Hiç alttan almayan eş😒

Bu ne perhiz,bu ne lahana tursusu.
Hem dovuyor sovuyor duzelmez hu adam diyorsunuz hemde hala alttan almadi barismak icin adim atmadi uzuldum diyorsunuz.Seni doven değer vermeyen tehdit eden adami ne yapicaksin hala onu sayikliyorsun. Bu evlilik bitmis arkadasim.

ne sacma yorumda bulunmulsar size (yakinlariniz, buradaki kadinlar degil) adam hem siddet uyguluyor hemde piskinlik yapiyor. Pisman olmamasida cabasi dogru bi karar verdiginizi gösteriyor

az bi pismanlik veya merhameti olsaydi gururu olsaydi belki ayrilma istedginde haklisin diyecekk birseyim yok ama iyi ayrilalim fln derdi . Eger barisirsaniz ve birdaha siddet uygularsa adi ayrilsaydin ozmn der ver ayrilmayacaginzi bildigi icin devam uygular .

Kendinize sayginiz olmus devam ettirin bence

Öfkeyle kalkan zararla oturur diyen kişi şiddet gördüğünüzü biliyor mu?
Alternatifi neymiş? Oturup biraz daha dayak yiyip beklemek mi?
Yada en son adam bir cinnet geçirecek,.3. Sayfa haberi olacaksınız?
Yada ite kaka devam diyip, çoluk çocuğa karışıp, onları da perişan edeceksiniz?

Sizin beklentiniz de garip.
Sizin nezaket beklediğiniz adam, bir kadına el Kaldırdı.
Kendinden güçsüz, sizin de yazdığınız gibi,
Sevdiği yemekleri pişiren,
Utulerini yapan, ihtiyaçlarını karşılayan kadını, insan yerine bile Koymaya tenezzül etmedi.
Adam zaten yaptıklarınızın kıymetini bilse işler bu noktaya gelmez.
Adam Adam yazıp duruyorum, lafın gelişi.

Evet o gelirdi haklısınız. Bir dayak daha atar giderdi sonra. Gerçekten insanın kendisine yaptığını kimse yapamaz derlerdi doğruymuş. Biraz kendi değerinizin farkına varın. Sizin kendinize göstermediğiniz saygıyı bir başkası neden göstersin size?

Demekki son raddeye gelmıssınız.Ofleyle kalktın zararla oturdun diyem sizin dostunuz olamaz.Ne yapıcaksın hayatın boyunca deger verılmeyen bı evdemi yaşıcsksın?

Evet alışkanlıktan dolayı üzülüyorumdur buyuk ihtimal

Bazen duyuyorum adamlar pisman olmus özür dilemiş filan, tabi sonuç değişmiyor da benim durumuma baktım hiç özür yok öfke ve nefret var

Evet alışkanlıktan dolayı üzülüyorumdur buyuk ihtimal
Sana tavsiyem hemen bi psikoljik destek al . Alamiyorsan durumun yoksa internetten özgüven geliştirici videolar var onları izleyip özgüvenini tazelemeye çalış mesela geç aynanın karşısına ben beynime kalbime söz geçirebilirim ben değerliyim ben güçlüyüm ben bununda üstesinden gelirim acicak ama geçecek de . Sürekli yaptığın ve söyledigin şeyler daha çabuk etki verir psikolojine

Evet onu diyen kişi şiddeti biliyor. Eşimin mesleği filan guzel, muhtemelen o yuzden insanlar bana neden ayrıldın ki gözüyle bakıyor. Ama statü olarak eşimle eşit veya yuksek olanlar da asla el kaldırmaya hakkı yok boşa gitsin diyor. Ulaşılmaz görenlerin yorumu bu yonde genelde

O birileri hep söyler durur. Takma kafana. Sen doğru olanı yaptın hayatından zararlı birini çıkarttın.

Uzaklaştırma aldıracak kadar korkutuyor sizi ve siz hala gönlünüzü almasını bekliyorsunuz

Ben bence kadın değilim ya, anlamıyorum ben bu kadınları
Fiziksel şiddet ile ilgili korkutcak seyler söylemedi de saçma sapan işte paranı alırım şöyle dava kazanırım filan hakaret de ediyordu. Sussun diye öyle yaptık

Doğru tabiki her dediğini yapa yapa değerim de kalmadı

Evet birkaç gündür youtubeden çıkmaz oldum, geliştiren ve bilgilendiren videolar var. İnsan böyle durumlarda hislerini anlamak, sebebini bilip ona gore davranma ihtiyacı duyuyor

Ben sanki sizi ve konularınızı hatırlıyorum ama nickiniz değişmiş olabilir mi?
Eğer hatırladığım kişiyseniz daha önce de yazdığım gibi sağlıklı düşünemiyorsunuz ve psikolojik desteğe ihtiyacınız var.

Siddet kelimesini okuyunca gerisini bosverdim. Anlamiyorum bazi kadinlar arkadas........

İşin içine darp girmiş. Kişiliğinize, onurunuza, vücudunuza, psikolojinize saldırmış bir insan pişman olsa ne olur olmasa ne olur...

Kimse sizi birinden dayak yiyesiniz diye büyütmedi. Bence çok iyi yapmışsınız, dayağa maruz kalıp da değişir diye bekleyen kadınların başına maalesef daha kötüsü geliyor. Kendinizi kurtarmanıza çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…