• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı Hiç aramadığım anda ayakkabımı buldum kızlar!

ben bu topukla hayatta yürüyemem :53: ama ayakkabı çoooooooook şık canm klasik gelin ayakkabısı gibi de durmuyor farklı yerlerde de çok rahat kullanılacak bir model mutluluklar canım:16:

10 numara tercih tatlım güle güle giyy:1:
çoook teşekkür ederiiimm :62:
ben bu topukla hayatta yürüyemem :53: ama ayakkabı çoooooooook şık canm klasik gelin ayakkabısı gibi de durmuyor farklı yerlerde de çok rahat kullanılacak bir model mutluluklar canım:16:

Vallahi ben de inşallah yürüyebilirim :9: Düğün sonrasında da giyebilirim diye ben de düşündüm. Şık bi yemekte falan kullanılabilir heralde. Çünkü tam beyaz da değil ekru gibi. Bakalım hayırlısıyla şu düğünü bi atlatalım da :61:

ayakkabı güzel ve hoş. topuk boyuda tam bana göre. 1.92 lik nişanlımın yanında boyumu iyice uzun gösterir :)
ama burnu açık ayakkabılar benim parmaklarımız kesiyor. inşallah sende öyle bir sıkıntı yaratmaz. mutluluklar içinde giymen dileğiyle ;)

cok hos gercekten canim gule gule giy. Sevdigin ayakkabiyi bulmak gercekten sans, cunku aradigimizda aksilik oluyor bulunmuyor. Sen sanslisin eminim cok yakismistir sana.

ayakkabı güzel ve hoş. topuk boyuda tam bana göre. 1.92 lik nişanlımın yanında boyumu iyice uzun gösterir :)
ama burnu açık ayakkabılar benim parmaklarımız kesiyor. inşallah sende öyle bir sıkıntı yaratmaz. mutluluklar içinde giymen dileğiyle ;)

Ben burnu açık ayakkabılarla öyle bi sorun yaşamadım ama düğün gününün ayağıyla ne kadar rahat olurum bilmiyorum :9: Güzel dileklerin için saol canım :71:

cok hos gercekten canim gule gule giy. Sevdigin ayakkabiyi bulmak gercekten sans, cunku aradigimizda aksilik oluyor bulunmuyor. Sen sanslisin eminim cok yakismistir sana.

Evet ya denk gelince hemen aldık biz de. Ben pimpirik bi insan olduğum için beğendiğim şeyleri bulana kadar da hayatı zindan ediyorum kendime ve etrafıma. O yzden bu ayakkabı işi süper oldu :9:

Kızlaaaar gelinlik ayakkabımı aldım ayyyyy çok mutluyumm :62: Bu resimdekinin ekrusu olacak :10: Oldum olası bu modelde ve dantelli bi ayakkabı istemişimdir gelinliğim için, hep hayalini kurduğum modeldi ve hiç ummadığım bi anda buldum! :9: Kayınvalidemle nişan için gecelik sabahlık falan bakmaya çıkmıştık, Ankara'da Soysal pasajı var oraya girdik aldık işte çamaşırları vs leri. Sonra kayınvalidem illa ki ponponlu terliklerden de alalım dedi :9: Ben de bayılırım öyle kokoş sevimli şeylere tmm dedim, tam o terlikleri aldık çıkıyoruz dükkandan bu ayakkabıyı gördüm ve bayıldım. Anneciğim saolsun hemmen aldı :69:
Ay kızlar çok duygulandım, sonuçta benim hep hayal ettiğim ayakkabıydı ama orda şımarıklık etmemek için çok belli etmemeye çalıştım duygularımı, kendimi tutmaya çalıştım ama kayınvalidem beni çok iyi tanımış heralde ki sen bunu beğendin hemen alalım hazır gönlüne göre bişey olmuşken dedi. :9:
Nasıl sizce? Topuğu falan aynen bu yüksekliklte ama ön kısmındaki platform inanılmaz rahatlatıyor ayağı, düşünenlere tavsiye ederim kesinlikle.

epey bir yüksek ama:))) çok şık

Back
X