Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

bir psiko gördüm sankiiiiiiyyy

hoşgeldin ball

hoşbuldum yavrummm napıyon bakalımmm
nolmuşş nolmuşşş kız düzgün anlat şunu

akşam face de ' ve herşey biter ' yazmış ablası da yorum olarak ' düşündüğüm şey değil tabikii ' yazmış ,

yani benim o yazdığını görüp mesaj atacağımı sanarak yazdı herhalde , bende mesaj falan atmadım ama resimleri ilişkiyi falan kaldırmamışş , ablası öyle yazdığına göre durumları biliyor demek kii

bencedeee

takma bacım, sakın arama sakkıııınnn...

İYİ BE NAPAYIM, ZAMAN GEÇİRİYORUM
arada çalışıyorum, capslock umdan belli oluyodur zaten

ablasının dediğine hiç anlam veremedim ne demek ki o tabiki demiş birde
hani olayları bilse bile soru gibi yazar yanii düşündüğüm şey mi kardeşim der mesela...değil tabiki ne demek oluyorsa
ayrıca ablasınada teesüf ederimm kendiside bir kadın sonuçta
kardeşiyle konuşmuş bu durumu belli ki seni de arayabilirdi halini hatrını sormak için neler oluyor eylül derdi
empati kurması gerekiyordu sonuçta ciddi bir ilişkiniz vardı gelinleri olacaktınn
ikisininde davranışları hiç hoşuma gitmedi Allah kurtardı seni valla

Geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

bencedeeetakma bacım, sakın arama sakkıııınnn...

yani ablası ayrılmayı düşünüyosa böyle bir şey değil tabiki demiş yanii canımm hani herşey biter yazmış ya bitmemesi anlamında ,

evet bekar olan ablasından aramasını beklerdim bende sonuçta aramızda çok yaş yok ben önceden ayrılık konusunda onunla

konuştuuğumla çok fazla karışmıyolardı ki sevgilimde karıştırtmıyo kimseyi anlatmıyo bir şey ve karışmalarını da istemiyo ondan dolayı herhalde aramadı yada mesaj atmadı ,

çok fazla da bir şey anlaatığını sanmıyorum evdekilere,

ben görücem diye yazmış benimki belliii ama ne olacak bilmiyorum ben mesaj atayım diye yapıyoda kendi niye mesaj atmıyo anlamadım bende canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…