valla aklıma geldi ama dedimki şu mahkeme üstü yapmayım dedim ama mahkemeden sonra inş.Paranız varsa adam tutun dövdürün derim aklı başına gelsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla aklıma geldi ama dedimki şu mahkeme üstü yapmayım dedim ama mahkemeden sonra inş.Paranız varsa adam tutun dövdürün derim aklı başına gelsin.
değiştirdim arkakaşımın facesinden bakıyorum paylaştıklarına neler neler yazıyor benim hakkımda ben okurken utandım yani
valla aklıma geldi ama dedimki şu mahkeme üstü yapmayım dedim ama mahkemeden sonra inş.
valla aklıma geldi ama dedimki şu mahkeme üstü yapmayım dedim ama mahkemeden sonra inş.
kapattım ama bu defa facesinden paylaşıyor bende engelli ark.bakıyorum neler neler yazmış ezikEzik zavallı ruh hastası bu
Numaranızı değiştirin ve değiştirince operatorunuz hangisiyse onu arayıp gizliyede kapatın müşteri hizmetlerinden de bulamasin
Niye seni rabbim kahrediyo asıl onu kahretsinaynen cnm birde beni düşünün artık nasıl bir insan ,ç,n ailemi arkama almışım nasıl kendime soruyorum allah beni kahretsin
Bakma facesine yazsin yazsin dursunkapattım ama bu defa facesinden paylaşıyor bende engelli ark.bakıyorum neler neler yazmış ezik
sürüyor mahkeme tazminat falan istemiştim artık son mahkeme karar veriyormuş diye söyledi avukatım artık hayırlısı bide diyorumki ondan gelecek parayı napayım benMahkeme hala sürüyorsa hakaret + dayağı mahkeme sonrasına saklayın tabi![]()
nasıl öyle bir insana evlendim diye kendimi suçluyorum sadeceNiye seni rabbim kahrediyo asıl onu kahretsin
Öyle şeyler söyleyip suçlama kendini asıl suçlu o
zavallı gerçekten kendini insan sanıyor birde diyorum gelip bana sorsalar bana evdeyken yaptığı dediği lafları görümcem bile diyorduki yenge çokk sabırlısın senBakma facesine yazsin yazsin dursun
Zavallı
Bu yönünü bilseydin evlenir miydinnasıl öyle bir insana evlendim diye kendimi suçluyorum sadece
evet haklısın bilseydim kendimi mahvedermiydim inanın öyle çöktümki yaşattıklarından hayatımı mahvetti ya ben ilk eşimden ayrıldım 6 yıl dul kaldım ailemin başını asla öne eğmedim bunla evlendim ne namusum kaldı ne o... ne f... herşeyi dedi banaBu yönünü bilseydin evlenir miydin
Evlendin çünkü bu kadar aşağılık olduğunu bilmiyodun
Onu suçla çünkü bu kadar aşağılık olduğunu bak ne güzel de kapatmış boşanmasan hiç bilemeyecektin bu yönünü belkide
O yüzden o şerefsizin söylediği ucuz laflara tamah edip kendine yüklenmeevet haklısın bilseydim kendimi mahvedermiydim inanın öyle çöktümki yaşattıklarından hayatımı mahvetti ya ben ilk eşimden ayrıldım 6 yıl dul kaldım ailemin başını asla öne eğmedim bunla evlendim ne namusum kaldı ne o... ne f... herşeyi dedi bana
evet ama bazen gücüm kalmıyor ki söylediği laflar geliyor aklıma hani diyorumki bi insan sürekli gezer ne biliyim evinde iş yapmaz yemek yapmaz bütün annesine gider vs.vs ya varya evimde dişarı dahi çıkmıyrdum ne cama ne balkona çıkmazdım hatta ve hatta çamaşır asarken bile yanıma çağırıdımO yüzden o şerefsizin söylediği ucuz laflara tamah edip kendine yüklenme
Güçlü ol
Kadın dediğin güçlü olur![]()