Hiç beklemezdim

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
Erkek arkadaşımın ağzından bu güne dek kavgamız esnasında kötü birşey duymadım.
Tek bir kelime hariç oda "lan ".
İlişkinin en başında demiştim ki bu kelimeden nefret ediyorum bana bunu asla söyleme.
Defalarca ağzından kaçırdı. Her kavgada bir kez söyledi nerdeyse. Ve en son bir daha asla demem üzerine bugün yine dedi. Ve bunun yanında başka argo kelimelerde.

Çok problemli ve zor bir dönemden geçiyor. Elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. En büyük destekçim sensin der.
Erkek arkadaşımın arkadaş grubu var. İçlerinden biri çift ve nişanlı. Çocuğun evinde bu akşam iftar yapacaklarmış erkek arkadaşımdan da tatlı yapmasını rica etmişler.
Bu nişanlı kızın bir arkadaşı var. Aynı ortama gireriz ama pek sevdiğim biri sayılmaz. Erkek arkadaşım iftara gideceğiz tatlı yapacağız felan deyince üzüldüm açıkçası. Ne bileyim ondan uzağım ve yaz boyu görüşemeyeceğiz. Olayın duygusallığıyla konuştum.
Ya o Didem de olursa dedim. Sonra git tabi topluca yemek daha sevap felan dedim. Kızla çok kez aynı ortamda ben yokken bulundu. Rahatsız olmadım. Kızdan hoşlanmıyorum. Sevgilim benden uzaktayken onun olduğu bir ortamda tatlı yapmasını bensiz gülmesine üzüldüm. Gerçekten üzüldüm. Çocukça diyebilirsiniz ama düşünün bana hak vereceksiniz.

Sonra başladı saldırmaya. Yazdıklarını okudukça bu kim dedim.
Sen iki tane erkek arkadaşınla oturup iftar yaptın ben gavat miydim da izin verdim. Kıskançlıksa bu ben değilim değil mi. Lan Didem kim onu mu kıskanıyorsun diye konuşmaya başladı. Bende söylediğin kelimenin anlamını biliyor musun dedim.
G.vat ne demek bi bak anlamına dedim.
Ve bunu içinden gelerek söyledi eminim. Küfürden nefret ederim. İlk defa duydum ondan böyle bir söz.
Ben arkadaşlarımla iftar yaparken mecburi yapmıştım yani planlı birşey değildi. Öyle olması gerekiyordu.
Çok ağırıma gitti bu söz.
Sevgiliyken bunu diyen ileride ne demez ki.
Ve biliyorum tanıyorum onu önceden olsa kırıcı birşey söylese hemen pişman olurdu telafi etmeye çalışırdı.
Biliyorum zor bir zamanda ama söylediği de hazmedilecek birşey değil.
Gerçekten kıskanmadım. Sadece üzüldüm çünkü biz görüşemiyoruz bir süredir ve ben şu zor zamanlarında yanında olmaya çalışıyorum. Kahrını çekiyorum. Seve seve çekiyorum hemde. Onu çok seviyorum fakat bu söz çok çok çok ağır.
Affedilir mi bilmiyorum.
Lan demesini affetmiştim daha sonra yine söyledi.
Şimdi affetsem ki öyle bir aman aman pişmanlık görmeden affetmem.
Çok ağırıma gitti kızlar

Not : o kızla arasında birşey olmaz olamaz adım gibi biliyorum

Ne olursa olsun boyle seviyesiz bir kelime kullanmamasi gerekirdi. Senin iki erkek arkadasinla iftar yapmani kiskanmamissa sonradan konusunu da acmamasi lazim.
Pisman olsa da affedince ne olacak ki? Lan kelimesini kullandigi gibi bu tur kelimeleri de kullanmaya devam edecek.

Hiç hoşlanmam ben de böyle konuşmalardan ..O böyle diyince kapat telefonu suratına ya da mesajlaşıyorsanız çık ..Kalakalsın öyle ..

Ne olursa olsun boyle seviyesiz bir kelime kullanmamasi gerekirdi. Senin iki erkek arkadasinla iftar yapmani kiskanmamissa sonradan konusunu da acmamasi lazim.
Pisman olsa da affedince ne olacak ki? Lan kelimesini kullandigi gibi bu tur kelimeleri de kullanmaya devam edecek.
Ben o iftar günü akşama dek sordum bak sorun mu diye. Gerçekten içine sinmeyen birşey yapmam ben.
Evet o gün iftar yaptiklarimdan biri onun pek hoşlanmadığı biriydi ama o gün mecbur kaldım ben onunda olduğu bir ortamda yapmaya. Ve inanın defalarca sordum. Yok tabiki sorun dedi.
Şimdi gelmiş böyle vuruyor beni.

senin saçma sapan kıskançlıkların onun terbiyesiz cümleleri tam birbiriniz içinsiniz işte
Sizin gibi yorum yapan insanlardan gerçekten nefret ediyorum. O kadar gereksizsiniz ki.
Ne oldu başınız arsa değdi mi bu yorumu yapınca.
Ama siz mükemmelsiniz değil mi?
Muhtemelen benden de büyüksünüz bak kardeşim şöyle yap demek yerine doğruyu göstermek yerine demoralize etmek hoşunuza gidiyor değil mi .
Lütfen bir daha benim konularıma yorum yapmayın rica ediyorum.

Fazla tepki vermiş.
Acaba sorunları var diyorsun ya konuşmadan önce bunalıp yaşayıp sana mi patladı.
Hoş ne olursa olsun böyle sert tepkiler vermeyi gerektirmez.

Kıskançlıkta olsa ne olacak? İnsan sevdiğini kıskanır bu kadar basit.
Evet sen orada değilsin diye sitem etmissin ne vardi bu kadar anlaşılmayıp tepki verecek.

