kızlar uzun zamandır sevgilimin annesi bize gelmek istiyodu.. annemle tanışmak istiyodu.. zaten kadının niyeti oğlunu hemen askere gönderip göndermeden önce de nişanımızı yapmak.. sağolsunlar burda hep bahsederim onlardan çoook iyi insanlar.. bize gelmek istediğini söylediğinde anneme söyledim erken olduğunu söyledi.. ben daha önce bi nişanlılık dönemi geçirdiğim ve çok sancılı bi şekilde ayrıldığımız için annem bu konularda haklı olarak çok hassaslaştı.. ilişkin olursa bana yansıtmadan yaşa.. ciddi adımlar atmadan iyice düşün tart biç öyle gel bana dedi.. e tabi kadın haklı.. tekrar ciddi bi adım atacak olsam bu da hüsranla biterse annem çok üzülecek ben de gözünde tamamen maymun iştahlı biri olacam.. bana da güveni kalmıcak.. neyse ben ertelemiştim bu tanışma işini.. taa ki bugün sevgilim ablası eniştesi ben dördümüz arabayla gezdik.. dönüşte annelerini çaliştiği yerden aldık önce beni eve bırakacaklardı sonra onlar eve gidecekti.. beni eve bıraktıklarında buyrun bi kahve içelim demek durumunda kaldım (ki annem tabiki iyi demişsin dedi allahtan ) neyse annesi de zaten ben de istiyordum bi yarım saat oturalım o zaman anneni göreyim tanısalım dedi.. tabi buyrun dedim ama hazırlıksızız... anında gelişmiş olaylar.. neyse çıktık annecim kapida bizi karşiladi.. hemen oturdular tanıstılar.. ben çok heyecanlandım tabi.. hemen gittim kahve yaptım.. bu arada annem sevgilimi ablasını ve eniştesini tanıyordu.. onlarla tanısmıstı.. ama anneyle ilk defa karsılastı.. annem sağ olsun güler yüz gösterdi beni mahcup etmedi.. ben kızacağini düşünmüştüm habersiz oldu emrivakiye getirdik diye ama allahtan durumu çok iyi idare etti.. sevgilimin annesi bunu saymıyorum dedi.. ben başka bi zaman tekrar gelecem.. şimdi öyle bi kahve içmeye uğradık dedi.. annem de tabi ki beklerim ne zaman isterseniz buyrun gelin dedi.. tabi biz sevgilimle saf saf bakıyoruz.. en yakın zamanda tekrar gelecekler annesi ile ablası.. anneannem de gelecek.. ben hem çok mutluyum ilişkim böyle bi noktaya geldiği için.. ailelerimizin desteğini görmek çok ama çok güzel.. bi yandan da beni tuhaf bi korku aldı.. dediğim gibi daha önce nişanlanip ayrildiğim için adımlarımı çok sağlam atmam lazım.. çocuk oyuncaği değil bu iş.. anneler tanıssın sonra ayrılalım istemiyorum. bana da hiç bir baskı yapmadı illa yüzük takalım diye.. ben ilişkimin arkasındayım ve bu işin ciddiyetine sonsuz güveniyorum.. gene de içimde garip bir tedirginlik var.. bu sefer de elime yüzüme bulaştirma korkusuylayım.. umarım hersey yolunda gider.. sadece içimi dökmek heyecanımı paylaşmak için yazdım.. hepinizi öpüyorum..a.s.
Son düzenleme: