- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.421
hellooooooooo
aşkolsunnnnnnn beni adamdan saymıyo musun nazarrrrr
uzan bakimm muayene edim hemenn :94::94:hellooo piskoo hoşgeldinnmidem çok ağırıyoo yaaa :94::94:
heee direk lunnaya cevap verincee bende öyle şeeetttimmmnayynn. öyle bişi demedim.
knşmuorsunuz diye şaaptım Eylül yevrum
uzan bakimm muayene edim hemenn :94::94:
bir psiko gördüm sankiiiiiiyyy
hoşgeldin ball
nolmuşş nolmuşşş kız düzgün anlat şunuheee direk lunnaya cevap verincee bende öyle şeeetttimmm
çokkk doğruuu bncedeee
piskoo , nazarrr gelişmeden haberiniz var mııı gece benimki faceye herşey biter .. falan yazmışşş ablası da düşündüğüm şey değil tabikii demişşş
hoşbuldum yavrummm napıyon bakalımmm
nolmuşş nolmuşşş kız düzgün anlat şunu
bencedeeeheee direk lunnaya cevap verincee bende öyle şeeetttimmm
çokkk doğruuu bncedeee
piskoo , nazarrr gelişmeden haberiniz var mııı gece benimki faceye herşey biter .. falan yazmışşş ablası da düşündüğüm şey değil tabikii demişşş
İYİ BE NAPAYIM, ZAMAN GEÇİRİYORUMhoşbuldum yavrummm napıyon bakalımmm
nolmuşş nolmuşşş kız düzgün anlat şunu
hellooooooooo
ablasının dediğine hiç anlam veremedim ne demek ki o tabiki demiş birdeakşam face de ' ve herşey biter ' yazmış ablası da yorum olarak ' düşündüğüm şey değil tabikii ' yazmış,
yani benim o yazdığını görüp mesaj atacağımı sanarak yazdı herhalde , bende mesaj falan atmadım ama resimleri ilişkiyi falan kaldırmamışş , ablası öyle yazdığına göre durumları biliyor demek kii
kızz döverimm heeeehiç demeyin zaten tospik nerde öldü mü öldürdü müüü
çalış bacım çalış ben boş boş oturuyorum benim içinde çalışbencedeee
takma bacım, sakın arama sakkıııınnn...
İYİ BE NAPAYIM, ZAMAN GEÇİRİYORUM
arada çalışıyorum, capslock umdan belli oluyodur zaten
bencedeeetakma bacım, sakın arama sakkıııınnn...
ablasının dediğine hiç anlam veremedim ne demek ki o tabiki demiş birde
hani olayları bilse bile soru gibi yazar yanii düşündüğüm şey mi kardeşim der mesela...değil tabiki ne demek oluyorsa
ayrıca ablasınada teesüf ederimm kendiside bir kadın sonuçta
kardeşiyle konuşmuş bu durumu belli ki seni de arayabilirdi halini hatrını sormak için neler oluyor eylül derdi
empati kurması gerekiyordu sonuçta ciddi bir ilişkiniz vardı gelinleri olacaktınn
ikisininde davranışları hiç hoşuma gitmedi Allah kurtardı seni valla
yine mi sennnnnGeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?