Arama sorma, kendi aklı başına gelsin.
Özür dilesin. Biraz zaman tanıyın kendinize.

O sana iki tane erkek arkadaşınla yemek yemene izin verdiği halde senin de bunu dillendirmen yanlış olmuş. Çünkü aynı şey. Böyle bir cevap vereceğini bilmeliydin. Senin şuan hissettiklerini sen o arladaşlarınlayken erkek arkadaşında hissetmiş belli ki.. Tabi ki asla yine de böyle lanlı lunlu konuşma hakkına sahip değil. Düzgünce tekrar bir konuşun. Hallolmayacak bir şey gibi durmuyor.

• Beğen
Reactions: KV_
Söylediği kelime argo bir tabir, kabul ediyorum.
Fakat size ettiği bir küfür, hakaret değil.
Kendi kendine saydırmış sevgiliniz.
Ben erkek adam değil miydim de seni kıskanmadım demek istemiş ama sinirlenince belki de oruç tutuyorsa onun verdiği bir gerginlikle bu şekilde tercüme etmiş.
İfade ediş biçimi çok yanlış, o konuda haklısınız.
Sizin yerinizde olsaydım, ettiği laftan öte oraya gitmesine takılırdım ama çözülemeyecek bir şey gibi durmuyor.
İkinizde abartmazsanız, tatlıya bağlanır.

sana saygı duymalı...
Çok haklısınız saygı olmadan sevgi olur mu . Olmaz. Küfür etmem, sevmem de. Hele ki sevdiğin bir adamın ucu bana dokunan küfürler etmesi hiç olacak birşey değil.
Anlamasını istedim ama anlamadı.
Gelip bana bunları diyorsan sende o zaman gitmeyeceksin bir daha dedi. Benim mecburen gittiğimi ve gidene kadar gönül rızasını almak için defalarca izin aldığımı bilerek.
Fakat ben gideceksin ama ben yokum ya üzülüyorum deyince. Gitmeyim mi gulmeyim mi sensiz birşey yapmayım mi diye saldırıyor resmen

Söylediği kelime argo bir tabir, kabul ediyorum.
Fakat size ettiği bir küfür, hakaret değil.
Kendi kendine saydırmış sevgiliniz.
Ben erkek adam değil miydim de seni kıskanmadım demek istemiş ama sinirlenince belki de oruç tutuyorsa onun verdiği bir gerginlikle bu şekilde tercüme etmiş.
İfade ediş biçimi çok yanlış, o konuda haklısınız.
Sizin yerinizde olsaydım, ettiği laftan öte oraya gitmesine takılırdım ama çözülemeyecek bir şey gibi durmuyor.
İkinizde abartmazsanız, tatlıya bağlanır.
Ben biraz mecburi olarak arkadaşlarımla iftara katıldım. Ve gidene kadar dedim ki bak içine sinmeyecekse gitmem dedim. Şimdi bana gitmeyeceksin o zaman sende diyor. Bana bunları diyorsan gitmeyeceksin diyor.
Bak gideceksin ya ben yokum üzüldüm bensiz orada olmana dediğimde de gitmeyim mi gulmeyim mi sensiz birşey yapmayım mi dedi.
Sonuç olarak gitti. Uzunca bir süre konuşmak istemiyorum onunla . Hem haddini aştı hemde kalbimi çok kırdı

O sana iki tane erkek arkadaşınla yemek yemene izin verdiği halde senin de bunu dillendirmen yanlış olmuş. Çünkü aynı şey. Böyle bir cevap vereceğini bilmeliydin. Senin şuan hissettiklerini sen o arladaşlarınlayken erkek arkadaşında hissetmiş belli ki.. Tabi ki asla yine de böyle lanlı lunlu konuşma hakkına sahip değil. Düzgünce tekrar bir konuşun. Hallolmayacak bir şey gibi durmuyor.
Ben mecburen gittim yani çok mecbur değildim aslında ama gitmem gerekiyordu ve gidene kadar defalarca sordum bak içine siner mi diye . Şimdi gelmiş madem bana böyle diyorsun gitmeyeceksin diyor. Bu aralar çok anlayışsız biri haline geldi. Ve şimdi o arkadaşlarına gitti

Fazla tepki vermiş.
Acaba sorunları var diyorsun ya konuşmadan önce bunalıp yaşayıp sana mi patladı.
Hoş ne olursa olsun böyle sert tepkiler vermeyi gerektirmez.

Kıskançlıkta olsa ne olacak? İnsan sevdiğini kıskanır bu kadar basit.
Evet sen orada değilsin diye sitem etmissin ne vardi bu kadar anlaşılmayıp tepki verecek.

Arama sorma, kendi aklı başına gelsin.
Özür dilesin. Biraz zaman tanıyın kendinize.
Çok ağırıma gitti. Bir süre konuşmayı düşünmüyorum zaten. Ve bana sende gitmeyeceksin o zaman bir daha dedi ve şimdi arkadaşlarına gitti

bende senin gibiyim seni cok iyi anliyorum, cok sevdigimiz icin boyle... aslinda kizdan bahsetmeseydin bile olurdu cunku sorun kiz degil, sorun sensiz birseyler yapiyor ve mutlu oluyor olmasi... sen arkadaslarinla yemege gittin ama onsuz tadi tuzu yoktu, keske burda olsaydi dedin onunlayken oldugu gibi olmadi.. ama onun icin eglenceli ve bensizde normal geciriyor tarzinda dusundun
bende boyleyim, sana hak veriyorum, cozum nedir bende bilmiyorum

ayip etmis, bence hic tartisma konusma, sessizlige burun arasin etsin aciklama bile yapma icine dert olsun pisman olsun

Back
X