Hiç annenizden dayak yediniz mi ?

Canım çok üzüldüm,aileler bilmiyorlarki dayak terbiye etmez ve hiç bir sorunu çözmez.Belki onlarda cahilliklerinden yapıyor.

Son düzenleme:
annem genelde terlik fırlatırdı ve nerde olursam olayım mutlaka isabet ettirirdi,sonrada üzülür gönlümü almaya çalışırdı,canım annem benim yaa bende çok yaramazdım ama:27:

Bizim ailede şiddete karşı en ufak bir şey olay olur şakası bile sevilmez.. o yüzden de hiç annemden dayak yemedim :1: ama lisede matematik hocamdan bir cetvel yemişliğim var o da sıra dayagı yuzunden suçum yoktu :25::1::1::1:

Yediyseniz sebebiyle yazarmısınız :D

Ben çok yedim en son okuldan kaçtığım içindi :D

Kaç yaşındasın tatlım sen:))

Valla ben çocukken çok yemişimdir annemden. Ama sadece annemden. Şimdi kendim anneyim. Dayakla terbiye olunmayacağına inanıyorum ama çocuklar da bazen insanı çileden çıkarıyorlar canım. İnsanın sabrını zorluyorlar resmen

yedim küçükken şimdi hatırladıkça üzülür özür diler..ama ne fayda geçmiş bi kere ruhumu örselemiş bikere..

Ergenliğe kadar mütemadiyen dayak yedim. Kırgın mıyım? hayır. Annem o benim kırılabilirmiyim ona canım o benim. Çok iantçı, inadından yeri göğü inleten bir çocuktum canından bezdirirdim kadıncağızı, çileden çıkardı artık lafla yola gelmezdim, susmazdım sabrını sınamışım kadınn yazık. Hep dua ediyorum Alalhım çocuğum bana benzemesin huyunusuyunu babasında alsın diye.

valla boy boy 3 tane kız. içlerinde en yaramazı da bendim. Allahım neler yapmadım ki. Annem konuşur olmaz bağırır olmaz döver olmaz :60:

ben çok yaramazdım ve 3 kız olmamız evimizin cadde üstü olmasından dolayıda sokağa çıkamayışımızdan evde kuduruyorduk. Annemin sabır taşını resmen çatlatırdık. düşünüyorum da harbiden uslanmıyormuşuz aynı şeyi tekrar tekrar yapardık. o zamanlar hayat şartları daha da zor Anneciğim hangibirimizle uğraşsın ev işi sobaydı çamaşırdı yemekti derken...
biz 3 kız kardeş çok dayak yedik ama bizden çok sonra doğan erkek kardeşimi dövmedi hiç...

Kadın 23ünde 3 çocuk sahibiymiş. ben 27 olmuşum çocuk düşünmüyorum hala :) kadın o genç yaşta boy boy az değil 3 çocukla zor iş valla az bile dövmüş :60: erkek kardeşimi 31inde doğurdu gerçek bilinçli anneliği zaten erkek kardeşimde yaptı kendi de der ben sizde değil anneliği asıl en küçüğünde yaşayabildim

Anneciğimin en çok dayak yiyen çocuğu benim

Şaka bir yana annem fena döverdi:57:

Ama şimdi düşünüyorumda hakediyormuşum

Ergenlik dönemimi çok zor atlattım

asi ,başına buyruk,hazır cevap bir kızdım

Kendi doğrularımla yürümek istiyordum yanlış olsa bile

Annemde inatla bu doğru değil,şu doğru diye kendi doğrusunu bana kabullendirmeye çalışırdı

Sorunun büyük kısmı buydu aslında.

Annem pişman şuan...Ama kızım sende ömrümü yedin der.

Doğru annemin ömrünü yedim.

Evlendim kıymetini çook iyi anladım

Şuan bunları yazarken gülüyorum ama ozaman çok kötüydü ya:57:

Asla yemedim yoksa unutmaz şuan da aramız çok iyi olmazdı en karşı olduğum şey.

benimde afiyetle yemişliğim vardır:1: kardeşimle aramızda 1 yaş var ikiz gibiydik yani. artık kadın dayanamazdı ama ben ne yesem kardeşimde aynından yerdi yada o ne yese bende yerdim. annem genelde cezalandırırdı. kapının önüne koyardı ama 5 dk dışlarda tutmazdı özür dileyin söz verin içeri alayım derdi. alırdı hemen. lastik terlikle vururdu biz ağlamış numarası yapardık hemen bırakırdı. bikaç kez tokatınıda yemişliğimiz vardır. ama hiç kızmam ona nie vurdu diye çok seviyorum onu oda bizi tabi :69:

ohooooo.... ben ömnrümde yiyeceğim bütün dayakları küçükken annemden peşin peşin aldım. bide annem küçükken benim popomu pişirdiği sopayı evlenince benim evime bırakmış. anlıcanız o sopada çeyizime kaldı :1:

8 yıl önce ilk ve son defa sigara içtigimi ilk öğrendiginde tokat yemiştim..zamanla alıştı karşılıklı içioz:)):1::1:

Yemşmdir tabi ya.. Ama öle çoook dövdüğünü hatırlamam. Sadece cimcirirdi :) Asabi melek :1:

Back
X