Arkadaşlar konularından biliyorsunuz eski eşimden ayrıldım 10 gün falan oluyor. Neyse kızlarım 3 gündür babalarını aramak istiyordu aratmiyordum görmek isteyen kendi arasın diye kucuk kızım bugün ama o benim babam (3 yaşında) falan deyince üzüldüm tamam arayın dedim. Babamın telefonundan aradılar oda açtı. Kızım nerdesin dedi evdeyim dedi, babannemj ver dedi disarda işi var dedi dedesini istedi onada aynisini dedi sonra kızım kediyi göster ozaman deyince ben arkadasimdayim dedi. En son söylemek zorunda kaldı neyse baktım sadece telefonu kendine tutuyor bide koltuk gözüküyor evet başka yerde ama söylemek istemedi neyse. Sonra kızım anne babamla konuş diye tutturdu. Hayır dedim bir daha böyle yaparsan aramana izin vermem sonra agladi tamam ağlama konusucam dedim görüntülü konuşmak istemediğim için normal aradim wp dan. Bana ses vermiyor vs. Çok sinirlendim sonra neyse dedim ben sana naptim senin bu yaptıkların bana revamı 1 senedir senin yanında ben varım ( ailesiyle küstü) ben sana ne yaptimda bana bunları reva gördün beni orda okadar yalnizlastirdin sevmiyorum git deseydin zaten giderdim hiç mi sevmedin beni hicmi değerim yoktu gözünde dedim. Sen kendini rahatlatmaya calisiyosun sana cevap veripde seni rahatlatamam dedi sen dedim berdesin erkek arkadaşın mi kız arkadasin mı Bi duraksadi he kız arkadasimdayim dedi. Bir daha beni arama karşıma çıkma dedi. Kendimi çok kötü hissettim nedret ediyorum kendimden çok rezil onursuz gurursuz bir insana donusmusum. Ben nasıl iyulesicem nasil iyi bir anne olucam. Allah ins belasını versin sürüm sürüm sürünsün