- Konu Sahibi Merifettah
-
Rabbim bagislasin insAllah saglikla dünya ya gelirler ☺Bende 14 ünde gidecegim insAllah tekrar kontrole ikisi de tuttu mu senin :)
Rabbim bagislasin insAllah saglikla dünya ya,gelirler ☺İkimizde aynı anda öğrenmişizbenimde 5. Gün tek embryoydu. Bizde keseyi gördük 15indede kontrole gideceğim tekrar. Herkes öyle seyler yazıyorki bende hiçbişe yok
Aminnn binlerce kez.Rabbim bagislasin insAllah saglikla dünya ya,gelirler ☺
Benimki tek embryoydu.Bende 14 ünde gidecegim insAllah tekrar kontrole ikisi de tuttu mu senin :)
InsAllah guzel haberlerle döneriz:)Benimki tek embryoydu.10. Gün kan 644 cıktı doktor yüksek dedi ama tek kese gördük. Bakalım sen benden birgün öncesin haber verelim birbirimize
Herkeste aynı şeylerin olacağını düşünmüyorum içini ferah tutMerhaba
İlk tüp bebek denemem 2 adet 3. Gün a kalite transfer edildi bugün 5. Günüm hiç bir belirti yaşamıyorum, okuyorum karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yazmış herkes, ben gayet sıfır ağrı, bu normal mi ? Neden bende belirti olmadı ?
Amin inşallahBenim hic belirtim olmamisti, hatta olmadi galiba diye kan testi vermeye gitmistim. Cok sukur tutmustudarisi basiniza
Tekrarladiniz mi testi?Ben dün 7. Gün yaptım negatifti
Evet yine tek çizgi 9. GünTekrarladiniz mi testi?
Hmm hayirlisi olsun yine test gününüzde kan verin bence. İlaçsız nasıl oluyor hiç ilac kullanmayınız mi?Evet yine tek çizgi 9. Gün
Artık pozitif olmaz herhalde
Ben bide bişey sormak istiyorum, benim transferim ilaçsız oldu adetten sonra 10. Günde yapıldı normalde ilaçlı transferde adetten 3 hafta sonra transfer yapıyorlar acaba Buda farkedermi ?
İlacsizda yumurtanizi takip edip catlatma ignesi mi verdiler? Ben de ilacsiz oldum ama 21. gun transfer olmustum, yumurta buyuklugunu takip edip belli buyukluge ulasinda catlatma ignesi oldum ve igneden sonraki 6. gun transfer gerceklesti. İlacsiz icin 10 gun az gibi geldi ama nasil bir uygulama yapiyorlar bu da onemliEvet yine tek çizgi 9. Gün
Artık pozitif olmaz herhalde
Ben bide bişey sormak istiyorum, benim transferim ilaçsız oldu adetten sonra 10. Günde yapıldı normalde ilaçlı transferde adetten 3 hafta sonra transfer yapıyorlar acaba Buda farkedermi ?
Evet adetin 2. Günü gittim,yumurta takibi yapıldı 7. Gün 19 mm di Dr hemen o akşam çatlatma iğnesi verdi 4. Gün transfer gerçekleşti yani toplam da 11-12 gün sonra gerçekleşti, şuna hamile olsam bile 2 hafta 4 günlük oluyor o da idrarda çıkar mı acaba ? Kafam hepten karıştıİlacsizda yumurtanizi takip edip catlatma ignesi mi verdiler? Ben de ilacsiz oldum ama 21. gun transfer olmustum, yumurta buyuklugunu takip edip belli buyukluge ulasinda catlatma ignesi oldum ve igneden sonraki 6. gun transfer gerceklesti. İlacsiz icin 10 gun az gibi geldi ama nasil bir uygulama yapiyorlar bu da onemli
Hiç kullanmadım bi üstte detaylı yazdım bakabilirsinizHmm hayirlisi olsun yine test gününüzde kan verin bence. İlaçsız nasıl oluyor hiç ilac kullanmayınız mi?
Sizinki erken buyumus o zaman bir problem yokturEvet adetin 2. Günü gittim,yumurta takibi yapıldı 7. Gün 19 mm di Dr hemen o akşam çatlatma iğnesi verdi 4. Gün transfer gerçekleşti yani toplam da 11-12 gün sonra gerçekleşti, şuna hamile olsam bile 2 hafta 4 günlük oluyor o da idrarda çıkar mı acaba ? Kafam hepten karıştı
Umarım inşallah yarın kan testi vericek 10. Gün bakalım, içimden bi ses idrarda çıkmayan kanda da çıkmaz diyor ya bakalım nasip kısmetSizinki erken buyumus o zaman bir problem yokturdoktor ne gune test gunu verdiyse yine en dogrusu odur, tam test gununde idrardan ziyade kan testi vermek en iyisi. Beklemek zor biliyorum
bende onu diyecektim evet varYarın tekrar deniyeceğim
Kimleri hayalet çizgi var dediler ama bilemedim
Artık yokbende onu diyecektim evet var
Hm yani açıkçası o konuda bi fikrim yok ama doktorun verdiği ilaçlar tutunmayı kolaylaştıran ilaçlar o yüzden illaki ilacının faydası daha iyidir diye düşünüyorumHiç kullanmadım bi üstte detaylı yazdım bakabilirsiniz
umarım guzel sonuc alirsin kan testinde sana muhteşem bir supriz olurArtık yok
Bugün de yaptım sıfır çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?