Merhaba ben yeni üye oldum içimi dökecegim buraya uzun olacak okumak zorunda değilsiniz ama belki ayni seyleri yasayanlar vardir (allah korusun)
Ben 18 yaşımdayım.10 yaşımdan beri hep aynı arkadaşlarimla takildim baska kimseye güvenmedim biz 7 kızdık,herkes çok kıskanırdı arkadaşlığımızı.Benim ilgilendigim alanlardan dolayi bir ara çevrem çok artmıştı buna rağmen sadece onlarlaydim.2014 yazinda aramızdan biri (x diyelim),aramizdan birinin (y) sevgilisine çıplak fotograf gonderiyor ve bağlarimizi kopariyoruz.Daha sonra 18 e basıyoruz ve hepimiz başka başka okullara ilçelere dağılıyoruz.Bu arada ben her zaman ama her zaman en çok G ve F ile daha yakındım.Ve 2015 geliyor, ailemle aram felaket bi şekilde bozuluyor annem beni istanbulda yalniz birakip memlekete dönüyor.Yalniz diyorum ama babamla kaliyorum,babamla aram çok kotu oldugu icin varligi yoklugu anlam ifade etmiyor.Babam beni evden kovuyor bir gece ve benim kalacak hic bi yerim yoktu.O sira da erkek arkadasimla ayriliyoruz beni aldattigi icin.kizlarin hepsine tek tek yalvariyorum, F bana komşudayiz diye garip bir bahane yaratiyor,G ise Avrupa yakasinda oturan arkadasinda kal diyor.Kizlarin digerleri ilgilenmiyor ve ben o gece disarda sevgilim (o zamanlar arkadastik Hala birliktyiz tek dostum o allah razi olsun) ile sabah ediyorum.Buna rağmen konusmayi kesmiyorum,okullar başliyor herkes yeni arkadaşlar bulup gruba yazmamaya başlıyor ve ben her gun bulusalim diye yalvariyorum goruldu atiyorlar.En sonunda F nin bize soyledigi yalanlar ortaya çıkıyor ve oda ayriliyor aramizdan.Bi gun kizli erkekli bi grupta G durduk yere "Bu dangerouscat hic guzel degil ama erkeklerin dikkatini hep o cekiyor anlamiyorum" diyor,ve yine konusmayi kesmiyorum.
Ben T ile ayni bolumu ayni universiteyi kazaniyorum ve seneyi birlikte geçiriyoruz.
Ve işte hepsi yeni olanlar.Erkek arkadaşimla aramiz bozuluyor,köpegim öluyor,ailem boşanma raddesine geliyor.Okula gitmiyorum,gittiğim zaman aglamaktan agzim yuzum sisiyor ve T bana bakip dalga gecip guluyor.Diger kizlarin haberi bile yok..Ben yine konusmaya devam ediyorum.Bir gece yine ailemle kavga edip evden cikmak istiyorum ve G'ye nolur buluşalim diye bi mesaj gonderiyorum.G bana annesinin izin vermedigini soyluyor,ve o gece sosyal medyada baska insanlarla eğlendigini goruyorum.ne komik degil mi..Benim salakligima doymayin ben yine konusmaya devam ediyorum.
ve geçen hafta,G ve eski iki arkadasimizla bulusuyoruz.Cok ac oldugumu ve cebimde sadece simit ayran param oldugunu soyluyorum,markete giriyorlar ve ben kapida durup G ye para veriyorum "banada simit ayran alir misin cok acim" diye G bana "senin verecegin paradan ne olur " diye bir cumle kurup kahkaha atiyor.Daha sonra
Marketten ciktiginda elinde benim alerjimin oldugu seyleri goruyorum,saka gibi cok cocukca degil mi.O an kalkip gittim ve o gunden beri konuşmuyoruz.Arkamdan aileme ve erkek arkadasima laf soyledigini duyuyorum.Arkadaşlar benim maddi durumum kotu degil hatta cok iyi,ailemde beni serbest birakiyor (beni umursamamazliklarina veriyorum) ve erkek arkadaşimla inanilmaz iyi giden uzun bi iliskimiz var.Nedense G hep bu ozelliklerime sallardi.
bende Y ile samimi oluyorum,her agladiginda yaninda bitiyorum,son parami yemegimi onunla paylasiyorum,Y yi 4 senedir platonigi oldugu cocuga ayarliyorum ve oda benden kopuyor mesajlarima cevap vermiyor.
Çok mutsuzum ablalar.Yarin dans gösterim var ve sadece erkek arkadasimla annem geliyor.Ne dogum gunumu kutlayanim var ne halimi soranim.Cok yanlis kisilere guvenmisim cok.