- Konu Sahibi reyyannnnn
msn varsa sen bana mesajda adresini yaz..ben sana ulaşayım:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım cok iyi anlıyorumm senı Allah yardmcın olsun esın asker veya polıs olmalı herhalde
msn varsa sen bana mesajda adresini yaz..ben sana ulaşayım:))
evet asker canım hersyin ilaci zamn geciyo hayat devam ediyo zamnla duzeliyo insllah en guzel dostluklari kurarsın yakın zmnda
uzulme canım inan herkz snin gibi cok zor bi donem belki ilerde olur bende istanbula geldiğim zamn hiç arkadsım yoktu kapı kilitli eşimin gelmesini bekliyordum halende oyle kimseye gitmeme izin vermiyo herkz senin gibi değil der bazen cok kızarım bazende cok hak veririm 2 senedir burdayım yok yok bazi insanlar dişarıya alişkin oldugu için evde durmak zoruna gider ya benim gibi surekli eşinin nöbetten gelmesini bekleseydin ne yapacaktın evde tek yemek yemek zamnın yarısını tek geciriyorum gececek hepsi
aynen bende senn gibyim istanbuldayım. istanbulun neresinde oturuosun
beşiktastaym bende
baya uzakmişta bize göre tabi
Cnm benimde burada hic arkadasim yok - tu.
Arap ulkesindeyim birde, arkadasi, komsuyu vs gectim, turkce konusan yok etrafimda.
Turkiyede boyle miydim, ne komsum eksik olurdu, ne gunum, ne gezmem.
Baktim boyle olmuyor, esime sarmaya basliyorum.
Arap komsuma gidip gelmeye basladim.
Dilini anlamiyorum, o da benimkini anlamiyor ama olsun, guler yuzu, tebessumu yetiyor insana.
Canim sikilinca iniyorum, anlatiyorum, konusuyorum:))
7tane cocugu var, onlara oynarken, kafam dagilip gidiyor.
Birde arap kahvesi hic eksik olmuyor:))
canım aynı beni anlatmışsın valla bende aynı durumdayım 1 sene once evlendim ve inegöl e yerleştik bende aynı senın gıbı cok aktıftım ama sımdı evde tek basıma oturuyorum yuruyuse cıkıyorum tek basıma alısverıse gıdıyorum tek basıma bıde kpss ye hazırlanıyorum zaten streslıyım ama gercekten dedıgın gıbı ınsanın calcagı bır kapıya cok ıhtıyacı oluyor... ama yaz geldı ıyı oldu ben atıyorum kendımı dısarıya balkonumu dun actım bır guzel keyıf yapıyorum bılgısayar kucagımda esıme dıyorum o benım arkadasım dıkkat et:) 7-8 temmuzda sınavı atlattıktan sonra bı kurs falan bakıcam belkı kendımı oyalarım dıyorum sende oyle bır seyler bak vardır etrafta hem ordan arkadasta edınebılırsın belkı....
Şu "arkadaşım yok" başlıklarına ne yazacağımı şaşırıyorum inanın...
Nasıl yardım etsek?
a)Yaşadığınız şehri söyleyin biz oradaki birkaç arkadaşımızı size yönlendirelim..
b)Aynı şehirdeyseniz hadi buluşalım akşama!
c)Hadi benim yaşadığım yere taşının,buradaki ortam süper!
..................................................................................................
Hep bilinen olay işte.
Kurslara yazıl,yardım derneklerine üye ol,sosyalleşirsin. Bir kek yap komşuları çağır ya da bir tabak börek uzat yan komşuya bak selamlaşma başlar.
Eeee tüm bunları bile bile yapmıyorsan ya da gittiğin halde bir sonuç alamıyorsan demek ki bu hayatı kabulleneceksin.[/QUO
Bence bu kadar eleştirmeye gerek yoktu herkes sizin kadar sosyal ve girişken olmayabılır ..
![]()
saygı duymak lazımŞu "arkadaşım yok" başlıklarına ne yazacağımı şaşırıyorum inanın...
Nasıl yardım etsek?
a)Yaşadığınız şehri söyleyin biz oradaki birkaç arkadaşımızı size yönlendirelim..
b)Aynı şehirdeyseniz hadi buluşalım akşama!
c)Hadi benim yaşadığım yere taşının,buradaki ortam süper!
..................................................................................................
Hep bilinen olay işte.
Kurslara yazıl,yardım derneklerine üye ol,sosyalleşirsin. Bir kek yap komşuları çağır ya da bir tabak börek uzat yan komşuya bak selamlaşma başlar.
Eeee tüm bunları bile bile yapmıyorsan ya da gittiğin halde bir sonuç alamıyorsan demek ki bu hayatı kabulleneceksin.[/QUO
Bence bu kadar eleştirmeye gerek yoktu herkes sizin kadar sosyal ve girişken olmayabılır ..
![]()
canım bende evlendiğimde aynı şeyleri yaşadım ama ben bunu atlatdım değişik türde kurslar ve etkinliklere katıldım bu sayede birçok kişiyi tanıdım şimdi burdada sosyal bir insanım seninde bu tip ilgini çeken faaliyetlere katılmanı tavsiye ederim....