiniz?
Sizin beklentiniz de garip.
Sizin nezaket beklediğiniz adam, bir kadına el Kaldırdı.
Kendinden güçsüz, sizin de yazdığınız gibi,
Sevdiği yemekleri pişiren,
Utulerini yapan, ihtiyaçlarını karşılayan kadını, insan yerine bile Koymaya tenezzül etmedi.
Adam zaten yaptıklarınızın kıymetini bilse işler bu noktaya gelmez.
Adam Adam yazıp duruyorum, lafın gelişi.
O birileri hep söyler durur. Takma kafana. Sen doğru olanı yaptın hayatından zararlı birini çıkarttın.Mrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
Fiziksel şiddet ile ilgili korkutcak seyler söylemedi de saçma sapan işte paranı alırım şöyle dava kazanırım filan hakaret de ediyordu. Sussun diye öyle yaptıkUzaklaştırma aldıracak kadar korkutuyor sizi ve siz hala gönlünüzü almasını bekliyorsunuz
Ben bence kadın değilim ya, anlamıyorum ben bu kadınları
Doğru tabiki her dediğini yapa yapa değerim de kalmadıEvet o gelirdi haklısınız. Bir dayak daha atar giderdi sonra. Gerçekten insanın kendisine yaptığını kimse yapamaz derlerdi doğruymuş. Biraz kendi değerinizin farkına varın. Sizin kendinize göstermediğiniz saygıyı bir başkası neden göstersin size?
Evet birkaç gündür youtubeden çıkmaz oldum, geliştiren ve bilgilendiren videolar var. İnsan böyle durumlarda hislerini anlamak, sebebini bilip ona gore davranma ihtiyacı duyuyorSana tavsiyem hemen bi psikoljik destek al . Alamiyorsan durumun yoksa internetten özgüven geliştirici videolar var onları izleyip özgüvenini tazelemeye çalış mesela geç aynanın karşısına ben beynime kalbime söz geçirebilirim ben değerliyim ben güçlüyüm ben bununda üstesinden gelirim acicak ama geçecek de . Sürekli yaptığın ve söyledigin şeyler daha çabuk etki verir psikolojine
Mrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?