Eş ve aile?

Emin olun hicbisi demedim evlendim yeni evliyiz eşya dahi alınmadı bana ikinci el eşyalı evde oturuyorum hepsini geçtim aileme gidince suratı asık ve hiçbir şekilde evde durmaz ailem ona karşı çok iyi olmasına rağmen
Eşya dahi alınmadıysa aldırsaydınız keşke. Evlenirken bir şeyler isteseydiniz. Konu bunlar değil, bunları düşünerek kendinize zarar vermeyin boşuna. Olan olmuş artık geçmişte yaşamaya gerek yok değil mi? Ayrıca birkaç günlüğüne ailesinin yanına gitmiş ve ailesiyle zaman geçirmek isteyebilir eşiniz. Eğer sizin ailenizin yanında durmuyorsa kendisi, siz de ben yürüyüşe çıkıyorum diye evden çıkabilirsiniz kimseye muhtaç değilsiniz. Eşinizin tepkisi yanlış evet ama siz de biraz hatalısınız.

Fakat madem bütün bunlara takılacaksınız, o halde neden bu evliliğe çocuk yaptınız? Üstelik evlenmek istemiyordum diye yazabiliyorsunuz. Buna rağmen hamilesiniz. Çok garip gerçekten.

Keşke tam okusaydiniz sizin ailenize gidiyor varsayalım suratı asık dışarıda hep ailem ona çok iyi babam engelli diye durmuyor yanında
Ben tam okudum da ne diyeyim? Bana o sözü dese eşim aylarca peşimde koşmasa o eve adımımı atmam, hadi siz de böyle yapın diyeyim o zaman. Yapacak mısınız? Üzmek istemiyorum yazmışım bir de zaten şimdi üzmüş oldum.

Ben evlenmek istemiyordum zaten kendisi bırakmadı kader böyleymiş alıştım ama ne zaman memlekete gelsem böyle davranıyor bana
Evlenmek istemiyorsaniz evlenmeseydiniz kendisi bu kadar istiyorduysa duzgun bir esya alsaydi ikinci el degil. Herseyi kadere baglamayin Allah askina sizin iradeniz akliniz var sonucta yapip yapip kadere suc atmayin

Siz öyle sanin umarım denk gelirsiniz böyle birisine anlarsiniz
Denk gelmem, gelmedim. Beddua da döner dolaşır sahibini bulur derler.

Ailenize bu kadar kötü davranan, sizi küfürler eşliğinde kovan bir adam iyi değildir. Peki siz bu beş para etmez adamdan çocuk yapmak için neden o kadar uğraştınız?

Millete beddua etmeyin . Biri sizinle evlenmek için ısrar etti die evlenilmez hele ailenize saygısı olmayan birine çocuk hıc yapılmaz .
adam önceliğim annem diyorsa öyledir bu yani hamile karısını kovalayacak kadar anneci bi adam kabulleniceksiniz eğer boşamayacaksanız .

Normalde iyi falan değil eşiniz ailenize saygı duymayan engelli die babanızla dalga geçen dengesiz 🥒 ın teki

Back
X