- 21 Ocak 2013
- 25.045
- 866
- 168
- 34
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #20.381
ısırırım seni kız lunnagel bi öpem
bakmaaaa öyleee güldüğümeeeeeeevet tatlımm öyle sandı yine ama artıkk bendne yana hiç bir şey yokkk değiştimm gerçekten dee
bakalım ne zaman gelecek be canım yeter artık gelsin yaaa offf
yokk atmadım zatenn sessiziliğimi koruyorum o da bunu görerek daha da sinir oluyodurrr
bakalım inşallah bundan sonra iyi yönde hareketler yaparr bu saçmalık bitsin artıkk çok uzamadı mıııı ?
deliricem yoksaa bennalışkın değilim böylee
aynen canımm bir buluşsak herşeyi en başından sonuna kadar anlatıcam , yanındayken bu konuları konuşamıyoruz güldürüyo beni yok bişey yapıyo diyo konu kaynıyo ama şimdi aramız bozuk ya ciddi bir şekilde oturalım bir yere konuşalım diycem olmaz böyle gerçektenn aynı şeyleri yaşamaya gücüm kalmadıı
kızzz Ne bu neşe Beni deli eden ne bu tavır Seni her gören kıskanırkavuşmanıza az kaldı diye dimiiii
kız yoksam bu adam sana asılıyo olmasın hem niye diyosun ki hemen mesajlasacak kımsem yok diyeAy kızlarrr asıl ben size neyi söylemedimmm eneee rezilliğimmmm :18::18:
dün akşam serviste ne olduu
serviste bir abi var sürekli mesajlaşıyorum telefon elimde falan diye takılıyodu bana yok çok oynuyosun hiç elindne düşmüyo yapıştı eline gibi aklınca şakalarrr ( işten çıkınca mesajlaşmaya başlıyoduk yaa napıyımm serviste denk geliyoduu )
dün işte dedi ki ' son günlerde hiç telefonla oynamıyosun ben sana geçenlerde takılmıştım o yüzden mi serviste hiç eline telefonu almıyosun şakasına demiştim bana mı darıldın acaba falan dediiibende yoo ne alakası var niye alınıyım ki bu ara mesaj yazacak kimsem yok dedim o da güldü ( başka işim yokta sen öyle dedin diye mesajlaşmıycam eneee )
demekk farkediliyo hiiç mesajlaşmadığımbu sabah da çaycılardan birisi ne oldu hasta gibisin yüzün çook solgun bu aralar dedi ayyy herkese ifşa etmişim kendimiii :18:
Hadi öpte affedeyim seni
edirneye sevgilerimle kokulu öpücükler gönderiyorummm
nasılsın tatlım
niye kan ağlıyomuş bakıyımmmbakmaaaa öyleee güldüğümeeeeeeiçim kan ağlar .
kız yoksam bu adam sana asılıyo olmasın hem niye diyosun ki hemen mesajlasacak kımsem yok diyeyani üzgün olduğun için yüzündne belli oluyodur bu şeylere canının sıkkın olduğu benim de öyle hemen belli olur yüzümden suratım düşer gülemem. anlar iş yerindekiler bozuk olduğumu. kız hatta benim kötü bi huyum var sinirliyken biri yanıma gelip iyi konuşsa bile ona patlarım:26::26: o yüzden bi ara burdaki bi abi demişti 3 kart vericem sana kırmızı yeşil sarı. çok sinirli olduğunda kırmızıyı yapıştır pc ye az sinirli olunca sarı neşeli olunca yeşil ona göre konuşcam senle
ama üzülme artık biraz daha sabredersen düzelecek inşallah kız sen bi haftaya çok diyosun da ne insalar var yıllarca bekliyo.
iyi değilim ama 5 numaralı maskemi taktım böyle dolaşıyorum canım:101::101:Hahahahhh Seda Sayan mode onİyi olmaya çalışıyorum işte güzelim sen nasılsın
ne sen sor ne ben söylim be canım en güzeli sizin durum nişanlılık zor şeymiş sıkıntılı stresli şeymiş herkesi memnun etmek mümkün değil kimi etsen kimi etmesen diye düşünmen gerekiyo ya da benim nişanlılık dönemine has bi durum bu amann boşver nerde benim 5 numaralı maskem:101::101::101:niye kan ağlıyomuş bakıyımmm
yok kızz tövbee kaaç yaşında adam babamı felan da tanıyorrne biliyim bir an öyle dedim iştee şakasınaaa
benimde belli oluyo demek kii çokta üzülmüyorum burda amaa :44:
inşallah düzelicek canımm ama biz de belli bir şey yok kii o yüzden bir hafta çokkk
neeeyapıştırıyo musun barii yokk ben sinirimi başkasından çıkarmamm benimkinde de o huy varr haa bide herşeyin sinirini bendne çıkartırrr o
iyi değilim ama 5 numaralı maskemi taktım böyle dolaşıyorum canım:101::101:
ne sen sor ne ben söylim be canım en güzeli sizin durum nişanlılık zor şeymiş sıkıntılı stresli şeymiş herkesi memnun etmek mümkün değil kimi etsen kimi etmesen diye düşünmen gerekiyo ya da benim nişanlılık dönemine has bi durum bu amann boşver nerde benim 5 numaralı maskem:101::101::101:
Ufff kızlarrr midem çok ağrıyo bayılıcak gibiyim :2::2: karnım aç olduğu halde şişik yanii offf :96:
yaa çokk kötüyümm izin alıp eve gidesim varr ama burdan da otobüs yok bir şey yok bizim eve :96::100::105::105:
Geçmiş olsun cnm nane limon rahatlatıyo mideyi bir dene istersen :96:
kb.sini öldüren gelin şok şok şokne oldu ki canımm tartıştınız mı
takma sende kafana canımm nişanlılık döneminde zaten en çok sorunlar çıkarmış hayırlısıyla az kaldı canım geliyo da nişanlın hiiç üzülmee
baakk burdaaa 5 numaralı masken :103::103:
geçmiş olsun eylülcüm sıkıntı stres yapma kendine midene vuruyo olabilirUfff kızlarrr midem çok ağrıyo bayılıcak gibiyim :2::2: karnım aç olduğu halde şişik yanii offf :96:
yaa çokk kötüyümm izin alıp eve gidesim varr ama burdan da otobüs yok bir şey yok bizim eve :96::100::105::105:
hımm söyledim şimdi bakalım iyi gelir inşallah sağol canımm başım da ağrıyo ayyyy :94::94:
kb.sini öldüren gelin şok şok şokoff hiç keyfim yok napsam toprağa gömsem kafamı olmamı
geçmiş olsun eylülcüm sıkıntı stres yapma kendine midene vuruyo olabilir
cnm geçen gün bunu okudum saklamıştım lazım olur diye sende dene belki işine yarar :94:
BAŞ AĞRISINA KESİN ÇÖZÜM..
Burnumuzun neden 2 deliği var ? Nefes alırken her iki deliği birden kullanırız. Sağ taraf sıcağı (güneşi), sol taraf soğuğu (ayı) temsil eder.
BAŞINIZ AĞRIYORSA sağ burun deliğinizi kapatın 5 dakika süreyle sol burun deliğinizden nefes alın..
KENDİNİZİ YORGUN HİSSEDİYORSANIZ sol burun deliğinizi kapatın, sağ burun deliğinizden nefes alın. (Zihninizi de açar).
İnanmıyor olabilirsiniz. Çok eski bir doğu kültürüdür. Deneyin, farkı görün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?