Hiç beklemezdim

Canim şimdi sinirlenince ben bile lan derim kız halimle. Ama bu sinirimden oluyo tamamen karşı tarafın kim olduğu pek farketmiyor. Ama onceden normal karşıladığı eski bir olayı başına kakması ve o kelimeyi kullanması hiç hiç hoş değil. Sen yaptın bende yapacam gibi olmuş. Tam olarak bu konuda sınırlarınız belli değil sanırım

Önceden tamam olur dediği birseyi gelip bu konuda bana söylemesi tabiki de hiç hoş değil. Ama argo konuştu kaba konuştu. Bundan sonra gitmeyeceksin dedi. Ve bana bunları diyebilme hakkı yok.
Bundan sonra sınırları belirledim bende. Küfür edecek kaba konuşacak sonradan yüzüme vuracak insan -ki yüze vurulacak birşey de yapmadım kendi rızasını aldım- istemiyorum. Ya kendini affetirir hatasını farkedip yada ben ağzı bozuk birini istemiyorum

Sen gidiyorsun o niye gitmesin iftara davet edilmiş. Kusura bakmayın sevgilim izin vermiyor mu diyecek abartmışsın bence. G.vat kelimesine gelince de sinirli olduğu için söylenmiş bir şey bence

Ben sinirlenince hakaret eden bi öküz besliyorum evde.. :14:
O yüzden sana boşver duyma desem olmaz. Çünkü en başından tepkini belli et ki bunu sürekli hale getirmesin.
Ama 'lan' da ne bilim ağır bi kelime değil. Çok da bunaltma bu yüzden. Daha fazlasını edemesin ama.

yanlış anlama konu sahibi ama yaş kaç?

ben anlamadım aslında sorunu tam olarak. galiba ortada ciddi bişey yok. oruç tutuyosanız birbirinize patlamış olabilirsiniz.

bence bu izin almalar fln çok saçma. bi çok kez yazmışsınız 'bana bir daha gitmiceksin dedi ama şimdi kendisi gitti' diye. e sizde gitmişsiniz üstelik 2 erkek arkadaşınızla. ve çok ta mecbur değildim diyorsunuz. tamam kullandığı kelime ağır olmuş ama o 2 kızla gitseydi eminim sizde hoşlanmazdınız durumdan.
gereksiz tartışma.
umarım halledersiniz
Canim ben o gün gittim ve giderken sordum oda tamam dedi ve ben birkaç kez daha sordum.
Bugün olan kavgada dedi bana gitmeyeceksin o zaman bundan sonra diye ama kendisi gitti.
Ve şu saat oldu tek kelime yazmadı bana

Ben sinirlenince hakaret eden bi öküz besliyorum evde.. :KK14:
O yüzden sana boşver duyma desem olmaz. Çünkü en başından tepkini belli et ki bunu sürekli hale getirmesin.
Ama 'lan' da ne bilim ağır bi kelime değil. Çok da bunaltma bu yüzden. Daha fazlasını edemesin ama.
Yok kesinlikle hoşlandığım bir kelime değil. Tahammül edemiyorum bu kelimeye.

Sen gidiyorsun o niye gitmesin iftara davet edilmiş. Kusura bakmayın sevgilim izin vermiyor mu diyecek abartmışsın bence. G.vat kelimesine gelince de sinirli olduğu için söylenmiş bir şey bence
Ben gitmesin demedim. Tabiki git dedim. Onlar yemek yapar sende tatlı yaparsın birlikte yapın dedim. Sadece ya o kız da varsa dedim. Sadece bu. Ve devamında da tabiki git dedim. Tavır almadım ben ona. Birden bana ağır konuşmaya başladı

senle konuşurken karşısında bir bayan olduğunu unutmamalı ne o öyle sanki erkekle konuşur gibi konuşuyor tepkini koymalısın bence:KK12:

Sizin gibi yorum yapan insanlardan gerçekten nefret ediyorum. O kadar gereksizsiniz ki.
Ne oldu başınız arsa değdi mi bu yorumu yapınca.
Ama siz mükemmelsiniz değil mi?
Muhtemelen benden de büyüksünüz bak kardeşim şöyle yap demek yerine doğruyu göstermek yerine demoralize etmek hoşunuza gidiyor değil mi .
Lütfen bir daha benim konularıma yorum yapmayın rica ediyorum.

