Yeni mi evlisiniz
Tesekkur ederim sagolun.Haklısınız tabi merak etmesi gerekiyor belki de işi yoğundur bugün eve gelince tavrından anlarsınız zaten.Geçmiş olsun
4 senedir birlikteyiz bir kez bile hasta olduğunu gormedim olmuyo ki bende aramayip trip yapayım :)Benim koca da öyle :) ben takmıyorum. Boşver o hasta olunca da sen aramazsın
Gizli değil baya bi öküz hemde, ne biliyim yinede onu düşündüm işte farkta burda zatenOndan da alinganlik yapmis olabilirsiniz. Demek ki esinizin icinde gizli bir okuz yatiyor. Uzulmeyin, alisirsiniz zamanla. Ama ben olsam o corbayi yapmazdim.
Bence gerektigi kadar dusun. Hastaysan yemek bile yapmamaliydin. Anlasin. Biz kendimize deger vermezsek karsimizdaki hic vermiyor malesef.Gizli değil baya bi öküz hemde, ne biliyim yinede onu düşündüm işte farkta burda zaten
Başka birşeyden trip at :)4 senedir birlikteyiz bir kez bile hasta olduğunu gormedim olmuyo ki bende aramayip trip yapayım :)
Aynen öyle ben hasta olduğum zaman acaba bugün dışardan mı yesek çok hastayım yemek yapamadım diyorumBence gerektigi kadar dusun. Hastaysan yemek bile yapmamaliydin. Anlasin. Biz kendimize deger vermezsek karsimizdaki hic vermiyor malesef.
Bende birkaç kez öyle yaptım ama aramayinca kendim aramak istemedim :)Kesinlikle en guzeli,bravo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?