hiç bi sorun yokken hamile kalamayanlar :(

Ya bana şu konuda açıklama getirin nolur rahim filminde acı sancı falan mı duyuyorsun. Ne kadar canın yanıyo ? anestezi isteyecek kadar çok mu kötü birsey. Ben biliyorum yaa ne kadar korktuğum sey varsa kesin başıma gelir. Film elle kontrol ayakla kontrol parça alma rahimle ilgili ne varsa başıma gelecek biliyom. Senmisin zamanında doğumdan korkup vajinadan tiksinen diycekler::(((

bence korkma bebişin olana kadar ne derlerse dene şahsen ben öyle yapıyorum.rahim filmi konusuna gelinde dr m anlattı canın yanar o senin ağrı eşiğine bağlı çok şiddetli deil dayanabilirsin çok kısa sürüyor ama ilerde aşılama yapılırken yada tüp bebek için müdahale esnasında o anı hatırlayıp gerilmeni istemem dedi. bana da mantıklı geldi az da olsa nie acı çekeyim ki dedim sonuçta aynı işlem yapılcak nie kendimi kasayım hatırlamasam daha ii olur die düşündüm 15 dakika süren tatlı bir uyku uyudum.uyanıp 5 dakika sonra kalktım ve adet ağrısı gibi bir ağrı vardı sadece.[/QUOTE]

bebeğim olmuyor diye uğraşırken o filmide çektirmiştim.tavsiyem girmeden 15 dakika önce 2 tane ağrı kesici ve kas gevşetici al.ben öyle yaptım.yaklaşık 5 dakika adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorsun ama o aleti çıkarttıkları anda ağrın bitiyor.yani devam eden bir ağrı değil ve ağrı kesicilerde bende işe yaradı.fakat sonrasında işe gitme hatasını yaptım.yolda uykumu getirdi ilaçlar ve düşüp bayılacaktım.. sadeceo gün onu yaptır 5 dakika sonra unutacak ve bir daha hatırlamayacaksın emin ol.ben o filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım.inşallah sendede öyle olur canım.

bence korkma bebişin olana kadar ne derlerse dene şahsen ben öyle yapıyorum.rahim filmi konusuna gelinde dr m anlattı canın yanar o senin ağrı eşiğine bağlı çok şiddetli deil dayanabilirsin çok kısa sürüyor ama ilerde aşılama yapılırken yada tüp bebek için müdahale esnasında o anı hatırlayıp gerilmeni istemem dedi. bana da mantıklı geldi az da olsa nie acı çekeyim ki dedim sonuçta aynı işlem yapılcak nie kendimi kasayım hatırlamasam daha ii olur die düşündüm 15 dakika süren tatlı bir uyku uyudum.uyanıp 5 dakika sonra kalktım ve adet ağrısı gibi bir ağrı vardı sadece.

bebeğim olmuyor diye uğraşırken o filmide çektirmiştim.tavsiyem girmeden 15 dakika önce 2 tane ağrı kesici ve kas gevşetici al.ben öyle yaptım.yaklaşık 5 dakika adet ağrısı gibi bir ağrı çekiyorsun ama o aleti çıkarttıkları anda ağrın bitiyor.yani devam eden bir ağrı değil ve ağrı kesicilerde bende işe yaradı.fakat sonrasında işe gitme hatasını yaptım.yolda uykumu getirdi ilaçlar ve düşüp bayılacaktım.. sadeceo gün onu yaptır 5 dakika sonra unutacak ve bir daha hatırlamayacaksın emin ol.ben o filmi çektirdikten sonraki ay hamile kalmıştım.inşallah sendede öyle olur canım.[/QUOTE]

korkma bende çektirdim... Eğer imkanın var ise istanbulda Ekomar var Fındıkzadede burada hiç birşey hissetmiyorsun. sen başlayacak derken o bitti diyor. Eğer burası uzaksa internetten yeni makinaların olduğu hastahane veya görüntüleme merkezlerine bak. Yeni makinalarda rahimine sadece bir sıvı akıtıyorlar ve makina kendisi filmi çekiyor. Eski olanlar metal olduğu için canın azda olsa yanıyor. Çevremde eski makinalarla çektiren akrabam ve arkadaşım çok var. Kesinlikle korkma. İlk bende korktum. Korkunu yenmek iççin gerekiyorsa gittiğin hastahanedeki doktorundan da onun çekmesini rica edebilirsin. Özel Hastanelerde bu yapan doktorlar var. Korkuyu yenmek doktorada bağlı kesinlikle. İnsan sadece kendini güvende hissetmek istiyor.

herpes virusude neymiş nerde oluyomus Allah sıfalar versın canım ınsallah en kısa zamanda gelır bebıslerımız:16::49::emir_bebek:

Herpes dedigimiz bu bildigimiz uçukmuş,kanın içindemiş o da hamilelike engel oluyormus,her ay adet olduktan sonra vajina bolgeye uçuk cıkıyor.Hamile kalsan bile düşuk yapacakmış doktorun dedigine göre.

herpes dedigimiz bu bildigimiz uçukmuş,kanın içindemiş o da hamilelike engel oluyormus,her ay adet olduktan sonra vajina bolgeye uçuk cıkıyor.hamile kalsan bile düşuk yapacakmış doktorun dedigine göre.

