- 22 Mayıs 2016
- 213
- 124
- 23
- 34
- Konu Sahibi Forleaflife
Evliyim ve ikiz bebeklerim var. Kendimi mapus yemiş gibi hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varmış işte arkadaşlarınızzEvliyim ve ikiz bebeklerim var. Kendimi mapus yemiş gibi hissediyorum.
Onlara bakınca için kıpır kıpır oluyor zaten. Size de nasip etsin. Ama bebekler ev işi vs hepsi üst üste hergün 4 saat uyku. Bir yere gidememek, birşey yapamamak insanın sinirlerini yada benim sinirlerimi maf etti. Mutsuz huzursuzum hergünfotoyu netten buldumböyle arkadaşlarım olsa yetişkin sözde arkadaşlarımı hiiiiiç dert etmezdim
kusursuz dost olmaz diyip sineye çekiyorum ama fesatlık hakim artık gerçek arkadaşlık çok zor
o yüzdeeeen şuan bu arkadaşları da bu konuyu da görünce içimm kıpır kıpır oldu
Eki Görüntüle 1836561
:) bebekle gezmek zor oluyo biliyorum..Dışarıdan gözüktüğü gibi olsa keşke :) bu dediklerinizi fazlasıyla yapıyorum. Sizin içinde yaparım. Ama asosyallik çok kötü.
Zaten öyleleriyle arkadaş olmam. Benim için sağlık önemli ki ikiz bebek bunlar. Allahıma da binlerce şükür. Çok yedirmek sağlık demek değil. Eşimle kavga ediyoruz yediğini bile kaldırmıyorsun diyorum. Şu son zamanlarda artık iyice tükendim. Çalışıyorum bir gün iznim var dedi. Bende dedim 7/24 çalışıyorum o bir günlük iznim bile yok. Biraz serrt mizaçlıyım. Ama ne kadar yardım etsede geliyo yemek yiyo uyuyor. Sonra iş. Offffffff daraldım çokkk:) bebekle gezmek zor oluyo biliyorum..
arabanız varsa aslında kolay nispeten. eşiniz de yardımcı oluyosa arkadaşa ihtiyacınız yok bence.
çünkü inanın arkadaşlarınızın tek vasfı çocukların kilolarını kıyaslamak giydirdiklerinizi kıyaslamak olucak. çocuk kıyaslamak sinsiliğin şanındandır. ya da benim çevremdekiler çok fesat. kilo aldırmalıyım onunki daha tombul diyip çocuğa ne varsa tıkıştıran biliyorum.
o yüzden olmasa da olur bence çok üzülmeyin.
eşiniz yardımcı oluyor mu?
bebişim yok ama kardeşlerimin doğduğu dönemi hatırlıyorum çok zordu.Onlara bakınca için kıpır kıpır oluyor zaten. Size de nasip etsin. Ama bebekler ev işi vs hepsi üst üste hergün 4 saat uyku. Bir yere gidememek, birşey yapamamak insanın sinirlerini yada benim sinirlerimi maf etti. Mutsuz huzursuzum hergün
çevremdeki herkes sorunlu inan koşarak uzaklaşasım var. çocuğu alıp canım cicim sevdi misafir gitti döndü bana öyle dedi. ne diyeyim fesat yani.Zaten öyleleriyle arkadaş olmam. Benim için sağlık önemli ki ikiz bebek bunlar. Allahıma da binlerce şükür. Çok yedirmek sağlık demek değil. Eşimle kavga ediyoruz yediğini bile kaldırmıyorsun diyorum. Şu son zamanlarda artık iyice tükendim. Çalışıyorum bir gün iznim var dedi. Bende dedim 7/24 çalışıyorum o bir günlük iznim bile yok. Biraz serrt mizaçlıyım. Ama ne kadar yardım etsede geliyo yemek yiyo uyuyor. Sonra iş. Offffffff daraldım çokkk
Bebeklerimi sallamaya alıştırmadım. Şuan 10 aylıklar ve bir yerde sabit durmuyorlar zaten.bebişim yok ama kardeşlerimin doğduğu dönemi hatırlıyorum çok zordu.
arkadaşım da yeni doğum yaptı. onun da çevresinde bakan var ama bebek onu istiyomuş ağlıyormuş. inan uykuyu unuttum diyo:)
annelik çok zor allah enerji versin:)
şu otomatik sallanan beşikler var ya onlarda duruyorlar mı? (adını bilemedim de)
onlara koysanız hemen ev işini halletseniz büyük kolaylık olurdu dursalar.
kuaföre gidemiyorsanız da bazı yerlerde eve geliyolar ama ben güvenip evime çağıramam
burası eğlenmek için çok büyük bi mecra hem sorularınıza cevap bulur hem eğlenirsiniz:)
geyik sohbeti bölümü de var ordan arkadaşlar da edinirsiniz ki buradaki hiçbir arkadaşımı reeldekilere değişmem. inan ağladığım zamanlarda yanımda
burdaki arkadaşlarım oldu hemen yazdım destekler yağdı. yolda yan yana geçsem tanımam gerçek adlarını bilmem ama onlar benim asıl dostum.. yazıyorum rahatlıyorum her zaman destekler.
haziran anneleri temmuz anneleri vs vs diye gruplar var onlara da katılabilirsiniz. sonraaa mesela yemek yarışmaları oluyor mesela şuan çorba tarifleriyle yarışıyoruz onlar da çok eğlenceli:)
burayı reel dünyadan daha çok seviyorum. umarım siz de tadını alabilirsiniz. ilaç gibidir.
rica ederimm:) inşalkah alışırsınız senelerdir burdayım. bazen bi üyenin hayatındaki tüm gelişmeleri takip ederiz.Bebeklerimi sallamaya alıştırmadım. Şuan 10 aylıklar ve bir yerde sabit durmuyorlar zaten.
İki tane olunca da arabalarının ağırlığı onların ağırlığı çantaları kapı önüne bile çıkarmak çok zor iş. Zamanında bir ton kömür taşkmıştım o bile kolaydı.
Belki dediğiniz gibi burası birazda olsa rahatlatır. Siz bile zaman ayırdınız teşekkür ederim.
Evet sizin sayenizde açabildim. Ayrıntıyı nereye yazacağım? Burdan yazayım okuyanlar olur belki. Eşimle haftada birgün bebeklerle ancak dışarı çıkabiliyoruz. Aslında çok arkadaşım vardı işten çıkış saatimi bile takip eden ama şehir değştirince sonra birdaha aynı şehre döndüm kalmadı. Yakında kimse yok bebekleri bırakacak. İki yan apartmandaki bakkala bile koşa koşa gidiyorum. Haliyle kendimi yanlız hissediyorum. Konuştuğum arkadaş yok. Bazen facebooktakilere bile sinir oluyorum. İnsan bi nasılsın yazmaz mı? Geçmiş msjlara bakıyorum hep ben slm vermişim ama hala onlardan ses yok. Nasıl işin içinden çıkacağım bilmiyorum.
Ben anne olduktan sonra anladım. Cennet neden annelerin aykları altında. O kadar zor o kadar zor ki zor kelimesinin anlamı hafif ve az kalır.Arkadaşlarınız bebek sahibi değilse ondan mı uzaklaştılar acaba? Siz yine de o arkadaşları takmayın kafanıza. Belli bir yaştan sonra kopuşlar oluyor ne yazık ki... En azından eşinizle haftada bir çıkıyormuşsunuz, inanın onu da hiç yapamayan var, burada zaman geçirdikçe neler okursunuz, görürsünüz onları da. Biraz büyüsün bebekleriniz daha kolay olacak her şey elbet. Ama sabırlar dilerim, ben çocuğa gözümü karartamadım, karartamayacağım da muhtemelen, siz ikizlerinizle yine de iyi baş ediyorsunuz bence, iyi kötü bir düzeniniz de oturmuş gibi
Buraya bir alıştıktan sonra burada daha rahat kafa boşaltırsınız. En stresli dönemlerde bile işe yarar KK. Şimdi ters vakit bakmayın, ona rağmen hareket var gerçi konunuzda ama daha makul saatlerde konunuza daha çok gelen olur. Siz de başkalarının dertlerini okursunuz, yorumlar yazarsınız, o da işe yarıyor insanın kendi sıkıntısını unutmasına
Ayrıca forumda anne grupları var sanıyorum, ben hiç girmedim anne olmadığımdan ama oralarda da takılın derim. Benzer şeyler yaşadığınız insanlarla konuşmak, dertleşmek size destek olabilir.
Bir sonraki konunuzu ikiz annelerine yönelik açabilirsiniz mesela, sizin gibi olan kadınlar da desteğe gelirler belki..
Umarım konunuz bol okunur bol yorum alır, siz de kafanızı dağıtırsınız![]()
Teşekkür ederim. Peki burda insanlar birbiri için ağlayıp sevinebiliyorsa neden reelde yok??rica ederimm:) inşalkah alışırsınız senelerdir burdayım. bazen bi üyenin hayatındaki tüm gelişmeleri takip ederiz.
ağladığımız çok oldu, düzelip karşısına hayırlı kapılar çıkınca düğün yerine döndü burası:)
aramıza hoşgeldiniiz:)
Aslında aklıma geldi ama belki öyle değildir diye düşündüm. Tavsiyenize dikkat edeceğim.BuaradaForleaflife profil fotoğrafınız ve isminiz gerçekse, yeni üyesiniz bilmeyebilirsiniz diye açıklama yapmak istedim. Bu forumu dışarıdan herkes görebiliyor. Gerçek isminiz ise google aramaları bile yönlendirilir. Çevreniz, eşiniz dostunuz okumasın, rahat rahat içimi dökeyim diyorsanız gelişigüzel bir avatar ve isim seçmeniz daha iyi olabilir. Yok herkes okusun farketmez derseniz siz bilirsiniz ama insan bir kere kendini kaptırınca buralarda neler neler yazıyor, cinsel hayattan kayınvalide çekişmesine her konuya giriliyor ve hatta bazı insanları sahte isimlere rağmen konularından kim olduğunu anlayan tanıdıkları olmuş. Ben söyleyeyim de gerisi size kalmış
![]()
Adımı nasıl değiştirebilirimAslında aklıma geldi ama belki öyle değildir diye düşündüm. Tavsiyenize dikkat edeceğim.
Ne demek, rica ederimBen anne olduktan sonra anladım. Cennet neden annelerin aykları altında. O kadar zor o kadar zor ki zor kelimesinin anlamı hafif ve az kalır.
Size de teşekkür ediyorum vaktinizi ayırdığınız için.
Haftada birgün şirket aracı olursa çıkabiliyoruz.
Yani arkadaşlarım hala bekar birde benim evlenmem onları çok şaşırttı hiç beklemiyorlardı benden:)
Bilmiyorum dostluktan bahsetmiyorum ama nasılsın diye soran biri bile yok. Arama kaydında eşimden başkasının adı yok:) annem haftada bir kere ararsa 2-3 haftada bir kez gelebilirse..
Burda ki konulara gelirsek yetişmek zor birazda karışık geldi. Belki mobilden giriyorum diye olabilir.
Herkesin birbirine yardımcı olabileceği en azından doğru şeyler yapmasına vesile olacak bir yer olmasıda güzel:)