• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç Arkadaşım Yok Kimseyi Tanımıyorum Diyenler Gelin Tanışalım Kaynaşalım;);)

Öyle olmuyor ki işte bebeğim zaten keyfe keder bişey yapmıyoruz emin ol hepsi mecbur yapmamız gereken seyler be yetiştirmiyoruz :(

Boncuğum ya İnan artık cok kırıldım ben içimden gelmiyor hiç bişey :(

ya öyle deme, üzüldüm şimdi bende :26:
lütfen kırmayın birbirinizi. bak sen bugünleri bekliyordun yarın geliyor işte. Allahın izniyle tek tek olacak hepsi , inann kiii.

slm kızlar ,

nazarboncuğum benim ya sana üzücü haberim var :(
ilk işim ayakkabıma bakmak oldu ve o ayakkabıda ki herkesin ismi silinmiş bi seninki kalmış ama seninki,de üzeri azckık silinmiş :(
belkiş de tersi çıkar öyle yoralım biz

slm kızlar ,

nazarboncuğum benim ya sana üzücü haberim var :(
ilk işim ayakkabıma bakmak oldu ve o ayakkabıda ki herkesin ismi silinmiş bi seninki kalmış ama seninki,de üzeri azckık silinmiş :(
belkiş de tersi çıkar öyle yoralım biz

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:nasıl yaaaaa sadece bnm adım mı druyoor:52::52::52::52::52:

merhabalarrrrrrr :)
merhaba, hoşgeldiniiiz:3:
valla bak akşam evde resmini çekip yüklerim 2 ayakkabımada yazmıştım senin ismin yazılı ayakkabıda seninki duruyor minnoş lunna falan herkesi yazmıştım ya içlerinde seninki duruyo :(

tövbe estf. hemde 2 ayakkabınada yazdın ve silinmedim. annemmm :18: ay ben böyle şeylerede çok inanırım he :18:

Sudee sen evinin düğünün fotolarını koydun mu ben görmedim kuzum ya :(

canım evimin fotoları vardı bu topikte galibada düğn resimlerini koymadım daha . yarın alacam resimleri çünkü.

merhaba, hoşgeldiniiiz:3:

tövbe estf. hemde 2 ayakkabınada yazdın ve silinmedim. annemmm :18: ay ben böyle şeylerede çok inanırım he :18:

2 ayakkabı derken 2 ayağıma yani ayakkabının heryerine isimler yazdım seninki duruyo bacım ...:) yok be ne inanacan canım sende o öyle eğlence işte

merhabalarrrrrrr :)

merhaba hoşgeldin :)

canım evimin fotoları vardı bu topikte galibada düğn resimlerini koymadım daha . yarın alacam resimleri çünkü.

2 ayakkabı derken 2 ayağıma yani ayakkabının heryerine isimler yazdım seninki duruyo bacım ...:) yok be ne inanacan canım sende o öyle eğlence işte

merhaba hoşgeldin :)

anladım iki ayağınada dediğini :27:
eyyy evde mi kalcam ben şimdi. hahahaah yarim beni bırakmaz ki. :19: yani bırakmaz dimmiii:18::18:

Back
X