Hiç Aramayan Kayınvalide???

Ahhh ahhh
Ben anlamadım bu kv leriii
Düşmanları mı bu gelinler
Kendileride bir evin gelini aslında...
Galiba onlar muhabbeti kesmek istiyordu da bu zamana kadar ben fırsat vermemişim...
Bende aramayınca bitti gitti
Ohhh bu bayram kendi ailemin yanında geçireceğiz çok şükür
Amberim Allah yardımcın olsun seninde zorrr

Valla kendi ayarlarini kendileri düşürüyorlar sürekli ilgi sürekli istek içindeler yaşını başını almış 60 ını geçmiş insanlara daha ne yapılabilir saygidan başka (gerçi hiç haketmiyo ama ) saygıda asla kusur etmem ama işte yinede kv nin tribinden nasipleniyorum

canim senin suçun yok ki anladığım kadariyla esinde bunun farkinda o yuzden birakda biraz kaynann alttan alsin.bende basta aman kirilmasin aman uzulmesinler diyordum ama sonunda onlar gulerken ben agliyordum bosveeerrr takma boyle seyleri kafana uzme kendini

amaaaannn bıktıkkk beeee
eşimle birbirimizin nazını bu kadar çekemeyiz
Zaten kayınvalidem eşimi kocası zannediyor
benim eşim görümcelerle benle felan toplam 5 kadının kocası işte
yazık

yaa şimdilik üzülmüyomda
üzecek şeyler yapmalarından korkuyorum

amaaaannn bıktıkkk beeee
eşimle birbirimizin nazını bu kadar çekemeyiz
Zaten kayınvalidem eşimi kocası zannediyor
benim eşim görümcelerle benle felan toplam 5 kadının kocası işte
yazık
Aman bende bi tane var görümce oda karışmaz bide elti onlarlada uzakta pek görüşmeyiz kvye yakin ben olduğum icin mecburen benden bekliyo ilgiyi alakayi

Bayramda ne kadar surat yapacak onu hesaplamaya çalışıyorum

ayy guldum o size surat yapmadan siz ona yapın denenmiştir işe yarıyor

hic uzulme bosver kocan arkanda sonucda ya benim gibi olsaydin ne yapardin bende bi tane degil tam 4 tane kaynana var (3 gorumce 1 kaynana ) ve benim kocam benim arkamda degil ve cok eziyor beni ana kuzu anlayacagin ablalarinin gazina gelen bi insan of of

Ya eşimle arama bu kadar küçük bir konunun girmesini istemiyorum
Eşimi üzmek istemiyorum ve
Anne-eş arasında kalan erkeklerden olmasını istemiyorum
Yoksa kv arayıp aramaması çokta umrumda değil..

Eşinle arana sorunu sen sokuyorsun farkında değilsin. Telefonlarını açmıyormuş, kendisi bilir. Eşin sana gelip, annemi neden aramıyorsun diye soruyor mu? Sorarsa söylersin işte, tatlım ben aradım bir çok defa ama açmadı telefonunu bende daha ısrarcı olup rahatsız etmek istemedim. Hatta yukarıda yazdıklarını da dersin. Seni üzmek istemem, anne-eş arasında kalan bir eş olmanı istemem basit bir konu dersin olur biter :)

Aramaya değmez cokta tin çokta fifi☺☺☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…