hic arkadasim yok asosyalim ölucem yanlizliktan galiba ?

melek'cim arkadaş olabiliriz, ne zaman istersen bana özel den yazabilirsin.. :KK25:

ama yalnızlık dert edilmediği sürece dert değildir, kitaplar var, edinilebilecek hobiler var, müzik var vs.

yeter ki kendini eğlendirmeyi bil ;)

sevgiler..

Ben 7 yıldır yalnızııımmm.Öyle gelip giden pek arkadaşım da yok ama buluyorum kendime bişeyler.Haftada 2 roman okuyorum,bağlama çalıyorum,bulmaca çözüyorum vs vs :)

Ya çok kasıyorsun kendini yada takıntıların var hayatı çok ciddiye alma , bazı şeyleri olduğu gibi kabul et

Az insan çok huzur. Üni. yi bitirdim bitireli arkadaş çevrem yok en iyi arkadaşım ablam kankam :KK45: çok mu sıkıldım burada takılıyorum kitap okuyorum arıyorum hala kız kahve yap geliyorum çıkıp gidiyorum :rolleyes: kuyumu kazmayacak insanlarla vakit geçiriyorum ve mutluyum :KK54:

Benimde bulunduğum yerde arkadaşım yok gibi birşey ,olsada zaten farklı dil olunca konuşma sıkıntı oluyo.
Ama çok özlüyorum türkiyedeki komşularımı,arkadaşlarımı.bak ağlayasım geldi şimdi

Benim şuan en samimi arkadaşım,der ortağım 4 yaşındaki kızım :KK70:

Benimde bulunduğum yerde arkadaşım yok gibi birşey ,olsada zaten farklı dil olunca konuşma sıkıntı oluyo.
Ama çok özlüyorum türkiyedeki komşularımı,arkadaşlarımı.bak ağlayasım geldi şimdi

Benim şuan en samimi arkadaşım,der ortağım 4 yaşındaki kızım :KK70:

üzülmeyin yaaaa :( ah şu gurbettttt....

Back
X