evet onun karaktersizliği bide arkaşları paylaştıkları şeyleri beğenmiyormu allahım diyorum nasıl insan bunlar yaOnları yazması, sizin bunları hakettiğinizi göstermez. Onun nasıl biri oldugunu gösterir ancak. Anlıyorum bunları duymak çok koyar insana ama umursamamayı öğrenmelisiniz. İsterseniz kendisine hakaret davası da açabilirsiniz tabi, bu da bir seçenek.
çok şükür ailem arkamda 8 aydır ailemde kalıyorum silmedim mesajları duruyoryağmurdan kaçarken doluya tutulmuşsun sanırım, kaçtığın içinde ezdikçe ezmiş, bence kendi özeleştirini yapmalısın aynı hataları tekrarlamamak için
şimdiyse ailenle aranı iyi tutmaya bak, hamile kalmamaya bak, o hakaret dolu mesajlarıda sakın silme hatta başka yerlerede kaydet belki lazım olur mahkemede falan, sankın sen ona hakaret edeyim deme tabii
evet çok şükür allahıma çünkü ilk eşinide aynı şayleri yapmış onuda öğrendim neler çekmiş kadıncağız ilk eşi beni aradı bana dedi neler yaptı neler çz ve öz dayımla beni tokalaştırmıyordu şaşırdım banada ablamın oğluyla yanı şeyleri yapıyorduBi erkeğin adam olup olmadığını ancak ayrıldığınızda anlarsınız diye bi söz vardı..
Buyüzden hiç üzülmeyin kalitesini öğrenmiş oldunuz,size kalan, böyle bi adamdan ayrıldığınız için şükretmek..
Ezik zavallı ruh hastası budeğiştirdim arkakaşımın facesinden bakıyorum paylaştıklarına neler neler yazıyor benim hakkımda ben okurken utandım yani
numaramı değiştirmiştim bulmuş ne mesajlar attı aklım çıktı ya haketmedim ağladım sabahlara kadar
çok şükür ailem arkamda 8 aydır ailemde kalıyorum silmedim mesajları duruyor
tşk ederim cnm silmedim avukatıma gönderdim bi kısmını diğerlerinide göndericemde avukatım şu an tatilde gelince dedi hakaret davası açarız dediAllahından bulsun şerefsiz
Hakettin diye demiyo zaten erkekler o lafı hakedene öylelerine giderler sizin gibi namuslu hanim gibilerede esip gürlerler onlara göre erkeklik kadınlara fiziksel güç uygulamak hakaret küfür etmek cevap bile verme mesajları da silme sakın dava açabiliyorsan
hayır 8 ay oldu annemlerdeyim ilk mahkemem oldu 2 ci ekim 5 te mahkeme tedbir nafakası falan bağladı vermiyor zaten ben diyor o parayı sana verene kadar gider mafyaya veririm seni sakat bıraktırırım diyoray o zaman tehlikeli ya, peki resmi olarak boşandınız mı, 8 ay olmuş hala neyin derdin de ben olay taze sandım
hat benim üzerime bilinmyenlerden almışnasıl bulacak? ortak tanıdıklara vermeyin siz de. hat sizin üzerinize de olmasın.
Oh çok şükür ac canim beter olsuntşk ederim cnm silmedim avukatıma gönderdim bi kısmını diğerlerinide göndericemde avukatım şu an tatilde gelince dedi hakaret davası açarız dedi
söyledim nasıl dedim senin gibi biriyle evlendim bana nasıl hakaret asıl diyor ben senin gibi bi mot.ru kaçırmışım allahım yıkıldım resmenMsj atın hata bende ki senin gibi bi dürzüyü almışım diyin.
söyledim nasıl dedim senin gibi biriyle evlendim bana nasıl hakaret asıl diyor ben senin gibi bi mot.ru kaçırmışım allahım yıkıldım resmen
hat benim üzerime bilinmyenlerden almış
evet çok şükür böyleleri adam diye dolaşıyorAğzımı açmak istemiyorum ama zararın neresinden dönülürse kardır dicem..
evet değiştirdim gizledimgizleyebiliyosunuz onu. artık geç olmuş ama. yeni hat. ya gizleyin ya başkası üstüne alın. başkası üstüne alsanız da gizleyin hatta.
aynen cnm birde beni düşünün artık nasıl bir insan ,ç,n ailemi arkama almışım nasıl kendime soruyorum allah beni kahretsinOh çok şükür ac canim beter olsun
Beni bile sinirimi bozdu valla
hayır 8 ay oldu annemlerdeyim ilk mahkemem oldu 2 ci ekim 5 te mahkeme tedbir nafakası falan bağladı vermiyor zaten ben diyor o parayı sana verene kadar gider mafyaya veririm seni sakat bıraktırırım diyor
ben hiç ağzımı bozmadım allahıma havale ettim mevlam neylerse güzel eylerO..uyla evlendiysen o zaman sen de g.vatsın p.zevenksin yazın madem sezonu açtınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?