- Konu Sahibi cehennet06
Neden evliliğinizdeki sorunları açtınız ki cevap vermiyorsa kapatsaydınız
Gereksiz
Gereksiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onunla bir daha cocuk isleri haric muhattap olmayin.takip etmeyin.muhattapligida mesajla saglayin.Arkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün
Teşekkür ederim evet sakinlestim ve o kimdi düşüncelerini önemsiyorsun diyorum bianlik sinirlendim ve yapmamam gereken birsey yaptim ne düşünürse düşünsün isterse kıçı kalksın benim gözümde 1 haftada birini bulan yada önceden olan biri böyle yvsk Bi insan artık iyi oldu üzülmeme gerek yokSonuçta siz de etten kemiktensiniz, boşanmak kolay birsey değil böyle boş bulundunuz diye kendinize onursuz, gurursuz vs demeyin.
Ama bir daha böyle krizler olmaması için profesyonel destek almanız gerekebilir. Sonuçta küçük çocuğunuz var ve o çocuğun da mümkün olduğunca az etkilenmesi gerekiyor.
Çocuğu bahane edip icinizdekileri kusmussunuz, artık bırakın vazgeçin bence ...Arkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün
Eşinizde suç sizde değil , çoçuğunun yanında medenice selamlaşabilir. Beni arama sorma demenin sırası mı sanki, ne var çocuk heves etmiş aramışsınız. Merhaba dersiniz , iyi günler dersiniz karşılıklı. Sonra yalnız olunca , görüşmek istemediğini söylerdi. Kız arkadaşıysa da bilmiyor mu çoluk çocuk sahibi olduğunu. Böyle adamlar baba olmasın mümkünseArkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün
Dram Queen bu ergence hareketlere gerek yoktu. Bırakın su akar yolunu bulur bu sözlere hiç gerek yoktu. Çocuklarınızi babaya karşı kistirmayin ve hayatınıza bakın . Herşey gönlünüzce olsunArkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün
Durumunuza cok üzüldüm en cokta cocuklara boşanmalarin başlarinda böyle olur cocuklar sürekli babalarini sorarlar .ama bu bir sürec sizde alişicaksaniz cocuklarda .kendinizi yipratmayin cocuklarinizla güzel zaman fakit gecirmeye bakin babalarini aratmayin onlara sizde normal hayatiniza dònersiniz inşallahArkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün
Erkekler bayanlar gibi düşünmezki düz mantık onlarinki .bayanlar daha ince düşünürlerYavrum küçücük daha bilmiyor kikeske süreci daha iyi yönetebilseniz ama sizi de anlıyorum psikolojiniz hiç iyi değil.. daha sakin kalmalısınız. Resmî davranın. Kızınız aramak istediğinde arasın o onların baba kız ilişkisi
eski eşinize de pes insan süreci iyi yönetir ya ayıp bu yaptığı
Çok yerinde ve doğru bir yorum. Konu sahibi umarım dikkate alır.Açtığınız başlıktan dahi anlaşılıyor ki psikolojik destek almalısınız. Ben yazıklarınız ve önceki konuşarını okudum biraz. Benim annemle babamda boşandı ve babam annemi aldattığı için boşandılar. Annemin öfkesi hiç geçmedi bırakın bizim yanımızda böyle konuşmayo direk bize kötülerdi. Onun babalığı haketmediğini düşünürdü. Fakat benim bir babayı hakettiğim gerçeğini düşünmedi hiç. Hem onun öfkesi hem benim idrakımla seneler geçtikçe uzaklaştım. Em son hayatımdan çıkardım. Bir kız için baba faktörü çok önemli siz de kızlarınıza yapmayın bunu. Kendinizi değil onlrı düşünün fakat kendinşz için yaşamayı bırakıp kendinizi çocuklarınıza adayın demiyorum. Hatta lüften yapmayın bunu. Kimse özellikle çocuklarınız böyle birşey istemiyor sizden. Tavsiyem hayat kurun kendinize. Çalışın çocuğunuzla vakit geçirin hobi edinin gezin tozun. Önemsemeyin geçmişte onun size yaptıklarını ve suan kimle birlikte olduğunu. Ve psikolojik destek almayı ihmal etmeyin inanın iyi gelicek
Bu yorumunuz beni şaşırttı.Onunla bir daha cocuk isleri haric muhattap olmayin.takip etmeyin.muhattapligida mesajla saglayin.
Kimin onursuz gurursuz olduğunu zaman gösterir daha bir durum hele; olanları sorgulamak en doğal hakkınız daha bu kadar yeniyken her şey. Ama bence karşı tarafa bu imajı çizmemek ve tabi en önemlisi çocuklarınızın ruh sağlığı için baba işe görüşme rutinleri düzenlemelisiniz (yani istedikleri her an arayabilecekleri kadar anlayışlı ve sevecen bir baba figürü yok diye dedim, normali bu değil belki bilmiyorum da). O rutine her iki tarafta sadık kalmayk öğrenmeli zamanla.Arkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün