Hiç arkadaşım yok😏

Komşular, parktaki diğer çocukların anneleri vs???

Sizin bakış açınızla bakarsak istanbulda yaşayan herkesin yalnız olması, hiç arkadaş edinememesi gerekir. Siz yeni ortamlara gitmekte, arkadaş edinmekte zorlanıyor olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar bazı arkadaşların ki ne göre benim derdim biraz hafif kalabilir ama bu süreç beni çok yıprattı evlenip İstanbul'a yerleştim fakat alışamadım yaşadım yer küçük ve insanları sıcakkanlı idi buradaöyle bir şey yok aksine insanlar birbirinden kaçıyor çok yabancılık çekiyorum hiç arkadaşım yok güvenebileceğim kimse yok bir çocuğum var eşim işten akşam geliyor ben hiç kimseyle iletişim kuramadığım için acısını eşimden çocuğumdan çıkarıyorum insanın her durumda konuşmaya ihtiyacı oluyor bir kahve içmek istediği dost istiyor evlenmeden önce çok sosyal biriydim şu anda burada yalnız olmak çok kötü ve yorucu
şu süreçte herkes birbirinden kaçıyor. hem eski yaşadığınız yerdeki arkadaşlarınızla görüntülü normal komuşabilirsiniz. aynı şehirde bile artık görüşülmüyor ki. ben hep telefondan konuşuyorum. malum pandemi var napalım tüm dünya aynı halde tek siz değilsiniz. ben de çok bunaldım 6-7 aydır arkadaşlarımla görüşemiyorum. ama dediğim gibi sağlık önemli çok şükür bugünümüze.

şu süreçte herkes birbirinden kaçıyor. hem eski yaşadığınız yerdeki arkadaşlarınızla görüntülü normal komuşabilirsiniz. aynı şehirde bile artık görüşülmüyor ki. ben hep telefondan konuşuyorum. malum pandemi var napalım tüm dünya aynı halde tek siz değilsiniz. ben de çok bunaldım 6-7 aydır arkadaşlarımla görüşemiyorum. ama dediğim gibi sağlık önemli çok şükür bugünümüze.

Evlenince istanbula gelmiş, kadının çocuğu da var. Yani minimum 2 senedir istanbulda yaşıyor. Salgınla alakalı bir durum değil.

Sosyal medyada kendinize bir uğraş bulup oyalanabilirsiniz. Ne yazık ki şartlar buna evrilmemizs neden oluyor hepimizin. Şuan iş önerisinde bulunmak saçma olur dönemden dolayı hem şirketler arayısta diil hem de var olan personeli çıkarma derdinde firmalar. O yüzden evde kendinizi iyi hissetirecek uğraşlar bulup sosyal medyada bu hobinizi sergileyip keyif alabilirsiniz.

Sosyal medyada kendinize bir uğraş bulup oyalanabilirsiniz. Ne yazık ki şartlar buna evrilmemizs neden oluyor hepimizin. Şuan iş önerisinde bulunmak saçma olur dönemden dolayı hem şirketler arayısta diil hem de var olan personeli çıkarma derdinde firmalar. O yüzden evde kendinizi iyi hissetirecek uğraşlar bulup sosyal medyada bu hobinizi sergileyip keyif alabilirsiniz.
Uğraşlarım var tabiki eşimin iş yeri var çoğunlukla ona yardım ediyorum küçük bebeğim var 1.5 yaşında, takı tasarımı yapıyorum ama kastettiğim bi yakın arkadaş dertlesebilecegim biri

Komşular, parktaki diğer çocukların anneleri vs???

Sizin bakış açınızla bakarsak istanbulda yaşayan herkesin yalnız olması, hiç arkadaş edinememesi gerekir. Siz yeni ortamlara gitmekte, arkadaş edinmekte zorlanıyor olabilir misiniz?
Bakış açım falan yok arkadaşlar bulunduğum semt vs komşularım kültürel açıdan iletişime gecemiyecegim bir ortam şöyle anlatayım genelde aynı kesim insanlar oturuyor ve kendileri gibi olmayan insanlara karşı değişik tutumları var bir sebepten iletişim kuramıyorum ne parkta ne sokakta ne bahçede

Yakın arkadaş bulabilmek biraz şans işi.
Arkadaş bulunur ama her şeyinizi anlatabileceğiniz, dertleşeceğiniz birini bulmak zor.İnsan kimseye güvenemiyor. Hele büyük şehirlerde daha zor.
Komşularınız falan nasıl hiç görüştüğünüz var mı

Yakın arkadaş bulabilmek biraz şans işi.
Arkadaş bulunur ama her şeyinizi anlatabileceğiniz, dertleşeceğiniz birini bulmak zor.İnsan kimseye güvenemiyor. Hele büyük şehirlerde daha zor.
Komşularınız falan nasıl hiç görüştüğünüz var mı
Çok haklısınız konuşmaya çalıştım bı karşılık bulamadım biraz da bulunduğum bölge den dolayı sanırım

Çocuğunuza bir bakıcı bulup işe girin bence. Sabahtan akşama kadar evde oturursanız tabi çevre edinmekte zorlanırsınız.
Ev hanımları sabahtan akşama kadar oturmuyor, arkadaş bulacak diye de çocuğa bakıcı tutup işe girmek nasıl birşeydir 😄

Eşten acısı nasıl çıkıyor ben orasını anlamadım?Adam ne yapsın?

Parkta kendi giyim tarzınıza yani hayat görüşünüze uygun gördüğünüz biriyle muhabbet açın. Çocukları sallarken ‘senin ki tarhana içiyor mu’ diye bi muhabbet başlatın. Karşıdan beklemeden girişken olun, sohbet akar gider zaten.
Eşimin işi dolayısıyla sürekli şehir değiştiriyoruz, çocuksuzken gittiğim her şehirde yalnız kalırdım şimdi parkta bir sürü arkadaşımız oluyor. Sitede oturmak özellikle büyük avantaj sağlıyor

Parkta kendi giyim tarzınıza yani hayat görüşünüze uygun gördüğünüz biriyle muhabbet açın. Çocukları sallarken ‘senin ki tarhana içiyor mu’ diye bi muhabbet başlatın. Karşıdan beklemeden girişken olun, sohbet akar gider zaten.
Eşimin işi dolayısıyla sürekli şehir değiştiriyoruz, çocuksuzken gittiğim her şehirde yalnız kalırdım şimdi parkta bir sürü arkadaşımız oluyor. Sitede oturmak özellikle büyük avantaj sağlıyor
👍👍

Eşten acısı nasıl çıkıyor ben orasını anlamadım?Adam ne yapsın?
İçinde bulunduğum durumu anlatıyorum Merve hanım sıkıntı dan dolayı insanız ya hani yoksa eşimle ilgili bı durum olmadığını biliyoruz

Back
X