- 31 Temmuz 2019
- 953
- 1.794
- 28
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Eşiniz sizi gözden çıkarmış bence doğru kararMrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
Konumu okumadan yazdığınızı varsayarak açıklama yapmıyor ve dikkatli okumaya davet ediyorumBaya baya mazoşistsiniz...adam sizi dövdü,kim cesaret, akıl verdiyse ayrıldınız ve dava açtınız (Allah'tan)eee şimdi kurtuldum diye sevinecegine,uzulyorsunuz gönlümü almadı diye,böyle bir saçmalık olamaz ya...adam size bir adım atsa, koşa koşa barisacaksiniz,ee niye ayrıldınız ki,devam etseydiniz madem
Gelecek adam resmi işlemden sonrada gelir.Bekle bitirdiysede zaten hiç senin olmamışMrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
Ne kadar zor da olsa acı da verse eğer dayanıp bu süreci atlatırsan seni güzel günler bekliyor; ama kendi değerini kendine ispatlamak icin en ufak sözünde ugrasında geri dönersen o adama bu döngüden kurtulamayacaksın. Sana dayak atabilen birinin zaten empati ve sevme yetenegi olduguna inanmıyorum, biz herhangi bir canlıya zarar veremezken o adam kendisine o kadar emek harcamıs kadına bunları yapıyor sence bu sevgi mi? İyi ki ugrasmamıs belki de yumusayacaktınız. Su an bu davranısı sizi degersiz hissettiriyor olabilir ama onunla yasamak omur boyu sizi ozguvensizlestirecek mutsuz edecekti. Bu hisleriniz gecici ve ofkeyle kalktın zararla oturdun diyen kisi baya akılsız biri ben olsam görüşmezdim
Oyle insanları dinleyip üzülmeyin. Size el kaldıran biri , kötü davranan biri ve üstelik en ufak bi pişmanlık da duymuyor. Siz şuan duyusal olarak boşluktasiniz ve yanınızdaki art niyetlilerin de sözlerine bakarak mutsuz hissediyorsunuz. Sizi anlayacak destek olacak insanlarla konuşun. Ve asla pişmanlık duymayın huylu huyundan vazgeçmez. İyi ki de size düzeltmek için dönmemiş çünkü belli süre düzelmiş Gibi görünüp yine aynı şeyler olurdu.Mrb belki hatırlayanlar olur şiddet sonrası evden ayrılıp, uzaklaştırma alıp boşanma davası açtım. Verdiğiniz destekler için teşekkür ederim. İçimi dökmek istedim, süreç üzgün geçiyor ve evden ayrıldıktan sonra eşim beni huzursuz eden tehditler ediyordu, uzaklaştırma sonrası tamamen sustu. Benim için bittin dedi. Evet bitmesi gerekiyor ama insan bi alttan alır, gönlümü yapar diye beklemedim değil. Bakımlı, temiz, ona hizmette kusur etmeyen, ne seviyorsa onu pişiren, tertemiz ütülü işe gonderen biriydim ve beni sevdiğini sanıyordum. Direkt vazgeçti ve bitirdi. Terk edilmeyi gurur meselesine çevirdi ama şöyle bir şey var bana el kaldırması da gururu çok inciten bir şey. Defalarca yapma, kaldıramıyorum, ayrılırım birgun diye uyarıyordum. Dikkate almamış ve ayrılınca da yuvası dağılmasın diye hiçbir sey yapmadı. Evet duzelicem dese de duzelmez örneklerini görüyoruz ama ben de galiba içten içe beklemişim ki üzülmeye basladım. Boyle bir sey yasayan var mı nasıl atlatabilirim veya neden böyle davrandıbir de sizce resmi işlemlere başlayarak erken mi davrandım? Bana beklemeliydin, o gelirdi diyenler oluyor. Öfkeyle kalktın zararla oturdun dedi hatta biri
Ağzım açık kaldı yuhHiç uğrasmamasına şaşırdım yani bu nasıl bir özgüven, her kadın onu cekmek zorundaymis da sırada bekliyorlarmış gibi. Bir defasında benzinlikte durmuştuk orada camları temizleyen çocuklar oluyor ya, çocuğa 5 lira verdi. Verdikten sonra, aslında bu işi yapanlara 2 lira verildiğini öğrendi mi aklına mı geldi orayı unuttum. Kendini kandırılmış ve aptal yerine konmuş hissederek gittiğimiz yolu geri döndü ve parayı aldı. Almasa içine otururdu. Böyle şeyleri aklıma geliyor 5 lirayı böyle dert eden adam terk edilmeyi kaldırabilir mi kahrından ölmediyse iyi diyorum
Size o öfkeyle kalkıp zararla oturdun diyen arkadaşı öfkeyle kaldırıp zararlar oturtun bence adam size el kaldırmış gönül almak için napacak canını versin isterse insan köpeğine vurmaya kıyamıyor bu şerefsiz gül gibi karısına vuruyor. Zararla falan oturmadın bacım çok kârlı bir iş yaptın hatta tez elden kurtul o pislikten gelip özür bile dilememiş ayı oğlu ayıSize ofkeyle kalktin zararla oturdun diyen insanlari hayatinizdan uzaklastirin. Bu soylemler sizi sadece asagi ceker. Adam size kotu davraniyormus. Anliyorum, insan bir ozur bekler. Ama bu kadar haksiz oldugu bir durumda bile kibirli davranan adam zaten munkunse gonlunuzu almasin, hayatinizdan uzak dursun. Sanki cevrenizdeki bu insanlarin da telkiniyle bir ozur dilese barisacak gibisiniz. Bence resmi islemlere baslamakla cok iyi yapmissiniz. Lutfen kararli olun.
Bna öyle söyleyenler arada bir atılan tokatın, şiddetin katlanılabilir olduğunu düşünüyorlar. Evt hic özür dilemediSize o öfkeyle kalkıp zararla oturdun diyen arkadaşı öfkeyle kaldırıp zararlar oturtun bence adam size el kaldırmış gönül almak için napacak canını versin isterse insan köpeğine vurmaya kıyamıyor bu şerefsiz gül gibi karısına vuruyor. Zararla falan oturmadın bacım çok kârlı bir iş yaptın hatta tez elden kurtul o pislikten gelip özür bile dilememiş ayı oğlu ayı
Nişanlınızın şiddeti ne boyuttaydı, evliliğe ne kadar süre kala ayrıldınız. Bende aynı sıkıntıdayım ve işin içinden nasıl çıkacağımı bilmiyorum. Dövmek değil ama şiddetin büyüğü küçüğü fizikseli psikolojiği ayrımı olmaz bence şiddet şiddettir. O da bi kaç kere kolumu falan sıktı morardı, bi kere ağlattıktan sonra susmam için bağırdı birileri duyacak diye ben kendimden gecmıs ağlıyorum tabi, çenemi sıktı sus diyorum diye. Sonra moraran kolumu görünce o da oturdu ağladı düğünüme çok az kaldı ailem arkamda olmuyor erkektir olur geçer kafasında bizi millete rezil etme ayrılıp ayrılırsan defol git diyor ne yapcağımı şaşırdımbenim ayrıldığım nişanlım da bana şiddet gösterir sonra da oturur ağlar affettirmeye çalışırdı. sonra ayrıldık ve o da geri dönmedi.. erkekler böyle maalesef geri dönmelerini çok beklememek lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?