Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varımmeyvahedigeldismile
Aşkımla askere gitmeden önce kendi aramızda yüzük takıcaktık yüzükleri aldık bir yerde oturduk taktık yüzüklerimizi aşkımla aynı semtte oturuyoruz evin yukarısına doğru seni bırakıyım dedi yürüyoruz tam karşımızdan babişkom geliyo bizi gördü görmemezlikten geldi aşkım babam aşkım babam diyorum sana dememle birlikte aşkım yanımdan gitmiş bile:roflol:
Bende babamın yanına gittim eski işyerinden arkadaşım baba yolda karşılaştık dedim tabi babamda yedi ya:sm_cool:
Ama sağolsun benim babam bu konularda sinirli değildir normal karşılar..
cnm sen yne şanslısın benimkisi o kadar çabuk kapannan bir konu olmadı tabii babam öyle kızıp bağırmadı ama konuştu benimle çok utanmıştım :kedi:
bizim evde bu konulara annem bakardı..
çok da iyi yapardı işini haa..
:)
bir çok kere yakalandım çeşitli cezalara maruz kaldım ..
ama yılmadım::roflol:
babam sevgilimi biliyordu hatta bütün arkadaslar bizde toplandık.. millet mutfakta yemek yapiyor biz sevgilimle gayet samimi bi şekilde odamda oturuyoduk babam odama girerken bütün uyarılarıma rağmen kapıyı vurmadan girer deli olurum.. gene dank diye girdi odaya bizi sarmaş dolaş gördü verdiği tepki çook komikti "napiyon kız sen" kıpkırmızı oldu =)) aramız ii deildir babamla.. pek karısmaz aslında ama orda o tepki saçmaydı.. beni çekip baska bi yerde uyarabilirdi sevgilimin yanında napiyon diye bağirdi.. bişi yapmiyoruz dedim sadece oturuyoduk eli omzumdaydı sevgilimin hemen çekti zaten.. babam da kapiyi kapatti gitti.. anneme kızını öpüşürken yakaladım demiş.. öpüştüğümüz falan da yoktu ... babam biraz abartır ve direk anneme kızın şöle yapmıs böle yapmıs diye abarta abarta anlatır ama benle asla konusmaz.. ilginç bi babam var.. bana kızıp bağirmaz asla ama nedense annemi doldurur.. annem üstüme gelir.. genelde tersi olur ama bizde bi tuhaflık var işte..