Hiç alttan almayan eş😒

Eşiniz sizi gözden çıkarmış bence doğru karar

Siddet gosterip de duzelen olmus mu hic? Neyi bekleyecektin? Olmeyi mi? Cevrende nasil insanlar var senin? Aman Allah'ım dayak yiyen kadina sabretmesini mi soyluyorlar? Bu nasil bir mantik.
Sanirim sen de esinin pesinden kosmasini yalvarip yakarmasini bekliyordun. Oyle olmayinca pismanlik mi basladi? Adam deger verse zaten dayak atmazdi ki...Ben de bosandim. Dava acip uzaklastirma karari cikarttigimda o da hic arayip sormadi ben de onu aramadim. Su yasadigin surec normal. Asla kararindan vazgecme. Bak bu adamla devam edersen kotu olur. O sana sunlari soyleyen arkadaslarini degistir, bir daha gorusme.

Baya baya mazoşistsiniz...adam sizi dövdü,kim cesaret, akıl verdiyse ayrıldınız ve dava açtınız (Allah'tan)eee şimdi kurtuldum diye sevinecegine,uzulyorsunuz gönlümü almadı diye,böyle bir saçmalık olamaz ya...adam size bir adım atsa, koşa koşa barisacaksiniz,ee niye ayrıldınız ki,devam etseydiniz madem

Yasadiklariniz cok yeni yasanmislikla.. suan sorgulama surecini yogun gecireceksiniz ki buna cok firsat vermeyin kendinizi farkli seylerle mesgul etmeye dusunmemeye calisin. Zamanla duzelecek hersey. Hayirli olmasini dilerim

Ne kadar zor da olsa acı da verse eğer dayanıp bu süreci atlatırsan seni güzel günler bekliyor; ama kendi değerini kendine ispatlamak icin en ufak sözünde ugrasında geri dönersen o adama bu döngüden kurtulamayacaksın. Sana dayak atabilen birinin zaten empati ve sevme yetenegi olduguna inanmıyorum, biz herhangi bir canlıya zarar veremezken o adam kendisine o kadar emek harcamıs kadına bunları yapıyor sence bu sevgi mi? İyi ki ugrasmamıs belki de yumusayacaktınız. Su an bu davranısı sizi degersiz hissettiriyor olabilir ama onunla yasamak omur boyu sizi ozguvensizlestirecek mutsuz edecekti. Bu hisleriniz gecici ve ofkeyle kalktın zararla oturdun diyen kisi baya akılsız biri ben olsam görüşmezdim

Konumu okumadan yazdığınızı varsayarak açıklama yapmıyor ve dikkatli okumaya davet ediyorum

Gelecek adam resmi işlemden sonrada gelir.Bekle bitirdiysede zaten hiç senin olmamış

Hiç uğrasmamasına şaşırdım yani bu nasıl bir özgüven, her kadın onu cekmek zorundaymis da sırada bekliyorlarmış gibi. Bir defasında benzinlikte durmuştuk orada camları temizleyen çocuklar oluyor ya, çocuğa 5 lira verdi. Verdikten sonra, aslında bu işi yapanlara 2 lira verildiğini öğrendi mi aklına mı geldi orayı unuttum. Kendini kandırılmış ve aptal yerine konmuş hissederek gittiğimiz yolu geri döndü ve parayı aldı. Almasa içine otururdu. Böyle şeyleri aklıma geliyor 5 lirayı böyle dert eden adam terk edilmeyi kaldırabilir mi kahrından ölmediyse iyi diyorum

Ya karşınızdaki insan mı insan tepkileri bekliyorsunuz! Adam hayvanmış işte. Bu kadar basit. Ona hizmette kusur etmedim diyorsunuz bir de kurtulduğunuza şükredin. Size değer veren bir hayat arkadaşı ile yeniden evlenirsiniz. Bu kadar korkmayın.

Oyle insanları dinleyip üzülmeyin. Size el kaldıran biri , kötü davranan biri ve üstelik en ufak bi pişmanlık da duymuyor. Siz şuan duyusal olarak boşluktasiniz ve yanınızdaki art niyetlilerin de sözlerine bakarak mutsuz hissediyorsunuz. Sizi anlayacak destek olacak insanlarla konuşun. Ve asla pişmanlık duymayın huylu huyundan vazgeçmez. İyi ki de size düzeltmek için dönmemiş çünkü belli süre düzelmiş Gibi görünüp yine aynı şeyler olurdu.

Ağzım açık kaldı yuh

gönül alsa , boşanmaktan vazmıgeçecektiniz ? yani bilemiyorum stockholm sendromu mu bu veya psikolojik olarak zor bir dönemden geçiyorsunuz bence , yardım alabilirsiniz. ayrıca hayatım boyunca şiddet gören ve boşanmak isteyen birine öfkeyle kalktın zararla oturdun demem o kişi kimse mesafenizi koruyun onunda psikolojisi pek sağlam değil belli ki. ve genel olarak konuşmayayım insanlar karşılarındaki kişiyi tam olarak kaybettiklerini anladıkları an peşinde koşmaya başlarlar , kadınlar duygusal bizim için süreç daha erken işliyor , erkekler için uzun sürebilir . Benim fikrim kocanız için hiç başlamasın yazık günah hayatını belki de elinden alacaktı veya sakat bırakacaktı hala gönül diyorsunuz. Gönül almayı bilen adam zaten bu raddeye getirmez işi.

benim ayrıldığım nişanlım da bana şiddet gösterir sonra da oturur ağlar affettirmeye çalışırdı. sonra ayrıldık ve o da geri dönmedi.. erkekler böyle maalesef geri dönmelerini çok beklememek lazım..

Hala neden aramanızYahu adam size el kaldırmış el sizce onun gözünde ne kadar değerlisiniz de bozulan yuvası için uğraşsın. Kendi kendinizi küçültmeyin bunun bi tık sonrasında kendinizi suçlamaya başlayıp siz yalvaracak gibisiniz adama. Neyi bekleyeceksiniz kaldırdığı elin yanağınıza inmesini mi? Valla deli olacağım ya bu kadar koca aşığıysanız gururunuzu yiyin oturun evinizde ya neyinize uzaklaştırma falan.

Size o öfkeyle kalkıp zararla oturdun diyen arkadaşı öfkeyle kaldırıp zararlar oturtun bence adam size el kaldırmış gönül almak için napacak canını versin isterse insan köpeğine vurmaya kıyamıyor bu şerefsiz gül gibi karısına vuruyor. Zararla falan oturmadın bacım çok kârlı bir iş yaptın hatta tez elden kurtul o pislikten gelip özür bile dilememiş ayı oğlu ayı

Bna öyle söyleyenler arada bir atılan tokatın, şiddetin katlanılabilir olduğunu düşünüyorlar. Evt hic özür dilemedi

Nişanlınızın şiddeti ne boyuttaydı, evliliğe ne kadar süre kala ayrıldınız. Bende aynı sıkıntıdayım ve işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Dövmek değil ama şiddetin büyüğü küçüğü fizikseli psikolojiği ayrımı olmaz bence şiddet şiddettir. O da bi kaç kere kolumu falan sıktı morardı, bi kere ağlattıktan sonra susmam için bağırdı birileri duyacak diye ben kendimden gecmıs ağlıyorum tabi, çenemi sıktı sus diyorum diye. Sonra moraran kolumu görünce o da oturdu ağladı düğünüme çok az kaldı ailem arkamda olmuyor erkektir olur geçer kafasında bizi millete rezil etme ayrılıp ayrılırsan defol git diyor ne yapcağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…