- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi prospectingkit
- #14.621
mukmukk sectin mi yavrum evinin cicilerini 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman tanıtın kendinizi
ımmm şeyyy
düğün fotoğraflarını da merak ediyoruz. hemen albüm yap bak.![]()
kopardim vallaha ohh nasil kandirdim ama bilmiyorum
canim ben siteden hic alisveris yapmadim simdiye kadar
bir arkadasimla daha yasadigim icin ev icin mutfak icin biseyler almisligim oluyor tabi ama ceyiz duzmekte baska yani marka olsun en guzeli olsun diyoruz
ben simdi pek markasinda degilim isimizi gorsun ucuz olsun yeter ki bizee![]()
Kızlar Günaydın nasılsınız benim cok moralim bozuk![]()
merhabalarrrrrrr :)
merhaba, hoşgeldiniiiz
tövbe estf. hemde 2 ayakkabınada yazdın ve silinmedim. annemmm :18: ay ben böyle şeylerede çok inanırım he :18:
mukmukk sectin mi yavrum evinin cicilerini![]()
tamam canım o da olurcanım düğün fotolarını buraya koymak istemiyorum face atarım ordan bakarsın sen :)
offff ne bahtsız kızım ben yaabeğendiğim modelden yokmuş getirtemezmiş salak kadın zaten sevmedim meymetsiz bu suratla nasıl satış yapacaksa çıktım gittim başka yerlere gidicektim ama iş yerine uzak diye akşam giderim dedim 1,5 saatte halledilecek iş değil allahım nolur içime sinen bi yemek takımı bulayımmmmm amin
siz de amin diyin kızlar
günaydın canım benim ama geç kaldım sanki olsunya canım sen benden daha yakınsın evliliğe ama valla hep düğün stresinden oluyo bu gerginlikler canını sıkma dicem ama kelin ilacı olsa kendine sürer. ben de o kadar gerginim ki yazık mukomdan çıkarıyorum hep, ona patlıyorum ama napalım idare edicek iki tarafta kolay değil ev kurmak.
merhaba hoşgeldin aramıza
kuzum dert etme ben kendi ayakkabıma yazıcam senin adını sonra bi güzel hoplıcam zıplıcam silinicek o isim oradan![]()
offff ne bahtsız kızım ben yaabeğendiğim modelden yokmuş getirtemezmiş salak kadın zaten sevmedim meymetsiz bu suratla nasıl satış yapacaksa çıktım gittim başka yerlere gidicektim ama iş yerine uzak diye akşam giderim dedim 1,5 saatte halledilecek iş değil allahım nolur içime sinen bi yemek takımı bulayımmmmm amin
siz de amin diyin kızlar
günaydın canım benim ama geç kaldım sanki olsunya canım sen benden daha yakınsın evliliğe ama valla hep düğün stresinden oluyo bu gerginlikler canını sıkma dicem ama kelin ilacı olsa kendine sürer. ben de o kadar gerginim ki yazık mukomdan çıkarıyorum hep, ona patlıyorum ama napalım idare edicek iki tarafta kolay değil ev kurmak.
merhaba hoşgeldin aramıza
kuzum dert etme ben kendi ayakkabıma yazıcam senin adını sonra bi güzel hoplıcam zıplıcam silinicek o isim oradan![]()
HEMEN TANITAYIM ben karamel sosu :) Evliyim çocuğum yok ama 4 tane balığım var :) ne anlatsam ki bilemedim.
tamam canım o da olur
yakın tarihte evlenecek sen varsın sende yaz, düğün esnasında çıkart ayakkabını bak, silinmedyse daha cok zıpla
krize girdim![]()
HEMEN TANITAYIM ben karamel sosu :) Evliyim çocuğum yok ama 4 tane balığım var :) ne anlatsam ki bilemedim.
biz soralım sen cevapla, sende bize sorabilrsin
-nerde yaşıyorsun
-kaç yıllık evlisin
-çalışıyor musun
istediğin sorudan başlayabilrsin![]()
aa tanitmissiniz bile gec kaldimmm
baliklarin isimleri var mi mesela![]()
oldu şekerim anlaştık hatta derim ki bi twist müziği çalsınlar o zaman kesin silinir![]()
mukmukcum uzulme guzelim yaa aklinda gercekten o takim varsa illaki bulursun canimm turkiyede olsam bende bakiverim dicem ama anca internetten yardimci olabilirim o da pek isine yaramaz sanirim... baska takim da olabilir diyosan bi bakiverim istersen internette neler bulabilirim ona gore magzasina gidersin sende
ne diyim bilemedim valla bir suru duyguyu bir anda yasiyormus insan gercekten ev duzerken evlilige hazirlanirken
bende isterimm bendeee ismimi yaz tepin ustunde dok kurtlarini senin dugunun senin gunun![]()
![]()
bu bahtsızlıkla zor kuzum zor 40 yılın başı bi model beğendim o da yokmuş. aslında yurt dışına açılabilsem oralara da bi el atabilsem keşkemmmablamda bi tane yemek takımı var aşık oluyorum her gördüğümde ama fransadan getirmişti onu görümcesi
![]()
aa tanitmissiniz bile gec kaldimmm
baliklarin isimleri var mi mesela![]()
gecen gün eşime bana ne zaman balık alcaksın dedm o da balık mı cekti canın akşam alırım yeriz demişbende beslemek için balık istiyorum yemek için değil
demiştim. iş cıkışı eve geldim bi baktım. meğer o ben söylemeden önce sabah gitmiş almış bile
daha 3 gün oldu evimize geleli bi isim dşünmedim açıkcası 2si kız 2si erkek kanımca
![]()
