Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Ay kızlarrr asıl ben size neyi söylemedimmm eneee rezilliğimmmm :18::18:

dün akşam serviste ne olduu

serviste bir abi var sürekli mesajlaşıyorum telefon elimde falan diye takılıyodu bana yok çok oynuyosun hiç elindne düşmüyo yapıştı eline gibi aklınca şakalarrr ( işten çıkınca mesajlaşmaya başlıyoduk yaa napıyımm serviste denk geliyoduu )

dün işte dedi ki ' son günlerde hiç telefonla oynamıyosun ben sana geçenlerde takılmıştım o yüzden mi serviste hiç eline telefonu almıyosun şakasına demiştim bana mı darıldın acaba falan dediii bende yoo ne alakası var niye alınıyım ki bu ara mesaj yazacak kimsem yok dedim o da güldü ( başka işim yokta sen öyle dedin diye mesajlaşmıycam eneee )

demekk farkediliyo hiiç mesajlaşmadığım bu sabah da çaycılardan birisi ne oldu hasta gibisin yüzün çook solgun bu aralar dedi ayyy herkese ifşa etmişim kendimiii :18:

bakmaaaa öyleee güldüğümeeeeee içim kan ağlar

kız yoksam bu adam sana asılıyo olmasın hem niye diyosun ki hemen mesajlasacak kımsem yok diye yani üzgün olduğun için yüzündne belli oluyodur bu şeylere canının sıkkın olduğu benim de öyle hemen belli olur yüzümden suratım düşer gülemem. anlar iş yerindekiler bozuk olduğumu. kız hatta benim kötü bi huyum var sinirliyken biri yanıma gelip iyi konuşsa bile ona patlarım:26::26: o yüzden bi ara burdaki bi abi demişti 3 kart vericem sana kırmızı yeşil sarı. çok sinirli olduğunda kırmızıyı yapıştır pc ye az sinirli olunca sarı neşeli olunca yeşil ona göre konuşcam senle
ama üzülme artık biraz daha sabredersen düzelecek inşallah kız sen bi haftaya çok diyosun da ne insalar var yıllarca bekliyo.

bakmaaaa öyleee güldüğümeeeeee içim kan ağlar .
niye kan ağlıyomuş bakıyımmm

yok kızz tövbee kaaç yaşında adam babamı felan da tanıyorr ne biliyim bir an öyle dedim iştee şakasınaaa
benimde belli oluyo demek kii çokta üzülmüyorum burda amaa :44:
inşallah düzelicek canımm ama biz de belli bir şey yok kii o yüzden bir hafta çokkk

neee yapıştırıyo musun barii yokk ben sinirimi başkasından çıkarmamm benimkinde de o huy varr haa bide herşeyin sinirini bendne çıkartırrr o

Son düzenleyen: Moderatör:
Hahahahhh Seda Sayan mode on İyi olmaya çalışıyorum işte güzelim sen nasılsın
iyi değilim ama 5 numaralı maskemi taktım böyle dolaşıyorum canım:101::101:

ne sen sor ne ben söylim be canım en güzeli sizin durum nişanlılık zor şeymiş sıkıntılı stresli şeymiş herkesi memnun etmek mümkün değil kimi etsen kimi etmesen diye düşünmen gerekiyo ya da benim nişanlılık dönemine has bi durum bu amann boşver nerde benim 5 numaralı maskem:101::101::101:

ne oldu ki canımm tartıştınız mı

takma sende kafana canımm nişanlılık döneminde zaten en çok sorunlar çıkarmış hayırlısıyla az kaldı canım geliyo da nişanlın hiiç üzülmee

baakk burdaaa 5 numaralı masken :103::103:

Ufff kızlarrr midem çok ağrıyo bayılıcak gibiyim :2::2: karnım aç olduğu halde şişik yanii offf :96:

yaa çokk kötüyümm izin alıp eve gidesim varr ama burdan da otobüs yok bir şey yok bizim eve :96::100::105::105:

kb.sini öldüren gelin şok şok şok off hiç keyfim yok napsam toprağa gömsem kafamı olmamı

geçmiş olsun eylülcüm sıkıntı stres yapma kendine midene vuruyo olabilir

hımm söyledim şimdi bakalım iyi gelir inşallah sağol canımm başım da ağrıyo ayyyy :94::94:

cnm geçen gün bunu okudum saklamıştım lazım olur diye sende dene belki işine yarar :94:

BAŞ AĞRISINA KESİN ÇÖZÜM..

Burnumuzun neden 2 deliği var ? Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.

BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..

KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. (Zihninizi de açar).

İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür. Deneyin, farkı görün.

Son düzenleme:
kb.sini öldüren gelin şok şok şok off hiç keyfim yok napsam toprağa gömsem kafamı olmamı

kb ne kızz anlamadım kv mi kp miii ne oldu kii çatladımm ne yaptılar sana kuzumm

geçmiş olsun eylülcüm sıkıntı stres yapma kendine midene vuruyo olabilir

sağol tatlım evett olabilir tabii ama çook yorgun hissediyorum kendimi tatile ihtiyacım var ramazan da geliyoo :18:

Son düzenleyen: Moderatör:

hımmmm

benim öyle sürekli başım ağırmaz arada ağırır birikti mi ne olduysaa

deneyeceğim canımm bakalım ne olacak teşekküür ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…