Hiç Aramayan Kayınvalide???

Bende bu aralar hiç aramayan gelin modundayım. Yakındır patlaması

ben aradımda ne oldu zamanında tatlım döndü yüzüme tükürdü bazen boş vereceksin çok değer verince kendilerini bi halt sanıyolar sonra

Arayacağınız kadar aramışsınız, eşiniz bir sorun olup olmadığını sormuş yok demiş. Olay artık sizden çıkmış, bayramda seyranda aramak yeterli şu durumda.

Hiç oralı olma.
Bir kere kimyaları tutmaz gelin kvalide ikilisinin.
Ama eşini çok beğendim, taktik olarak.. Senin arkanda..
Neden bu kadar takıyorsun ki..
Şurada "aramasa keşke" diyen kaç kadın var.

Beni de kayinpederim surekli arardi. Kanser teshisi kondu bana bir ay oluyor hatta daha fazla. Bunu onlarla paylastik o gun bugundur aramaz oldu. Ben de aramiyorum artik. :/

O yapmadan sen yap
Deli deliyi görmeyince değneğini bırakmazmış derler yaaaa
Kadıncağız şoka girer, ne yapacağını unutur

aramasın sen de arama

bu arada yoğundur ya da bir derdi vardır belki de

ben kendi annemi bile aramak canım istemiyor bu sırlar

birazdan ararım, sonra ararım, yarın ararım erteleyip duruyorum valla

ayyy tatlım benimde öyle
3 görümce+1 kaynana=4 kaynana
eşim önceleri böyle değildi aslında oda kardeşlerinin gazına çok geldi boşanma aşamasına getirmişlerdi bizi
ama ben ters bir manevra yaptım onları sildim hayatımdan
aramam sormam tavır alınmışlık yok aslında
muhabbet olursa konuşurum
Asla eşime onların yaptıklarını anlatmama kararı aldım
Kötülemedim hiç ve biz o zaman başardık
Şimdi o kendi başına anladı kimin ne olduğunu
Aslında susmam işi halletti

Sorun olur diye aslında korkumdan
yoksa eşime hissettirdiğim hiç birşey yok
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

Aramazsa aramasın bırak o bak olayı deşmeye çalıştığında suçlu sen olur kalırsın arada daha önceden yaptığın hal hatır sor büyüklük sende kalsın.

Ben de konu açayım diyordum
Kayınvalideniz sizi ne sıklıkta arıyor diye. Beni hiç aramaz. Benim de artık aramak içimden gelmiyor, bayramdan bayrama bir de anneler gününde arıyorum. Bu da eşimin annesi diye yoksa beni aramayanı ben niye arayım diye düşünüyorum.
Büyüktür tamam da büyükse biraz olgun olsun, birleştirici olsun, sevgi dolu olsun yahu haksız mıyım. Şimdi bayram arayım mı diye düşünüyorum valla, içime sıkıntı düştü.

aramasın sen de arama

bu arada yoğundur ya da bir derdi vardır belki de

ben kendi annemi bile aramak canım istemiyor bu sırlar

birazdan ararım, sonra ararım, yarın ararım erteleyip duruyorum valla
Bende olurum arada öyle
ama oğlunu günde 3,4 defa arayıp en ufak problemlerle başımızı ağrıtmasını biliyor
Sizin dediğiniz türden olsa anlarım da zaten
ama öyle değil..

Aramazsa aramasın bırak o bak olayı deşmeye çalıştığında suçlu sen olur kalırsın arada daha önceden yaptığın hal hatır sor büyüklük sende kalsın.
Ama onlar öyle yapınca napıyorlar biliyormusun?
ezdikçe eziyorlar
Sen Allah rızası için yapıyorsun ama onlar kendilerini o kadar yüceltiyorlar ki...
Seni nasıl ezebileceklerini düşünüyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…