hiç bir ayrılan koca karısına bunları söylermi

bu msjlarla dava acsan varya
oohhh ne guzel olur ona
hıc cevap verme gerekırse sıkayet et kendısını msjlara devam ederse
asla ama asla cevap verme sen cevap verdıkce kapına bıle dayanır sana tehtıt olur bu adam

psikolojim bozuldu valla billa ayrıldım annemlere geldim camdan dahi bakmaya korkuyordum biri bişey dicek diye

bu msjlarla dava acsan varya
oohhh ne guzel olur ona
hıc cevap verme gerekırse sıkayet et kendısını msjlara devam ederse
asla ama asla cevap verme sen cevap verdıkce kapına bıle dayanır sana tehtıt olur bu adam
evet bu yazdıklarını mahkemede göstericem

E neden evlenmiş seninle o zaman senin hakkında bunları düşündüğü halde?

Yuhh be bu kadar hastalıklı olabilir mi bir insan?

arkadaşlar bana yazdığı mesajları mahkemede göstersem göstericem zaten ne olur mesela cezası sana diyor beş kuruş para vermem sana verene kadar gider mafyaya veririm sakat kalırsın

arkadaşlar bana yazdığı mesajları mahkemede göstersem göstericem zaten ne olur mesela cezası sana diyor beş kuruş para vermem sana verene kadar gider mafyaya veririm sakat kalırsın
Havlayan köpek ısırmaz de. Kendini ne zannediyor o. Senin onu bırakmanı sindiremiyor, adi mahluk.
Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa sürede yakandan düşer.

Kusura bakmayın sakın ama sizin yazınızı okurken ilk eşimden boşandığım zaman ki yaşadıklarım aklıma geldi ve güldüm
Eşimi ben boşadım o kendini vazgeçilmez sanıyordu ama tek celsede onu boşayınca öyle olmadığını anladı.
Velhasıl boşandık ve 2 yıl boyunca bana etmediği hakaret ve küfür kalmadı diyebilirim. Velayeti bende olan kızımız için arıyordum ama o bana sürekli hakaret küfür ve iftira dolu sözler söylüyordu bense hiç karşılık vermiyordum aksine alttan alıp "Neden böyle konuşuyorsun kızımıza da böylemi davranmayı öğreteceksin böylemi örnek olacaksın" diye diye 2 sene sonra normale dönmeye başladı.
Meğer kuyruk acısı varmış benim ondan boşanmamı hazmedememiş birde onu laflarıyla dolduranlar var tabi hiç birini umursamadım cevap dahi vermedim. 2 yıl sonra bana tekrar evlenme teklif etti ve benim tek söylediğim "Sen benim gibi bir or....puyla evlenmek mi istiyorsun yani bunu o tavan yapmış erkeklik gururun nasıl hazmedecek" demiştim
"Yok işte o zaman benden boşandığın da sana çok kızmıştım ondan öyle dedim" falan filan....Neyse...
"Denenmiş olan tekrar denenmez deneyen de aptaldır ama ben aptal değilim" dedim zaten bir daha da konuyu açmadı. Boşanalı 15 yıl oldu ben evlendim ve kızım vesilesi ile kızımın babasıyla telefonla da olsa görüşüyoruz sanki 40 yıllık arkadaş gibi.
Bugünlerde gelip geçer canım takılma bu kadar. Kuyruk acısı olan erkeklerin tek yaptığı şey iftira atmak dedikodunu çıkarmak küfür etmek yalan konuşmak ve intikam almaktır...
Sen hanımefendiliğinden asla ödün verme o ne derse desin uyma sakın bir yerden sonra tıkanır kalır.

sanada geçmiş olsun çok sevindim senin adına allahım dünyanın en mutlu insanı eder seni inş. beni karalamak mksadı ama inanin zoruma gidiyor ben diyorum 2 ci evliliğimi böyle bi insanla nasıl yaptım ve bunları söyleyecek naptım

birde en önemli şeyi atladım bana diyorki ablamın oğlu annemlerde kalıyor sana diyor çok bakıyor nasıl yani dedim bana benim yeğenim dedim o teyzesiyim ben onun anne yarısı ona takmıştı arada eniştelerime takıyordu baldız baldan tatlıdır diyordu sarılır enişten sana ohh ne güzel sende sarılırsın ona ay allahım neler diyordu bana yaaa valla kendime zarar veriyordum artık tırnaklarımla kollarımı hep yırttım nasıl öyle düşünürsün diye bir gün anneme gidicem bana diyorki yeğenin evdedir bakar sana kuranı kerimi öp dedi bana varya bütün sayfalarını öptüm öyle bişey yok yok dedim olmaz olamaz dedim bizde o benim kanım canım ama o kafasında kuruyor kuruyor allahım ya neler yaşamışı ben

Allahından bulsun

Bence artık bu dengesizin yaşattıklarını kafanızda evirip çevirmeyin yoksa kendinizi zor toparlarsınız. Bi an önce kendi hayatınıza odaklanın. Bir hata yapmışsınız ama artık bazı şeyleri geride bırakma zamanı gelmiş.

Güzel kardeşim benim geçti bitti o zamanlar bende senin gibi çok üzülmüştüm ona hakaret etmemek için kendimi zor tutuyordum. Malum boşanmış kadına çamur at izi kalsın misali yaklaşmalar olabiliyor bunu benim kızımın babası bana yaptı ama ben ne yaptım? Huyuna suyuna gittim hiç küfür etmedim hakarette etmedim tehditte etmedim sadece onun egosunu okşadım.
Sen böyle biri değilsin sende bir sorun yok benim psikolojim bozuk hayata küstün çok mutsuzum sen iyi bir koca değilsin ama iyi bir insansın iyi bir babasın vs gibi şeyler dedim.
Böyle böyle benimle uğraşmayı bıraktı ve kenara çekildi ondan sonra da aramızda sorun kalmadı düşman da olmadık kızım için sürekli bir araya geldik iki arakadaş gibi halada öyleyiz.
Sakın kendine ben böyle bir evliliği nasıl yaptım deme aynı evde yaşayıp erkeği Boxer donla görmeden asla kim olduklarını anlayamazsın.
Kavun olsa g..tünü koklardık değilmi?
Ama bunlar kavun değil bildiğin öküz maalesef.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…