Arkadasin yorumunun kibar halini bende dusundum. Duygularinizi, dusuncelerinizi uç noktalarda yasiyorsunuz. Sevgilin kufretmemeliydi, sende bu kadar uzatmamaliydin bana göre. Sevgilin kufrettiginde tartisma konusunu es gec ve direkt olarak "benimle boyle konusamazsin, kendine gel" diye uyar. Sakinlesemiyorsa mesajlarina cevap verme bir sure.

Saygı kayboluyor böyle kelimelerle bence hatasını anlaması için biraz sessiz kal o da düşünsün illaki yazar yada arar ama rest çek hani böyle olursa ilişkimizi gözden geçiririm seni seviyorum değer veriyorum böyle olursa aklımda hep bir soru işareti olacak bu fevriliklerinle ilgili de. Umarım sorunlarınız hallolur.

Bunun sonu gelmez bugün kendine g.avat diyen yarın sana o..u der. .

O sözcük tabi ki çok çirkin ve bu küfür meselesini nasıl çözersiniz bilemedim ama bu sözcükten öncesinde de sıkıntı var bence.
Erkek arkadaşınız o zaman sorun değil dediği şeye bugün patlıyorsa, sizin tavrınızın etkisi var (o küfür hariç, onun hiçbir açıklaması olamaz.) Belli ki o zaman içinden sorun ettiği halde kendine bu tavrı yakıştırmayıp sizin tadınızı kaçırmamış. Sizin onun yersiz kaprisi yüzünden bir şeyden mahrum kalmanızı istememiş ve gerektiği gibi davranıp, bir sorun yok diyerek size güvenmiş.

Siz ise bu olayda içinizden bir duygu geçer geçmez onu tahlil etmeden, onunla baş etmeye çalışmadan, huzur bozmak pahasına, dürtüsel bir tepki vermiş ve direk kızın ismiyle rahatsızlığınızı dile getirmişsiniz. Ki daha önce de aynı ortamlara giriyorlarmış. Ki siz şu an zaten uzak bir yerdeymişsiniz, yani size tercih ettiği bir durum yokmuş. Üzülmüş ya da kıskanmış olabilirsiniz, ama bu duyguyu dışarıya yansıtmadan önce önce bir mantık süzgecinden geçirmeniz gerekirdi bence. Bu tavır bana yakışır mı? Acaba şu an yaptığım şımarıklık mı? Yoksa kıskançlık mı?

Ayrıca üzüldüm demişsiniz ama ardında kıskançlık var, sadece itiraf edemiyorsunuz bence. O yemekte 5 erkek toplanacak olsaydı üzülmeyecektiniz değil mi? Ben o zaman bu şekilde bir tepki göstermeyeceğinizden neredeyse emin olduğum için ardında kendinize yakıştıramadığınız bir kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Oysa kıskançlık hepimizde bir düzeyde olan bir duygudur. Bunu kabul ederek ancak baş etme yolunda ilk adımı atarsınız. İnsana yakışmayan şey kıskançlık değildir, o bizim bir duygumuzdur sadece, yakışmayan o kıskançlık ile baş edemeyiştir, onun dışa vuruşudur. Önce duygularınızı iyi analiz edin ki, bu duyguları dışa vururken güdüsel tepkiler göstermeyin. Olumsuz bir duyguya kapıldığınızda önce bir süre düşünmeye çalışın, ancak tepkinizi mantığınız onaylıyorsa dile getirin.

Tabi tüm bu mantık süzgeci önerilerim öfkesine kapılarak o g.vat lafını etme hadsizliğinde bulunan sevgiliniz için de olabilir, ama karşımdaki sizsiniz neticede. Yine de o da öfkesine bu şekilde eğilmeyi ve baş etmeyi öğrenmeli ama nasıl olur bilemem. Yoksa ikiniz bu halinizle birbirinizi daha çok hırpalarsınız bence..

Son düzenleme:
Küfür konusunda yorum yapmayacağım. Çünkü bende sevmiyorum. Ama arkadaslarla gitme konusunda o hakli kusura bakmayin. Sizin anlamadiginiz sey ondan izin alipta onun vermiş olmasi degil. Bunun normal oldugunu soylemeye çalışıyordu sizin orneginizi vererek. Yani sen gittin de noldu? Bu da aynı sey gibisinden. Ve bu konuda haklı. Sevgilisiniz diye dk başı yanınızda olmak zorunda değil. Onun sizsiz bir hayati var. Istediginiz kadar yazin goruseyecek olun bh günkü gorusmemi.butun yazin hasretinin yerini dolduracak. Acayip olay cikarmissiniz ya.
Benden size tavsiye bu kadar bogmayin adamı. Ve kimseyi hayatinizin merkezine koymayin.

