Hiç arkadaşım yok..

O kadar çok arkadaşın içinde öyle çok yalnızım ki.. ve bu duruma hiç üzülmüyorum aksine böyle çol daha rahatım artık gerektiğinde görüşüp gerektiğinde sosyalleşiyorum.. neden mi? Ben her arkadaşımın her derdine koşan biriydim.. ev taşıyorum arohi yardıma gel hop giderdim, ütülerim birikti nasıl yapcam diyen olsa hiç üşenmez yapardım severim ütü yapmayı, doğum yapıcam hastane süsü kurabiyesi yapılcak hepsini hazırlar bi de doğumdan önce gidip odasını hazırlar fotogrflarını çekerdim... bunlar gibi onlarcası.. ama ben hiçbişeyimde kimseyi yanımda göremedim sonra ben anladım ki arkadaşlıklarım dostluklarım ben ittirirsem gidiyo ben elimi çekmeye başladım hepsi kayboldu.. şuan diyorum ki iyi ki böyle olmuş kafam öyle rahat ki.. kimsenin derdiyle şişirmiyorum kendimi zaten beni yanında isteyen arayıp buluyo.. siz de arkadaş için kafa yormayın derim sizi isteyen size değer veren sizi bulur merak etmeyin gerisi kullanabildiği kadar yanınızda kalıyo..
Haklısınız. Dozunda davranmayı bilen arkadaşım olmadı hiç. Sizde de öyle olmuş. Çoğu şey karşılıklıdır. Keser gibi hep bana hep bana yapan insanları gördükçe ister istemez moralim bozuluyor

Belli bir yastan sonra ömürluk dost cok zor. Cikarsa ne ala ama arayişa girmeye gerek yok.
Bende yalnizliga alisigim severim. Bazen hic arkadasimin olmadigi da oldu. Mesafeli soguk bir tipim başlarda ve herkesle hemen iletisim olmuyor bende ama isteyince ona ragmen arkadas edindim. Evde oturmayla arkadas edinemezsiniz aktiviteler iyidir, arkadasliklar kurulur.
Evet bende sizin gibiyim. İlk etapta soğuk görünüyorum ama aslında yumuşak yüzlüyümdür. Tanıştıkça farkeder insanlar. Evde oturmuyorum ki zaten. Çalışıyorum da zaman zaman aktiviteler de oluyor

Bence kilit kısım bu.fedakarlık yapmak istemiyorsunuz sanırım genel olarak.öyle olunca da insanlar zamanla uzaklaşır.
Fedakarlığı tek taraflı hep ben yapamam malesef. Karşılığında herkes birşeyler bekler. Belki anlayış, belki teşekkür vs vs

Back
X