Merhabalar arkadaşlar,
ben yeni bir işe girdim 2 haftadır satış danışmanlığı yapıyorum giyim mağazasın da. Satışta tecrübem yok deneme sürecindeyim baştan her şeyi öğretiyorlar işte kassa'yı falan çünkü ilerde yalnız çalışıcakmışım tek kalıcakmışım mağaza da ufak bir yer zaten. Müdür yabancı, diğer çalışanla kendi dillerinde konuşurken, yapabiliyor mu gibi bişey sordu, müdür de anladığım kadarıyla hayır ama umrumda değil gibi bişey söyledi kabaca. (beden dilinden belli oluyordu az çok) beni görünce aa ayşeee dedi, sanki beni yeni görüyomuş gibi
halbu ki o kadar iyi çalışıyorum ki elimden geleni yapıyorum. kendisi müşterilere kaba davranırken ben çok ılımlı yaklaşıyorum. gerçekten çok özen gösteriyorum ama arkamdan böyle konuşması beni üzdü. işi de zor bulmuştum. ve kadının yani müdürün bir şey anlatırken çok yalan konuştuğunu farkettim. söylediği yalanı da unutuyor. en ufak hatayı büyütüyor sonra devam anlatıyor. şaşırdım kaldım sesim çıkmadı karışmıyorum hiç bir şeye işimi yapıp eve geliyorum ama biraz moralımı bozdu bu durum. siz olsanız ne yapardınız?
ben yeni bir işe girdim 2 haftadır satış danışmanlığı yapıyorum giyim mağazasın da. Satışta tecrübem yok deneme sürecindeyim baştan her şeyi öğretiyorlar işte kassa'yı falan çünkü ilerde yalnız çalışıcakmışım tek kalıcakmışım mağaza da ufak bir yer zaten. Müdür yabancı, diğer çalışanla kendi dillerinde konuşurken, yapabiliyor mu gibi bişey sordu, müdür de anladığım kadarıyla hayır ama umrumda değil gibi bişey söyledi kabaca. (beden dilinden belli oluyordu az çok) beni görünce aa ayşeee dedi, sanki beni yeni görüyomuş gibi