- 7 Aralık 2010
- 966
- 1.017
- 123
- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #1.901
oha okuyunca şoka girdim gidemedim yaa bu nasıl iş hiç mi anlamadım yavrum sen ya
tabi ki olmaz mı yaaa
kıyamammm yaa
amin canım hiçbirimize rabbim göstermesincok normal suan herkesden şüphe duyman yani umarım bir daha böyle birşey yaşamazsın Rabbim göstermesin sana o günleri tekrardan
bi tanesi iki tanesi değil resmen arkandan kuyunu kazmışlar
amin canım hiçbirimize rabbim göstermesin
hepsi hepsi son ana kadar beni ellerinde tutmaya çalıştılar
tövbe yarabbim ee evlendi mi amca kızıyla duydun mu sonradan falan ?
evlendiler cnm kız hamile bile..ben hesabımı allahıma bıraktım...
evlendiler cnm kız hamile bile..ben hesabımı allahıma bıraktım...
aynen aynen Allahın sevilen kuluymuum canımaayyy şaka gibi ne kötü insanlarmış.
Allahtan istememşi senı anneside bu iş olmamış
amin yavrum aminaynen kuzum allah onları bildiği gibi yapsın
emıno ol oyle kotu ınsanlarla kımsemutlu olamaz zaten.
utanmaz kadın senı hızmetcı dıe goturmu resmen.
aynen aynen Allahın sevilen kuluymuum canım
amin yavrum amin
bende öyle inanıyorum canım
şimdi yenı bırı var sanırım dımı yavrum
avat canım 5 aydır yeni biri var bakalım ne olucak
balım nereye anlıyorsun nişanlanmışsın adam askerdeyken bile son güna kadar seni aramamazlık sevgisizlik hiç yapmamış öyle düşkündü birde bana etrafımda herkes imrenirdi.ailesi desen öyle arar sorarlar hiç kötü yanları yokçdiyorumya şoka girdim..biz zaten istemiyorduk onu diye birde kenara çekildiler
ben neyi anlamıyorum neyi sindiremiyorum biliyor musun ?
yahu bu kız senin sevgilin değil bu kız senin 2 gün takıldıgın biri değil bu kız senin nişanlın ya nasıl kıyıyorsun gözünün içine baka baka,
o ailesi olacak insafsızlar da senden cekindiler mi korktular mı nedir yani ?
alın karsınıza kızım böyle böyle bu iş olmayacak ümidini kes demek cok mu zor?
bir genc kızın hayatını mahvetmek bu kadar kolay mı ya Allah korkusu kalmamış insanlarda yemin ederim.
Sen varya cok şanlıymışsın şükret kurtulduğun için
Cok sinirlendim yahu
amin bebeğim hepimizin inşallahallahım onu sana hayırlı kılsın kuzum
balım nereye anlıyorsun nişanlanmışsın adam askerdeyken bile son güna kadar seni aramamazlık sevgisizlik hiç yapmamış öyle düşkündü birde bana etrafımda herkes imrenirdi.ailesi desen öyle arar sorarlar hiç kötü yanları yokçdiyorumya şoka girdim..biz zaten istemiyorduk onu diye birde kenara çekildiler
ben neyi anlamıyorum neyi sindiremiyorum biliyor musun ?
yahu bu kız senin sevgilin değil bu kız senin 2 gün takıldıgın biri değil bu kız senin nişanlın ya nasıl kıyıyorsun gözünün içine baka baka,
o ailesi olacak insafsızlar da senden cekindiler mi korktular mı nedir yani ?
alın karsınıza kızım böyle böyle bu iş olmayacak ümidini kes demek cok mu zor?
bir genc kızın hayatını mahvetmek bu kadar kolay mı ya Allah korkusu kalmamış insanlarda yemin ederim.
Sen varya cok şanlıymışsın şükret kurtulduğun için
Cok sinirlendim yahu
vallaha canım işte sırf bu yüzden acımı yaşayamadımya travma atlattılar bana.arkadaş günahtandamı korkmuyorsunuz geçin karşıma istemiyoruz deyin.ne 2 senemi yediniz delimiyim ben asker yolu bekleyip ömrümü yiyeyim asker yolu beklemekte ayrı sıkıntı kızlar..
amin bebeğim hepimizin inşallah
vallaha canım işte sırf bu yüzden acımı yaşayamadımya travma atlattılar bana.arkadaş günahtandamı korkmuyorsunuz geçin karşıma istemiyoruz deyin.ne 2 senemi yediniz delimiyim ben asker yolu bekleyip ömrümü yiyeyim asker yolu beklemekte ayrı sıkıntı kızlar..
amin bebeğim hepimizin inşallah
boşver hayatındaki insana odaklan canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
haklısın canım..daha aileyle tanışma seviyesine gelmedik..şu an daha birbirimizin yapısını çözüyoruz.o da zor biraz hırçın biri bende öyle ..ama beni tanıdıkça benim sabrımı gördükçe o da daha dikkatli olmaya başladı..geçmişi boşver tatlım sil gitsin.
sen geleceğine bak .sevgılındende suphe etme tabıkı dıkkatlı ol ama eskıden bunu bunu yasadımkımseye guvenmıorumda deme.
guven herseyın başı sonucta.
ailesiyle falan tanıstn mı?
ya aslında aılesı nasıl olduklarını bellı edıo bellkıde sen grmek mı ıstememıstın?
ayrı skıntı olmaz mı hiç yaaa o orda napıyo iyi mi dye sende evde kafayı yersn
kızlar bızım çalışan ablamız bırıcık ablacım bana çikolata almışş bende nescafe aldım yanına şuan keyifteyimmm
bende yeni yemek yedim fazla kahve var mı geleyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?