E
Erkek arkadaşımın ağzından bu güne dek kavgamız esnasında kötü birşey duymadım.
Tek bir kelime hariç oda "lan ".
İlişkinin en başında demiştim ki bu kelimeden nefret ediyorum bana bunu asla söyleme.
Defalarca ağzından kaçırdı. Her kavgada bir kez söyledi nerdeyse. Ve en son bir daha asla demem üzerine bugün yine dedi. Ve bunun yanında başka argo kelimelerde.

Çok problemli ve zor bir dönemden geçiyor. Elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum. En büyük destekçim sensin der.
Erkek arkadaşımın arkadaş grubu var. İçlerinden biri çift ve nişanlı. Çocuğun evinde bu akşam iftar yapacaklarmış erkek arkadaşımdan da tatlı yapmasını rica etmişler.
Bu nişanlı kızın bir arkadaşı var. Aynı ortama gireriz ama pek sevdiğim biri sayılmaz. Erkek arkadaşım iftara gideceğiz tatlı yapacağız felan deyince üzüldüm açıkçası. Ne bileyim ondan uzağım ve yaz boyu görüşemeyeceğiz. Olayın duygusallığıyla konuştum.
Ya o Didem de olursa dedim. Sonra git tabi topluca yemek daha sevap felan dedim. Kızla çok kez aynı ortamda ben yokken bulundu. Rahatsız olmadım. Kızdan hoşlanmıyorum. Sevgilim benden uzaktayken onun olduğu bir ortamda tatlı yapmasını bensiz gülmesine üzüldüm. Gerçekten üzüldüm. Çocukça diyebilirsiniz ama düşünün bana hak vereceksiniz.

Sonra başladı saldırmaya. Yazdıklarını okudukça bu kim dedim.
Sen iki tane erkek arkadaşınla oturup iftar yaptın ben gavat miydim da izin verdim. Kıskançlıksa bu ben değilim değil mi. Lan Didem kim onu mu kıskanıyorsun diye konuşmaya başladı. Bende söylediğin kelimenin anlamını biliyor musun dedim.
G.vat ne demek bi bak anlamına dedim.
Ve bunu içinden gelerek söyledi eminim. Küfürden nefret ederim. İlk defa duydum ondan böyle bir söz.
Ben arkadaşlarımla iftar yaparken mecburi yapmıştım yani planlı birşey değildi. Öyle olması gerekiyordu.
Çok ağırıma gitti bu söz.
Sevgiliyken bunu diyen ileride ne demez ki.
Ve biliyorum tanıyorum onu önceden olsa kırıcı birşey söylese hemen pişman olurdu telafi etmeye çalışırdı.
Biliyorum zor bir zamanda ama söylediği de hazmedilecek birşey değil.
Gerçekten kıskanmadım. Sadece üzüldüm çünkü biz görüşemiyoruz bir süredir ve ben şu zor zamanlarında yanında olmaya çalışıyorum. Kahrını çekiyorum. Seve seve çekiyorum hemde. Onu çok seviyorum fakat bu söz çok çok çok ağır.
Affedilir mi bilmiyorum.
Lan demesini affetmiştim daha sonra yine söyledi.
Şimdi affetsem ki öyle bir aman aman pişmanlık görmeden affetmem.
Çok ağırıma gitti kızlar

Not : o kızla arasında birşey olmaz olamaz adım gibi biliyorum
vlenırsen daha beter olur
Insan sevgılıyken gozardı edebılıo
Evlenınce mıslı oluo
Tecrube ıle sabıt

Neden bütün yaz görüşemeyeceksiniz
Siz çok kıskancsınız
Sevgilinizin de ağzı bozuk
Sanırım yaslarınız küçük henüz

Lan a takıl tabisi ama öbür kelimeyi hazmedersen asıl bişi diyemem

Benim eşim hep geçmişi başa kalkar ve bundan nefret ederim o yüzden sizin kavgada da tek gözüme takilan ve siniriimi bozan onceyi başa kalkması zor zaman? Bu hepimizin hayatın da hep var

Back
X