- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #21.821
aynen öyle ama babamla nişanlım sinir etti beni yok ayıpmış yok ekmeğini yemişim sanki bedava maaş verdi emeğimin karşılığını aldım allah allahhehe:):)
aman iyi ediyorsun hakediyor hatta daha fazlasını bile oooh hiç vicdan azabıda duymazsın en azından hııııııh:120:
Bilmiyorum morincim. Cidden eski nesem yok 2-3 gundur.yarin gelcem topige. Simdilik cikiyorum. Opuyorum hepinizi.
kı
saol canım aslında sıkılmaya vakıt kalmıyo ama 24 saat tek bişeye odaklanmakta ınsanı sıkıyo nebiliyim tuhaf bişi işte sen neler yapıyosun
yalan sylememe kızdı o an bna dgruyu sylesen sdce kzcam diyo ama bn korktm snrm kybetmkten o an syleyemdm gerci yine kaybettm bişey değişmedi
tamam cnm ama hbunda büyütülecek birşey yok bende sen bekle biraz siniri geçince arar seni ... sonuçta kötü birşey yapmamışsın o an yalan atman evet kötü olmuş ama birdaha yapmayacağına dair söz verirsin ve gerçektende birdaha yapmazsın.ilişkide güven en önemli şey çünkü
okadarda uğraşma çok kötü birşey yapmamışsın sonuçta. ayrıca 2 3 günlük bi ilişki dğeil böyle bi sebepten bitireceğini zannetmem siniri geçsin arar zaten seni.... zor olur tabi kolaymı öyle 7 yıllık ilişkiyi kestirip atmak.
birde ya yazıları çok kırpıyorsun anlamakta zorluk çekiyorum :26::26:
tamam cnm ama hbunda büyütülecek birşey yok bende sen bekle biraz siniri geçince arar seni ... sonuçta kötü birşey yapmamışsın o an yalan atman evet kötü olmuş ama birdaha yapmayacağına dair söz verirsin ve gerçektende birdaha yapmazsın.ilişkide güven en önemli şey çünkü
aynen öyle inş düzelir allah kimsenn basna wermesn böyle bi acı
hımm o da doğru canımm , bende 22 yaşındayım çalışıyorum istanbuldayım , o günleri bekliyorum iştee
dayanmdm yanına gttm hala aynı ama biraz umt war gbi gözmden yas aktı yanndyken onu feln sildi
Kızz allah seni niye gittin azıcık daha dursaydın yaa
heee iiyi o zaman umut varsaa ama çokta yalvarma sende uzatmasın o da sen üsteledikçe özürler diledikçe sankii çook büyük bir hata yapmışsın gibi olucak , o arasın şimdii
Allahım hayırlısını versın canım
saol canım 2010 da evlendim 7 yıllık bı bırlılktelıgın ardından :) evet duzcede yaşıyorum
inşallah canımm aynen öylee dediklerimi yapıcamm o da farketti zaten beni kaybetmek üzere olduğunuu
işte sürprizi çook merak ediyorum yaa asla bulamazsın aklına gelmez çook seviniceksin mutlu olacaksın diyoo :103::103:
dayanamdm ya eczanlre ilaç dagtyo onla gezdm öle
saol canım 2010 da evlendim 7 yıllık bı bırlılktelıgın ardından :) evet duzcede yaşıyorum
ayy bende buna benzer sordum az önce gördün mü kızzelif merhaba7 yıllık ilişkiden sonra evlenmiş olmanızın farklı bi etkisi oldu mu ilişkinizde? ilgi alanıma giriyo da uzun süreli ilişkiler bizde nişanlımla evlenince 6. yılımıza girmiş olucaz acaba nötr bi etkisi var mı evliliklerde uzun süren ilişkilerin merak ettim
allahalla merak ettim ne acaba
pazartesi havadisleri bekliyorum ozaman :)))
amin canım inşallah , 7 yıllık ilişkide yıpranmalar oldu mu sıradanlık sıkılma gibi durumlarr :100:
ayy bende buna benzer sordum az önce gördün mü kızz
evet canımm hatta sabah tospaa ya diyorum ki evlenme teklifimi edicek acepp :90:
bende merak ediyorum inşallah güzel bişeydirrr
maşşallah cnm:)
aynen öyle ama babamla nişanlım sinir etti beni yok ayıpmış yok ekmeğini yemişim sanki bedava maaş verdi emeğimin karşılığını aldım allah allahbabam mühlet verdi bi de ay sonuna kadar söylemezsen ben gider söylerim. arkadaşlar bizim patronla babamında yıllarca muhasebesine o bakmış mahcup etme beni diyo. bu tamamen benim kişisel problemim karışmayın diyorum ama boş. erken söylersem erken çıkarım işten ona göre yani ay sonunda söylersem 1 hafta sonra çıkarım işten dedim babama o da diyoki aynı kapıya çıkar ne anladık bana ne bu zamana kadar çok ezmiş tüm çalışanlarını ben geldim de bi şeyleri değiştirdim. o kadar insanın ahı yanına kar kalacak değildi ben bilerek gönderildim sanırım bu iş yerine
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?