hiç babanıza yakalandınız mı!!

bayan1903

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2009
1.827
3
0
İstanbul
evet kızlar başlıktaki gibi hiç babanız sizi sevgiliniz ile gördü mü eyvahedigeldismile hep merak etmişimdir bir tek benim mi başıma geldi diye kaydirigubbakcemile3
bu tür anısı olan varsa yazsın okuyalım hep beraber ne dersiniz :lepi:

yok canım yakalanmadık yani babam biliyorda bilmediği zamanda yakalanmadık:)

ama bi kez rüyamda yakalanıyordum ne yapıcağımı şaşırmıştım normaldede yakalansam

salak gibi kalırdım öle heralde)::)):

Babam hayatımda olan erkekten hep haberdardır,ondan yakalanma gibi durumum olmadı :)

Ben varımmeyvahedigeldismile
Aşkımla askere gitmeden önce kendi aramızda yüzük takıcaktık yüzükleri aldık bir yerde oturduk taktık yüzüklerimizi aşkımla aynı semtte oturuyoruz evin yukarısına doğru seni bırakıyım dedi yürüyoruz tam karşımızdan babişkom geliyo bizi gördü görmemezlikten geldi aşkım babam aşkım babam diyorum sana dememle birlikte aşkım yanımdan gitmiş bile:roflol:
Bende babamın yanına gittim eski işyerinden arkadaşım baba yolda karşılaştık dedim tabi babamda yedi ya:sm_cool:
Ama sağolsun benim babam bu konularda sinirli değildir normal karşılar..

Ben varımmeyvahedigeldismile
Aşkımla askere gitmeden önce kendi aramızda yüzük takıcaktık yüzükleri aldık bir yerde oturduk taktık yüzüklerimizi aşkımla aynı semtte oturuyoruz evin yukarısına doğru seni bırakıyım dedi yürüyoruz tam karşımızdan babişkom geliyo bizi gördü görmemezlikten geldi aşkım babam aşkım babam diyorum sana dememle birlikte aşkım yanımdan gitmiş bile:roflol:
Bende babamın yanına gittim eski işyerinden arkadaşım baba yolda karşılaştık dedim tabi babamda yedi ya:sm_cool:
Ama sağolsun benim babam bu konularda sinirli değildir normal karşılar..

cnm sen yne şanslısın benimkisi o kadar çabuk kapannan bir konu olmadı tabii babam öyle kızıp bağırmadı ama konuştu benimle çok utanmıştım :kedi:​

ailem biliyor zaten sorun olmadı hic hatta ne yaptınız bugun diye sordugunda sinemaya gittik korku filmine deyince o bile bile goturmustur korkup sarılcan ya sen ona diye dalga gecmisti opuyorumnanaktan rahatım bu konularda

yakalanmadım ama yakalansam da sorun olmaz..biliyo ama bilmiyo ayağına yattığı için sorun olmaz yane :))

cnm sen yne şanslısın benimkisi o kadar çabuk kapannan bir konu olmadı tabii babam öyle kızıp bağırmadı ama konuştu benimle çok utanmıştım :kedi:​

Şanslıyım çünkü babamla arkadaş gibiyiz sen ne diyon bide aşkımla benim resimlerimi yakalamış babam kızım bu çocuk senden biraz uzun daha uzununu bulamadınmı demişti kopmuştum tabi orda hala ara ara dalga geçer benimle:roflol:

bende varım canım yakalananlar kısmında tabıı evden arkadasıma dıye cıktım gezıyoruz canımla babam da ısden gelıyomus arabadayken gormus bızı takıp etmıs yanımızdan gecmıs ama bız o kadar dalmısızkı farkında degılız son anda farkettım babamı ama tabı ıs ısten gecmıstı eve geldım babam sordu sen nerdeydın dıye bende hıc yalan soyleyemem anlattım herseyı kızdı ama sonra kızdıgınada pısman oldu bu arada 7 yılımız bıttı sevgılımle ve babamın hala haberı yokk

Yaklanmadım...Yakanlamıyayımda :umursamaz:
Belli olmaz napıcagı laelaelaelaelae

Rüyamda bende yakalanıyordum...Ne rüyaydı ya....
Korkuyorum hemde cok ama hiç tepki vermiyor babam...Yoluna devam ediyor ardında koşturan ben :roflol:
Kesin bi yerlerim acıktı :lepi:

cnm biz de daha yeni çıkıyoduk
neyse aşkım beni eve bırakıyo
bir baktım babam karşı yoldan geliyor arabayla akannehir
aşkım babammm dedim zaten bizim evin ordaydık babam hiçbişey demeden gitti
ben başladım ağlamaya aşkım da beni sakinleştirmeye çalışıyo kaydirigubbakcemile3
sonra annem geldi o da biliyodu gerçi ama yine de kızdı
baban çağırıyo dedi
gittim eve babam geldi ben başladım ağlamaya
bir konuşma yaptı çok kızmadı ama çok üzülmüştü :kedi:

