- 14 Haziran 2019
- 671
- 771
- 103
Sorun şu ki herkesin çocukken oynadığı mahalleden, liseden, üniversiteden hep arkadaş grupları var birbirleriyle sürekli görüşüyorlar ama benim yok. Şu an çalışmıyorum belki işe girsem yeni bir arkadaş grubum olacak ama alanımda iş de bulamıyorum ya neyse. Halbuki çocuklukta da lisede de üniversitede de hep arkadaşlarım vardı. İçlerinden arada sırada görüştüklerim var ama mesela çocukluk arkadaş grubum aralarına birkaç kişi daha almış sürekli görüşüyorlar ben sırf beni de aralarına alsınlar diye onları çağırdım gayet güldük eğlendik gelgelelim onlar beni bir kere dahi çağırmadılar bir kere artık üzüldüğümü belirttim türlü türlü bahaneler söylediler. Ve hala görüşüp hikayeler atmaya devam ediyorlar sürekli değil 1 kere bile çağırmaz mı insan çok gücüme gidiyor. İçlerinden sadece bir tanesi benim o yakınlığıma karşılık verdi onla da tek ikimiz iki kişi buluşuyoruz. Üniversite arkadaşlarım ile wp kız grubumuz var ama hepimiz farklı şehirlere dağıldık görüşemiyoruz. Lise arkadaş grubumuz da aynı şekilde görüşüyorlar sürekli ama onlarla da hiçbir iletişimim kalmadı. Biraz sessiz sakin bir yapım var bilmiyorum belki beni sıkıcı buluyorlar kolay arkadaş da edinemiyorum ama edindiklerim de böyle kalmıyor işte. Sosyal hayatım sıfır bu yüzden çok üzülüyorum buna.