Hiç bir belirti yaşamıyorum

Merifettah

Çok tatlı :)
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
898
1.455
113
Kocaeli
Merhaba
İlk tüp bebek denemem 2 adet 3. Gün a kalite transfer edildi bugün 5. Günüm hiç bir belirti yaşamıyorum, okuyorum karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yazmış herkes, ben gayet sıfır ağrı, bu normal mi ? Neden bende belirti olmadı ?

Herkeste belirti olacak diye bir şey yok gönlünü ferah tut

Benim ilk denememden kızım oldu belirtileri olmuştu ama hepsi 4-5 saniyelik sürdü hiç kesin tuttu diye heveslenememiştim. Ama pozitif çıktı kızım şuan 2 yaşında. 1 Ekim'de kardeşlerden birini aldık bunda da transferin hemen ertesi günü ( yani dün) biraz belirti oldu ama şuan hepsi uçup gitti hiç belirti olmayanlar da sürpriz yapıyor bebişler. Sizinki de öyledir inşallah kafaya takıp stres yapmayın kendinize.

Allah bağışlasın
İnşallah kardeşide tutunur
İlk benimde merak ettim inşallah benimledirler

Helloooo. Benimde bugun 5. Günüm 2 adet 5. Gün embriyosu transfer edildi cuma gunu. Bende çok birseyler hissediyorum diyemem ama hissettiğim şeyler belirtide diyemem bi değişik. Pazartesi test günüm ama daha erken yapacağım sanirim.

Ben dün 7. Gün yaptım negatifti

Eklentiler

• 82B2AD96-BC82-4577-890F-20108FAD8F07.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 61
Bende 5 inci gün emriyosu transferi olmustum azıcık belim agriyordu arada belirtim yoktu yani öyle kaşık agrisi gibi felan goguslerimde zaten ilaçlardan dolayi sismisti onuda hiç takip etmedim ama çok şükür hamileyim suan

ne güEl

Merhaba kaç haftalık acaba benim ilk zaman kasık ağrım vardı ama şimdi oda yok cok korkuyorum herkeste ağrı var:/

Canim ayin 25 inde 10 günümde test yaptım dun keseyi gordum iki tane kese vardı ikiz demesine rağmen doktorun benim yine de öyle bariz belirtilerim yok yani bu herkesin vücudunda farklılık gösteriyor bende senin gibi acaba yok mu diyordum

İkimizde aynı anda öğrenmişiz benimde 5. Gün tek embryoydu. Bizde keseyi gördük 15indede kontrole gideceğim tekrar. Herkes öyle seyler yazıyorki bende hiçbişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…