- 12 Ekim 2009
- 999
- 4.733
- 638
ne alaka ya hu? ben ahlakla alakalı bir şey demedim herkesin yaşam tarzına da saygılıyım çift olarak arkadaşlığım olsun istediğim için haftada bir sevgili degistiren tiplerle arkadas olunmuyor maalesef. bende tanisayim, esimde tanissin okeye piknige konsere turlara gidelim moodundayim
İşte, arkadaş bulamamanızın en önemli nedenlerinden biri (yaşıtlarınıza bakışınızı es geçersek).
Sizin yaşıtlarınızın çoğu bekar, bir yere giderken bir şey yaparken sadece kendi müsaitlik durumlarını düşünüyorlar.
Evli biriyle arkadaşlık etmek demek sizi eşinizle beraber idare etmek demek.
Yani mesela arkaşınız "hadi, hafta sonu şuraya gezmeye gidelim" dese "kocam ne olacak?" diyeceksiniz muhtemelen.
Burada bile yazarken ben tanışayım, eşim tanışsın, beraber piknige konsere turlara gidelim diyorsunuz.
Ancak konunun en başında tekil konuşuyordunuz; beraber gezebileceğim, vakit geçirebileceğim bir arkadaş diyordunuz.
Şurası bir gerçek ki siz artık iki kişilik düşünüyorsunuz, planlarınızın önceliği eşinizde.
Bir süre sonra da devreye çocuklar girecek. Planlar hep sizin müsaitlik durumunuza göre yapılacak.
Eski arkadaşınız değilse, yani bekarlığınızda tanıştığınız biri değilse kimse bunu çekmez.
Sevgilisiyle birlikte siz ve eşinizle takılmak isteyen bir arkadaş bulma olasılığınızın ne kadar düşük olduğuna değinmeye bile gerek yok.