Kızlar babalar için kıymetlidir baba nasihatide her zaman yapılmaz hayırlısı neyse o olsun canım

bn yusuf yusuf oluru heraldeeyvahedigeldismiledonar kalırımakannehir

bende yakalandım annem biliodu ama babam bilmiodu lisedeydım o zaman dersaneye gidiorum die cıkmustum aşkımla bulusucam...dersanenın önune gelmıs benı beklıo o da nese bız sarıldık öpüştük fln tam giderken babam görmüş bizi ama benım haberım yok tabı nese gün bitti eve dönme vaktı babam aradı dersaneden ben alcam senı dıe ben apar topar dersaneye yetıstım dersaneden çıkar gibi yaptım babam geldi bindim arabaya tabi sordu naptınız nası gectı fln die bende bişiden habersiz uydurdum bişiler hiç kızmadı bagırmadı yapmazda ööle ama bana döndü ve "sana hiç yakıstıramadım yazıklar olsun" dedi zaten bagırıp çagırsa daha iiydi.:(:(

ilk okulda beni seven bi çocuk vardı adı fahri ..
peşimden ayrılmazdı beni bunaltırdı öpmeye çalışırdı falan duvarlara adımla soyadını birleştirip yazardı falan minicik1peri şahin die..
nese hafta sonu bi gün gelmiş gene illa aşa in,ben de indim bu arada 8 yaşındayız sonra babam geldi beni eve götürmüştü ..bu kadar bu yakalanmam benim bu kaydirigubbakcemile3

bizim evde bu konulara annem bakardı..
:delphin:
çok da iyi yapardı işini haa..
:)
bir çok kere yakalandım çeşitli cezalara maruz kaldım ..
ama yılmadım::roflol:

Anne :hulya:süpermiş yaaa..
Sen de süpersin..prensiplerinden taviz vermemişsin..
aklinialirimsmile

babam sevgilimi biliyordu hatta bütün arkadaslar bizde toplandık.. millet mutfakta yemek yapiyor biz sevgilimle gayet samimi bi şekilde odamda oturuyoduk babam odama girerken bütün uyarılarıma rağmen kapıyı vurmadan girer deli olurum.. gene dank diye girdi odaya bizi sarmaş dolaş gördü verdiği tepki çook komikti "napiyon kız sen" kıpkırmızı oldu =)) aramız ii deildir babamla.. pek karısmaz aslında ama orda o tepki saçmaydı.. beni çekip baska bi yerde uyarabilirdi sevgilimin yanında napiyon diye bağirdi.. bişi yapmiyoruz dedim sadece oturuyoduk eli omzumdaydı sevgilimin hemen çekti zaten.. babam da kapiyi kapatti gitti.. anneme kızını öpüşürken yakaladım demiş.. öpüştüğümüz falan da yoktu ... babam biraz abartır ve direk anneme kızın şöle yapmıs böle yapmıs diye abarta abarta anlatır ama benle asla konusmaz.. ilginç bi babam var.. bana kızıp bağirmaz asla ama nedense annemi doldurur.. annem üstüme gelir.. genelde tersi olur ama bizde bi tuhaflık var işte..

babam sevgilimi biliyordu hatta bütün arkadaslar bizde toplandık.. millet mutfakta yemek yapiyor biz sevgilimle gayet samimi bi şekilde odamda oturuyoduk babam odama girerken bütün uyarılarıma rağmen kapıyı vurmadan girer deli olurum.. gene dank diye girdi odaya bizi sarmaş dolaş gördü verdiği tepki çook komikti "napiyon kız sen" kıpkırmızı oldu =)) aramız ii deildir babamla.. pek karısmaz aslında ama orda o tepki saçmaydı.. beni çekip baska bi yerde uyarabilirdi sevgilimin yanında napiyon diye bağirdi.. bişi yapmiyoruz dedim sadece oturuyoduk eli omzumdaydı sevgilimin hemen çekti zaten.. babam da kapiyi kapatti gitti.. anneme kızını öpüşürken yakaladım demiş.. öpüştüğümüz falan da yoktu ... babam biraz abartır ve direk anneme kızın şöle yapmıs böle yapmıs diye abarta abarta anlatır ama benle asla konusmaz.. ilginç bi babam var.. bana kızıp bağirmaz asla ama nedense annemi doldurur.. annem üstüme gelir.. genelde tersi olur ama bizde bi tuhaflık var işte..

canım bulmussun böyle babayı öpte basına koy benim babam sevgilimle eve gelmeme odamda oturmama tek basıma izin verecek eyvahedigeldismile ayaklarımıza sıkar dan dan yanlıs anlama canım yermek anlamında söylemiorum seni ama bence anlayıslı o konuda tabi yasadıgın diger seyleri bilemem :kedi:

Babama yakalansaydim var ya, sonunu bilmek istemezdim bile, mafoldumben,
zaten nisanliyken yanliz bi yere yollamazdi evet benim babam oyle malesef :(
bi de sevgili pehhhhhh, bazi kizlar ne sansli ah babam ah :D

Back
X