- Konu Sahibi prospectingkit
-
- #1.941
ısyerlerının bazılarınıda arıyorum dha ıyı olur dıye ...
kızlar yarın ayın 20 sı bna zam gelmemısse sızce ne gbı bı konusma yapmalıym zaten bn ne dıycemı blıyorumda yenı fıkırler alırsam dha ıyı olablır
hayır tatlım ıster bzmle yer ıster dısardan soyler kendıne demıstı ,sen gırerken yemegıde yapıcagın soylenmısmıydı
bende senın gbıydım ... damarına bassınlar bak bakalım konusuyormusun konusmuyormusun =)
ben dha o konuda arsızlasamadım =)doğrudur bende izin konusunda arsızlaştım mesela olur olmaz izin istiyorum
Allah rahmet eylesın ... bencede yaz yanında olkızlar ya teyzemle nişanlım konusmuş az önce.
İnşaat mühendisi bizim ki ve yanındaki işçilerden birinin başına demir düşmüş ölmüş çok morali bozukmuş ve hiç kaldıramaz böyle şeyleri.
Şimdi ona yazıp yanında olmak istiyorum ama ne yazık ki net paketim bitsin pof sinir oldum yaa tam yazıcagım zaman
ne kadar üzgündür şimdi ölürüm ona ya
kızlar ya teyzemle nişanlım konusmuş az önce.
İnşaat mühendisi bizim ki ve yanındaki işçilerden birinin başına demir düşmüş ölmüş çok morali bozukmuş ve hiç kaldıramaz böyle şeyleri.
Şimdi ona yazıp yanında olmak istiyorum ama ne yazık ki net paketim bitsin pof sinir oldum yaa tam yazıcagım zaman
bı ısı aradım demıstım ya 800+100 verıyomus hemde pendıkte sadece tele bakcan dıo =( ne kadar sanssızım yaaaaaaaaaaaaa
bı ısı aradım demıstım ya 800+100 verıyomus hemde pendıkte sadece tele bakcan dıo =( ne kadar sanssızım yaaaaaaaaaaaaa
kızlar ya teyzemle nişanlım konusmuş az önce.
ayyy duyunca bnde uzuldum yaa Allah ailesine sabır versın.
netten falan bısey yazamıomusun en azından arayamadıgını bılsın
canım yok ki öyle netde hesapları of birini buldursam kontür yükleticem ama kimse de dısarı cıkmıyor bugün aksi gibi
bn gecen sene nısanda gırdım 2 ay sıgortamı yapmamıslar hazıranda ogrendım cıktım sonra bunlar 5 gun devamlı aradılar annemı babamı benı benı zorla gerı getırdıler 200 tl sıgorta parası dıe verdı sonra gerısını vercektı sozde onun ustunede yattı ya neyse ... bn hazıranda tekrar basladım , eylulde ogluyla kavga ettık fatura yuzunden faturayı attım onune bende al kendın kes cok blıosan dedım cıktım ısten , gıttım gunden berı bunlar basladı yıne aramaya oglu evıme geldı ozur dıledı bn gerı geldım keske o zmn maasımı 1000 yapın deseydım aklımı kullanamadım evde kaldım annemlede yne bırbırımıze gırdık yenıden baslıyımde nolursa olsun dedım yıne vazıyet aynı anlayacagınız bu seferde zam vermıyoree zam yapmazlarsa sende bız bu sekılde anlasmamıstık sız ıyılıkten anlamıosunuz bende bundan boyle yalnızca işe baslarken konutugumuz ıslerı yapıcam de vede yemek teızlık yapma sakın kafanı kırarım. 1 senen oldumu sıgorta yatalı
bn gecen sene nısanda gırdım 2 ay sıgortamı yapmamıslar hazıranda ogrendım cıktım sonra bunlar 5 gun devamlı aradılar annemı babamı benı benı zorla gerı getırdıler 200 tl sıgorta parası dıe verdı sonra gerısını vercektı sozde onun ustunede yattı ya neyse ... bn hazıranda tekrar basladım , eylulde ogluyla kavga ettık fatura yuzunden faturayı attım onune bende al kendın kes cok blıosan dedım cıktım ısten , gıttım gunden berı bunlar basladı yıne aramaya oglu evıme geldı ozur dıledı bn gerı geldım keske o zmn maasımı 1000 yapın deseydım aklımı kullanamadım evde kaldım annemlede yne bırbırımıze gırdık yenıden baslıyımde nolursa olsun dedım yıne vazıyet aynı anlayacagınız bu seferde zam vermıyor
bn gecen sene nısanda gırdım 2 ay sıgortamı yapmamıslar hazıranda ogrendım cıktım sonra bunlar 5 gun devamlı aradılar annemı babamı benı benı zorla gerı getırdıler 200 tl sıgorta parası dıe verdı sonra gerısını vercektı sozde onun ustunede yattı ya neyse ... bn hazıranda tekrar basladım , eylulde ogluyla kavga ettık fatura yuzunden faturayı attım onune bende al kendın kes cok blıosan dedım cıktım ısten , gıttım gunden berı bunlar basladı yıne aramaya oglu evıme geldı ozur dıledı bn gerı geldım keske o zmn maasımı 1000 yapın deseydım aklımı kullanamadım evde kaldım annemlede yne bırbırımıze gırdık yenıden baslıyımde nolursa olsun dedım yıne vazıyet aynı anlayacagınız bu seferde zam vermıyor
canım yok ki öyle netde hesapları of birini buldursam kontür yükleticem ama kimse de dısarı cıkmıyor bugün aksi gibi
olsun kacta cıkıosun eve gecerken alırsın yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?