- 20 Kasım 2018
- 12.908
- 47.154
- 598
- 35
Isteksizlik veya art niyeti haric tutarak demistim zaten. Hep size gelip bir kere kendisine çağırmayan insan bu kapsama giriyor.Şöyle bir örnek vereyim ben de size o zaman ; benim yakın bir arkadaşlığım oldu ,sürekli davet ederdim ,gelirdi ,güzel de zaman geçirirdik.Kendisi arardı sana gelicem evde misin vs. Sonra Bir kere de ben dedim ona ,sana müsait olduğun bir zaman kahve içmeye gelicem ,ne zaman olursa ,1 ay vs farketmez,bana dedi ki gülerek ; yaa evi toplamam lazım önceAynı bu şekil yaptı.Çağırmadı da ,gitmedim ben de.Sonra bunun üzerine, kendisi yine aradı beni ,sana gelicem evde misin? Bu sefer ben kabul etmedim.işim var dedim.Evi de çok müsait ,biliyorum bunu.Hatta bahçeli ,gayet şık bir ev.Yani çekineceği hiç bir şey yok beni davet etmesi için.İnsan alınıyor ama ya.Ne demek evi toplamam lazım önce? Bi de ağzını bi tuhaf yapıyor.Bana on kez gelsin hiç sorun değil ama ben ona bir kez gitmek istediğimde söylediği cümle çok kalitesizdi.Ben onun dağınığına mı bakıcam? Bu şekil kullanıldığını düşünüyor insan ki mutlaka işi düşünce yine aradı.Ben gelemiyorum böyle şeylere.Ben seni ne kadar sayıyor ,sana ne kadar özen gösteriyorsam ,sen de bağri onun yarısını yap.Ben eskiden almasını bilmezdim ,hep verirdim,ta ki insan 40 lı yaşları deviriyor, bir bakmışsın ki yorulmuşsun...Hep ben ,hep ben nereye kadar diyorsun? Artık karşıdan da bekler oldum bazı şeyleri...
O yüzden genelleme yapmadan kisiye ve duruma gore degerlendirmek gerekiyor.
Insanlarin arkadaslik anlayisi ve iliski dinamikleri kendilerine gore degisiyor sonuç olarak.