Allah sıfalar versın ınsallah vardır bır caresı muhakkak

Son düzenleme:
kızlar aslında bu ay çok ümitliydim psikolojik galiba bulantım falan vardı 2 günde geçince baktım yine olmamış.iki günlük bi depresyon sonrası toparlandım yeni bir aya hazırım bugun adetimin 6 günü dün klomen kullanmaya başladım Allah nasip ederse aşılama yaptırcam.hepinizden çok çok dua bekliyorum rabbim hepimize yardım etsin.

canım naptın basladınmı asılama surecıne

meraba hanımlar baya oldu topik boş kalmış hiç bi sorun yokken hamile kalamıyoruz dedik en son eşimde varikosel çıktı ameliyat olacak hayırlısıyla inşAllah dua edin canlar:54::54::54::54:

kızlar sorun yok diye konu açtım iyi bir hekime gözükmeden karar vermeyin eşimde varikosel varmış cuma ameliyat olacak dualarınız esirgemyin:16::16::16:

merhabba bayanlar 2.senemizde doluyor evliliğimizde ama henüz bebişimiz gelemedi herşey normalken doktorların deyimiyle başka ne sorun olabilir ki?

Benmde mayısta hem evlenelı hemde cocuk ıstyelı 2 sene oldu hc br sorun yok 2 asılamam basarısz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım inşsllah topiğimiz bol bebişli bi topik olur :)

bende1. 5 yıllık evliyim 13 aydır istiyoruz ama olmuyor malesef bebeğimiz biiz istemiyor sanırım. ilk baş prolaktin yüksekti onu düşürdük eşimin değerleri düşük çıktı onları yükselttik 4 5 ay denedik olmadı yumurta takibine başladık 5 ay geçti yine olmadı en son geçen ay doktor sperm testi istedi eşimde iltihap çıktı ve değerler yine baştaki gibi kötü çıktı. bu süreçte herşeyi denedik lcarnitin e vitamini çinko keçiboynuzu polen farklı zamanlarda hepsini uyguladık ama olmadı bizim vesilemiz ne bulamadık hala.eşim iltihap için yoğun br antibiyotik tedavisine başladı doktor durum çok kötü değil olması lazım diyor ama aylar geçiyor bu süreçte. 2 aylık tedavi bitince aşılama yaptırıcaz artık hayırlısı.şuanda eeşim klomen kullanıyor ve keçiboynuzu uyguluyoruz bakalım olana kadar devam edicez.

kızlar sorun yok diye konu açtım iyi bir hekime gözükmeden karar vermeyin eşimde varikosel varmış cuma ameliyat olacak dualarınız esirgemyin:16::16::16:

inşallah olumlu sonuç alırsınız...Bende 1,5 yıldır evliyim,ama sebepsiz çocuğumuz olmadı. Çok zor bir durummuş meğer beklemek. Bekarken anlamazdım çocuk özlemi çeken kadınları, şimdilerde bende korkuyorum ister istemez...

bende1. 5 yıllık evliyim 13 aydır istiyoruz ama olmuyor malesef bebeğimiz biiz istemiyor sanırım. ilk baş prolaktin yüksekti onu düşürdük eşimin değerleri düşük çıktı onları yükselttik 4 5 ay denedik olmadı yumurta takibine başladık 5 ay geçti yine olmadı en son geçen ay doktor sperm testi istedi eşimde iltihap çıktı ve değerler yine baştaki gibi kötü çıktı. bu süreçte herşeyi denedik lcarnitin e vitamini çinko keçiboynuzu polen farklı zamanlarda hepsini uyguladık ama olmadı bizim vesilemiz ne bulamadık hala.eşim iltihap için yoğun br antibiyotik tedavisine başladı doktor durum çok kötü değil olması lazım diyor ama aylar geçiyor bu süreçte. 2 aylık tedavi bitince aşılama yaptırıcaz artık hayırlısı.şuanda eeşim klomen kullanıyor ve keçiboynuzu uyguluyoruz bakalım olana kadar devam edicez.

Allah hayırlı şifalar versin canım benim eşimde yarın smeliyat olacak masipse bizde o zamn başlıcaz bizim sperm sonuçlarımızda normalin üstünde ama yinede bebiş gelmeyince amelıyatı olmamızı istedi doktor

inşallah olumlu sonuç alırsınız...Bende 1,5 yıldır evliyim,ama sebepsiz çocuğumuz olmadı. Çok zor bir durummuş meğer beklemek. Bekarken anlamazdım çocuk özlemi çeken kadınları, şimdilerde bende korkuyorum ister istemez...

Aynen cnm bnmde bi kuzenim vardı ben bekarken o evliydi olmuyodu cocukları tam manasıyla onu anlayamamışım şimdi ınunla sohbet ederken farklı bi dünyadan bakıyorum sanki inşallh daga fazla bekletmez bebeklerimiz hayırlısıyla konar göbeklerimize :)

Aynen cnm bnmde bi kuzenim vardı ben bekarken o evliydi olmuyodu cocukları tam manasıyla onu anlayamamışım şimdi ınunla sohbet ederken farklı bi dünyadan bakıyorum sanki inşallh daga fazla bekletmez bebeklerimiz hayırlısıyla konar göbeklerimize :)

inşallah kardeşim hayırlısıyla en yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize...

Allah hayırlı şifalar versin canım benim eşimde yarın smeliyat olacak masipse bizde o zamn başlıcaz bizim sperm sonuçlarımızda normalin üstünde ama yinede bebiş gelmeyince amelıyatı olmamızı istedi doktor

canım şimdiden çok çok geçmiş olsun rabbm şifa versin çözülür herşey inşallah. çok zor walla beklemek ya çevremdede kimse yok böyle o yüzden hiç anlayamıyor kmse beni

Back
X