hic arkadasım yok

reyyannnnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
408
1
66
Ankara
kızlar 9 ay once dugunum oldu evlendım ankaraya geldım. normalde ben cok sosyal bır ınsanım kendı memleketımde bır suru arkadasım dostum vardır ama hepsı memleketde kaldı onlarla sureklı gezer tozar bır seyler yapardım hıc evde durmazdım sımdı burda ne ailem var ne kapısını calıp cay icebilegm bır arkadasm unı. yıde dısardan okuyorum o yuzden yenı tanısabılecegm kmsede yok .komsularm daha kapımı bıle calmadı.esimle musaıt oldugu zaman bır seyler yapıyoruz ama oda haftadan haftaya ısınden dolayı cokkk bunaldımm kızlar burda insanin kapısını calabılegı bır seyler paylasabılecegı arkadaslarının olması ne kadar onemlıymıss

sana gelmeyen, kapını çalmaya komşulara sen git:))örnek küçük birşey isteme bahanesiyle ne bileyim ekmeğiniz var mı yada buna benzer küçük şeyler tuzdu yok naneydi falan filan sonrada tanışır ve rahatlarsın:) arada bir çay yapıp çay içmeye davet edersin.ve daha sonra böle binadaki komşularıda tanımış olursun zmanla:))

ben bır kac kere bır seyler goturdum ama bana gerı donen olmadı hic maleseff hemde komsuların hepsı orta yastalar benden bayagı buyukler ben 20 yasındayım bırde bana ılk once hos geldın demeyenlere gtmek ıstemyorumm

Şu "arkadaşım yok" başlıklarına ne yazacağımı şaşırıyorum inanın...:ssz:
Nasıl yardım etsek?
a)Yaşadığınız şehri söyleyin biz oradaki birkaç arkadaşımızı size yönlendirelim..
b)Aynı şehirdeyseniz hadi buluşalım akşama!
c)Hadi benim yaşadığım yere taşının,buradaki ortam süper!
..................................................................................................
Hep bilinen olay işte.
Kurslara yazıl,yardım derneklerine üye ol,sosyalleşirsin. Bir kek yap komşuları çağır ya da bir tabak börek uzat yan komşuya bak selamlaşma başlar.
Eeee tüm bunları bile bile yapmıyorsan ya da gittiğin halde bir sonuç alamıyorsan demek ki bu hayatı kabulleneceksin.

bende ilk evlenip ankaraya geldiğimde çok yalnızdım anlıyorum seni
zamanla bulursun arkadaş mutlaka
komşularından genç biri varsa sen git onları ziyarete
ya da eşinden rica et seni kendi iş arkadaşlarıyla ya da eşleriyle tanıştırsın
böylelikle arada bir gideceğin yer olur

Kurslara felan yazılabılırsın. ordada kafa dengı bırısını bulabılırsın amac cevre edınmek aynı zamanda vakıt gecırmıs olursun.
durumunuz uygunsa spora yazılabılırsın.
Esının arkadasları vardır mutlaka onların eslerıyle felan tanısabılırsın.
soylemesı kolay ama bır kac arkadas edındıkten sonra corap sokugu gıbı gelır :)

Nasıl yardım etsek?
a)Yaşadığınız şehri söyleyin biz oradaki birkaç arkadaşımızı size yönlendirelim..
..................................................................................................
Hep bilinen olay işte.
Kurslara yazıl,yardım derneklerine üye ol,sosyalleşirsin. Bir kek yap komşuları çağır ya da bir tabak börek uzat yan komşuya bak selamlaşma başlar.
Eeee tüm bunları bile bile yapmıyorsan ya da gittiğin halde bir sonuç alamıyorsan demek ki bu hayatı kabulleneceksin.

:46::46::46:

aynen katılıyorum .yanı bızım sıze en fazla verebılecegımız tavsıye bunlar olur .

kurslara katılırsın bır sekıl de cevre edınırsın .yada komsularına bı kek borek

yapar goturursun bı tanısma saglarsın .ama sen dıyorsun kı ;

"ılk tasındıgım da bana kımse hosgeldın demeye gelmedı

o yuzden ben de gıtmek ıstemıyorum "dıyorsun .o zaman arkadassız kalmayı

sen tercıh etmıs oluyorsun .ılla karsı tarafın adım atmasına gerek yok sen at

Son düzenleme:
Nasıl yardım etsek?
Hep bilinen olay işte.

:46::46::46::46:

ben ankarada yaşıyorum istersen görüşebiliriz:))ben 21 yaşındayım:)))lütfen canını sıkma!bir arkadaşında dediği gibi 1 tane buldun mu gerisi çorap söküğü gibi gelir.hemen umutsuzlanma.! ankarada bir tane bile uzaktan yada yakından akraba yok mu?? yada eşinizin akrabası??

az oncede soyledım ben bır kac kere bır seyler yapıp goturdum ama bana gerı donen olmadı sadece tesekker ederz dedıler o kadar yanı bu soyledıgnzı yaptı daha once

ben ankarada yaşıyorum istersen görüşebiliriz:))ben 21 yaşındayım:)))lütfen canını sıkma!bir arkadaşında dediği gibi 1 tane buldun mu gerisi çorap söküğü gibi gelir.hemen umutsuzlanma.! ankarada bir tane bile uzaktan yada yakından akraba yok mu?? yada eşinizin akrabası??

evet uzaktan bır akraba var ama ben gıttım esımıde aldım evıne onlar gelmedıler eunbın nerde oturuyorsun tam olarak

evet uzaktan bır akraba var ama ben gıttım esımıde aldım evıne onlar gelmedıler eunbın nerde oturuyorsun tam olarak

uzulme canım inan herkz snin gibi cok zor bi donem belki ilerde olur bende istanbula geldiğim zamn hiç arkadsım yoktu kapı kilitli eşimin gelmesini bekliyordum halende oyle kimseye gitmeme izin vermiyo herkz senin gibi değil der bazen cok kızarım bazende cok hak veririm 2 senedir burdayım yok yok bazi insanlar dişarıya alişkin oldugu için evde durmak zoruna gider ya benim gibi surekli eşinin nöbetten gelmesini bekleseydin ne yapacaktın evde tek yemek yemek zamnın yarısını tek geciriyorum gececek hepsi

Ben de ankaradayım :1: Gezmeyi de severim :1::1: Görüşmek istersen neden olmasın :29: bence de kurslar iyi fikir arkadaş için :34:

uzulme canım inan herkz snin gibi cok zor bi donem belki ilerde olur bende istanbula geldiğim zamn hiç arkadsım yoktu kapı kilitli eşimin gelmesini bekliyordum halende oyle kimseye gitmeme izin vermiyo herkz senin gibi değil der bazen cok kızarım bazende cok hak veririm 2 senedir burdayım yok yok bazi insanlar dişarıya alişkin oldugu için evde durmak zoruna gider ya benim gibi surekli eşinin nöbetten gelmesini bekleseydin ne yapacaktın evde tek yemek yemek zamnın yarısını tek geciriyorum gececek hepsi

canım cok iyi anlıyorumm senı Allah yardmcın olsun esın asker veya polıs olmalı herhalde

Back
X