rahim filminde alttan ilaç verıyolar karnından ılacın tuplere gecıp tıkanıklık varmı dıye bakıyolar ellede ellerını resmen alttan karıstırıyolar biraz acık oldu ama
Sağol şekerim içim nasıl rahatladı::) Doktor elle falan bakmak isterse büyük konuşmayayım ama pekte razı olmayacağımı düşünüyorum. Off yaa biz kadınlar neler çekmek zorundayız böyle.:

(
Şu spermlerin testini bir yaptıra bilsek
bisey kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slmlar ben kk ne yeni başladım nasıl kullanılır bilmiyorum deneme yanılma yoluyla sayfayı buldum bende 6 yıldır evliyim ve 3 yıldır hamile kalmak için uğraşıyorum sürekli dr ye gidiyorum ama hala sonuç alamadıkgebe olmaman için bir sorunda bulunanamıyor bir defa aşılama yaptırdım ikiz tuttu ama kalp atımları olmadı 7 haftalıkken aldırmak zorunda kaldım her ay yeniden hamile kalcakmışım gibi hissediyorum ama olmuyor kürtaj olalı 7 ay oldu hala aşılamaya gidemedim ya dr izne ayrılıyor yada yumurtalıkta dönemsel folikül oluşuyor. rabbim herkezin gönlüne göre versin herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Güzelim sende bizim gibisin ama yinede benimde olmadı yaklaşık 1 yıl oldu. Ama yinede çok kendimizi hırpalamamak lazım. Geçen gün kadın doğumcu bir prf. bizim ülkemizde artık her 6-7 çiftten 1 ri ya aşılama yada tüp bebekle çocuk sahibi oluyor dedi.
Bu oran çok yüksek ne yapalım bizde belki o yüzdeye giriyoruz. bizimde nasibimizde bu varmış. Rabbim hepimize hayırlısını versin.