inşallah akşama dermanım kalırsa avm ye gidicem orada bakmak istediğim bikaç marka var hayır şöyle biri içime sinse hemen alıcam daha bakmak istemiyorum blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafamçok zor beğeniyorum güzeli kalitelisi olsun istiyorum. acaba diyorum napıcam nasıl yetiştiricem onca hazırlığı evimizi kurabilecek miyiz gerçekten. nasıl millet yapıyo o kadar hazırlığı
sonra diyorum ki teselli amaçlı e herkes yapmış muke sen niye yapamayasın. ee yapamıyorum işte olmuyo istediğim gibi içime sinen bi şey oldu mu zaten hemen alıyorum. ama en zoru mutfakmış. ben hep nevresim yatak örtüsü cart curt tarzı şeyleri bitirdim ama mutfağa dair sadece seramik tencere setim ve birkaç ıvır zıvırım var
![]()
balık süpermiş besleyebileceğim tek hayvan en zararsızışimdi nişanlım eve bi kedi almış dünyada sokmam evime dedim annenin evinde gider seversin
korkuyorum ufacık hayvandan çok saçma belki ama öldürseler sevemem:26::26: bodoslama daldım ama ossun konuşa konuşa kaynaşırız
![]()
inşallah akşama dermanım kalırsa avm ye gidicem orada bakmak istediğim bikaç marka var hayır şöyle biri içime sinse hemen alıcam daha bakmak istemiyorum blendrdan geçmiş çorba gibi oldu kafamçok zor beğeniyorum güzeli kalitelisi olsun istiyorum. acaba diyorum napıcam nasıl yetiştiricem onca hazırlığı evimizi kurabilecek miyiz gerçekten. nasıl millet yapıyo o kadar hazırlığı
sonra diyorum ki teselli amaçlı e herkes yapmış muke sen niye yapamayasın. ee yapamıyorum işte olmuyo istediğim gibi içime sinen bi şey oldu mu zaten hemen alıyorum. ama en zoru mutfakmış. ben hep nevresim yatak örtüsü cart curt tarzı şeyleri bitirdim ama mutfağa dair sadece seramik tencere setim ve birkaç ıvır zıvırım var
![]()
balık süpermiş besleyebileceğim tek hayvan en zararsızışimdi nişanlım eve bi kedi almış dünyada sokmam evime dedim annenin evinde gider seversin
korkuyorum ufacık hayvandan çok saçma belki ama öldürseler sevemem:26::26: bodoslama daldım ama ossun konuşa konuşa kaynaşırız
![]()
nihahshdgshahdhdeliiiiiiii
eğer sende de silinmezse vallahi ağlarım bu sefer
sen günlük yemek takımımı yoksa misafir için mi alcaksın şimdi?
bende çok ilgilenirim böyle şeylerle. ablama aldık biz. hepsi hisar onunkiler. çooook güzeeeelllçatal bıçağı tabakları falan çook zarif.
canim oyle deme ne bahtsizligi seni coookk seven nisanlin var
kismet degilmis belki daha guzelini bulursun canimm
buraya gel diyecem de burdada bise bulamazsin
hakkaten fransaya gidebilecek firsatin olursa git valla icine sine sine alirsin o zaman
canimm mutlulugunuz tam olsun da bir kac ivir ziviriniz eksik olmus ilk bastan bise olmazz
beraber alirsinizz yuva kurmak kadar guzel birsey mi var yaaa
anammmm kedicikk miiiii ver bana veeerrrr
ay ben o hayvani seve seve oldururummm
nickimde ondan piskKo zatennn asiri derecede zafim var kediciklere oluyorum bitiyorum eriyorum kedi gorunceee
ne tatli onlarrr yumos yumoss icime sokasim geliyor severkennnn
ay hirildaya hirildaya uyusa simcik yanimdaaaaa![]()
benımde kedim wardı ama kediler sadece ölceklerini hissetcekleri zaman evi terk ederler..sırf sahipleri onları ölürken görmesin üzülmesin diye.. :18: ve bizde bunu nankörluk olarak değerlendiririz hep :18: aslında onlar bizim üzülmemiizi istemedkleri için evi terk ediyorlar. benım kızım da (kedim) hamileydi. sonrasında bi baktım gelmemeye başladı ve sonrasında kayboldu.oysa ben eve geleceğim vakit evin kapısında oturur benı beklerdi geldiğimi gördüğü anda koşarak yanıma gelirdi. akşamları yemek yiyeyim hayatta oturduğum masaya yanaşmaz kalkıp gitsem bile o masaya dokunmazdı. okadar akıllıydı ki. eğer birinin ondan korkutuğunu hissetsin hayatta onun olduğu ortama girmez ona yanaşmazdı. onun gitmiş olması benı cok üzdü.. eşim de hayvanları cok sever ama evin icinde pek hoşlanmıyordu ama ben kızımsız uyumazdım
bunu bildiği için eve kedi alamayacağı için balık aldı :) bence nişanlına bu kadar ön yargılı olma.. gerci korkuyormuşssun sende haklısın şımdı ne desem boş. ama alışmaya çalış derim. çünkü evleneceksiniz ve aynı ev icerisinde birsuru huyunuza alışıcaksınız. bir kediyemi alışamayacaksın
![]()
canimm mutlulugunuz tam olsun da bir kac ivir ziviriniz eksik olmus ilk bastan bise olmazz
beraber alirsinizz yuva kurmak kadar guzel birsey mi var yaaa
anammmm kedicikk miiiii ver bana veeerrrr
ay ben o hayvani seve seve oldururummm
nickimde ondan piskKo zatennn asiri derecede zafim var kediciklere oluyorum bitiyorum eriyorum kedi gorunceee
ne tatli onlarrr yumos yumoss icime sokasim geliyor severkennnn
ay hirildaya hirildaya uyusa simcik yanimdaaaaa![]()