- 16 Şubat 2024
- 22
- 9
- 1
kimseyi kınamıyorum, sadece kendi ayarımda bi arkadaşım olsun istiyorum üstüne alındığın için inatla linçliyorsun :)Geleceğe dair hedeflerim yoktu verimsizdim ve fellik fellik geziyordum. Konu sahibinin kınadığı tiplerdendim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimseyi kınamıyorum, sadece kendi ayarımda bi arkadaşım olsun istiyorum üstüne alındığın için inatla linçliyorsun :)Geleceğe dair hedeflerim yoktu verimsizdim ve fellik fellik geziyordum. Konu sahibinin kınadığı tiplerdendim![]()
Kız kıza AVMye gitmek istiyorum sinemaya gitmek istiyorum diyip de çift takılmak istiyoruma evrilmek de ne bileyim yani. Çevir kazı yanmasın.çift olarak arkadaş olmak istiyordum, düzenli bir ilişkisi olan (evli olmak zorunda değil) bir dostum olsun, kahvaltıya gelsinler, daha önce de dediğim gibi konsere, pikniğe, okeye gidelim moodundaydım. “arkadaş olmak istemiyorlar” derken? daha yaşıtım kimseyle tanışamadım bile doğru düzgün uzaktan gördüğüm kendi yaşıma yakın düşündüğüm insanlara bakarak bu yorumu yaptım sığ düşünceyi de kesinlikle reddediyorum
Ay sen kimsin de senin sözlerini üzerime alınayım yahu. Gırla evli bekar arkadaşlarım var hiçbiri de medeni durumuma bakmıyor. Çünkü "sığ" olmamak bunu gerektirir.kimseyi kınamıyorum, sadece kendi ayarımda bi arkadaşım olsun istiyorum üstüne alındığın için inatla linçliyorsun :)
Ben 3-5-7-9 yıl sonra 45’lik abla olcam zaten, konuşmak hakkım45 Yaşındaki ablalarla takılmak zulüm mü?
Sorum iki de bir 45 yaşında ki ablalar yazanlara!
45 yaşında ki insan da gayet kafa dengi olabiliyor.
Çift olarak okey oynama vizyonunu atlamışsınOnlara verimsiz zaman geçiriyorlar demişsiniz ama sizinde çok vizyonlu planlarınız bunlar yani. Gençliğin tadının çıkarılacağı vakitte trendyoldaki çeyizime aldım diyen ablalar ruhuna sahip biriyle ile onlar niye vakit geçirsinler ki ?
Konuyu siz açtığınızda gayet de insan linçler gibi herkesi eleştirmişsiniz. Normalin dışında yaşayan sizsiniz. Ben daha üniversite okurken ya da yeni mezun olduğumda koşarak evlenen hiçbir arkadaşımla ortak bir payda bulamadım. İlişki derdini açsan üstten bakar gibi yorum yapacak kendi evlendi diye. Bu şartlarda ya en iyi arkadaşınız kocanız olacak ya eş ailesine gelincilik yaparak sosyalleşeceksiniz ya da sizin gibi erken yaşta evlenip mutlu olanlar derneği kurup kendi kriterlerinize uygun arkadaş bulmaya çalışacaksınız.kpss’ye girdikten sonra puanimi beklerken evlendim evimizi diziyorduk zaten depremden dolayı hizli bir sekilde gecmek zorunda kaldim sanırım tek amacınız linçlemek.
Okeye dördüncü arar gibi ayarını arıyor arkadaş deme öyle.Çift olarak okey oynama vizyonunu atlamışsın![]()
Sizin de sizin deaman Allah’ım cevaplar…Allah kalbinize göre versin
Sizinde kalbinize göre veriyor demek ki ondan arkadaş edinemiyorsunuz.aman Allah’ım cevaplar…Allah kalbinize göre versin
Bu da moda oldu. Gelen cevapları beğenmeyip öz eleştiri yapmayıp seda sayan gibi "kalbinizin ekmeğini yiyin". Bizde suç ki sana cevap verdik. Heee diyip geçeceksin çünkü bu kafaları iyi bilirim düzelmez.Sizinde kalbinize göre veriyor demek ki ondan arkadaş edinemiyorsunuz.
O kadar düşük ihtimal ki 22 yaşında kaç kişi senin eşinle tanışacak çift çift takilacaksiniz. Haftada bir sevgili değil flörttür o . Ohh mis gibi hayatlarını yaşıyorlar onlar da içi geçmiş tiplerle takılmaya meraklı degillerne alaka ya hu? ben ahlakla alakalı bir şey demedim herkesin yaşam tarzına da saygılıyım çift olarak arkadaşlığım olsun istediğim için haftada bir sevgili degistiren tiplerle arkadas olunmuyor maalesef. bende tanisayim, esimde tanissin okeye piknige konsere turlara gidelim moodundayim
Burda allah kalbinize göre versin diye diye hayatımı yoluna soktu üyeler, amin de heee demeBu da moda oldu. Gelen cevapları beğenmeyip öz eleştiri yapmayıp seda sayan gibi "kalbinizin ekmeğini yiyin". Bizde suç ki sana cevap verdik. Heee diyip geçeceksin çünkü bu kafaları iyi bilirim düzelmez.![]()
Çalışmaya ilk başladığım yerde en yakın olduklarım biri 68li biri 64 luydu o kadar çok egleniyordum ki . Ruhları benden genctiler45 Yaşındaki ablalarla takılmak zulüm mü?
Sorum iki de bir 45 yaşında ki ablalar yazanlara!
45 yaşında ki insan da gayet kafa dengi olabiliyor.
22 yaşındaki halimi düşündüm -ki uzun süreli ilişkim vardı o dönem- sevgilime evli arkadaşlarımla okey planı yaptım desem niye ki diyerek yüzüme salak salak bakardı. Ki benim 22 yaşım da milattan önce yani. Şimdiki 22’likler dalga geçer eminim.O kadar düşük ihtimal ki 22 yaşında kaç kişi senin eşinle tanışacak çift çift takilacaksiniz. Haftada bir sevgili değil flörttür o . Ohh mis gibi hayatlarını yaşıyorlar onlar da içi geçmiş tiplerle takılmaya meraklı degiller
Ay biz burada kimlerin kimlerin gözünü açmadık ki bence bazılarına bişi dememek lazım. Bataklıklarında yaşamayı hakediyorlar. Hem gözlerini açıyoruz hem binbir beddua yiyoruz. Yine bu apla iyi bişi demiş.Burda allah kalbinize göre versin diye diye hayatımı yoluna soktu üyeler, amin de heee deme![]()
Hem aynı üniversitede beraber okuduk diyorsunuz. Şimdi de o atanmıştı memurdu yanına atandım diyorsunuz. Bu nasıl bir şans? Bu şans niye başkalarında olmuyor? Açıkça soruyorum hanginizin dayısı vardı?o memurdu zaten Ankarada benim puanim iyiydi evlendim evliyken tercih yaptım tuttu