hiç bir ayrılan koca karısına bunları söylermi

Eski eşiniz saygıdan yoksun ve kadına küfür edilmeyeceğini bilmeyen bir hanzo ise eder,bu mesajları saklayıp mahkemede ekstra tazminat davası açardım ben.

değiştirdim arkakaşımın facesinden bakıyorum paylaştıklarına neler neler yazıyor benim hakkımda ben okurken utandım yani

Okuma sil at kafandan. O ne diyorsa ş.sizliginden. Ne olur ağlayıp zehir etmeyin hayatı kendinize .

Neden ayrıldığı belli. Böylelerini ifşa edeceksin, insan içine cikamasin.

Ve mesajları saklayın. Avukatiniza mutlaka gösterin. Ona asla cevap yazmayın.

nasıl öyle bir insana evlendim diye kendimi suçluyorum sadece
Bu yönünü bilseydin evlenir miydin
Evlendin çünkü bu kadar aşağılık olduğunu bilmiyodun
Onu suçla çünkü bu kadar aşağılık olduğunu bak ne güzel de kapatmış boşanmasan hiç bilemeyecektin bu yönünü belkide

Bu yönünü bilseydin evlenir miydin
Evlendin çünkü bu kadar aşağılık olduğunu bilmiyodun
Onu suçla çünkü bu kadar aşağılık olduğunu bak ne güzel de kapatmış boşanmasan hiç bilemeyecektin bu yönünü belkide
evet haklısın bilseydim kendimi mahvedermiydim inanın öyle çöktümki yaşattıklarından hayatımı mahvetti ya ben ilk eşimden ayrıldım 6 yıl dul kaldım ailemin başını asla öne eğmedim bunla evlendim ne namusum kaldı ne o... ne f... herşeyi dedi bana

evet haklısın bilseydim kendimi mahvedermiydim inanın öyle çöktümki yaşattıklarından hayatımı mahvetti ya ben ilk eşimden ayrıldım 6 yıl dul kaldım ailemin başını asla öne eğmedim bunla evlendim ne namusum kaldı ne o... ne f... herşeyi dedi bana
O yüzden o şerefsizin söylediği ucuz laflara tamah edip kendine yüklenme
Güçlü ol
Kadın dediğin güçlü olur ;)

vay efendim dul ken çalışmışım kimbilir çalıştığın yerlerde kimlerle neler yaptın diyor ben sana güvenmiyorum açıktım normal olarak aşırı değildi yani sana kimbilir nasıl bakmışlardır neler neler

O yüzden o şerefsizin söylediği ucuz laflara tamah edip kendine yüklenme
Güçlü ol
Kadın dediğin güçlü olur :KK66:
evet ama bazen gücüm kalmıyor ki söylediği laflar geliyor aklıma hani diyorumki bi insan sürekli gezer ne biliyim evinde iş yapmaz yemek yapmaz bütün annesine gider vs.vs ya varya evimde dişarı dahi çıkmıyrdum ne cama ne balkona çıkmazdım hatta ve hatta çamaşır asarken bile yanıma çağırıdım

ilk eşi güya onu aldatmış öyle duydum ama asla inanmıyorum çünkü hiç ir kadın bebeğini emzirirken bırakmaz tabi bunlar benden önce olan şeyler ben evlendikten sonra duydum bunları inanın bir kadın bırakıp gidiyorsa onu çokk uzun araştırmak lazım bana bi kaç kişi söyledi aldatmış diye bende salak gibi inandım keşke diyorum keşke sorsaydım ilk eşine

Ya bence sen bi şükret böyle bir yaratıktan seni kurtardığına. Aman boş ver o ne isterse desin sen ona sadece it ürür kervan yürür de. Geç git. Muhattap bile alma zaten o seni sinir etmeye çalışıyor.

onunla evliyken ben camdan dahi bakmazdım yani öyle diikat ediyordumki gözümün cama bakmaması için hemen diyorduki kime bakıyosun nereye bakıyorsun kime bakayım neye bakayım allah aşkına bak bakayım orda kimse varmı olsun bakma aynaya bakamazdım niye bakıyosun kendini birinem, göstercen kaşımı bıyımı alamazdım aynayla cımbızı saklardı ben kontrol edicem bıyığını o zaman alıcaksın ya diyordum yaşındaki kadınlar gidip kuöferde aldırıyor ben evde dahi alamazdım ben seni böyle beğeniyorum boşver alma

Back
X