Hiç bir belirti yaşamıyorum

Herkeste aynı şeylerin olacağını düşünmüyorum içini ferah tut

Benim hic belirtim olmamisti, hatta olmadi galiba diye kan testi vermeye gitmistim. Cok sukur tutmustu darisi basiniza

Tekrarladiniz mi testi?
Evet yine tek çizgi 9. Gün
Artık pozitif olmaz herhalde
Ben bide bişey sormak istiyorum, benim transferim ilaçsız oldu adetten sonra 10. Günde yapıldı normalde ilaçlı transferde adetten 3 hafta sonra transfer yapıyorlar acaba Buda farkedermi ?

Hmm hayirlisi olsun yine test gününüzde kan verin bence. İlaçsız nasıl oluyor hiç ilac kullanmayınız mi?

İlacsizda yumurtanizi takip edip catlatma ignesi mi verdiler? Ben de ilacsiz oldum ama 21. gun transfer olmustum, yumurta buyuklugunu takip edip belli buyukluge ulasinda catlatma ignesi oldum ve igneden sonraki 6. gun transfer gerceklesti. İlacsiz icin 10 gun az gibi geldi ama nasil bir uygulama yapiyorlar bu da onemli

Evet adetin 2. Günü gittim,yumurta takibi yapıldı 7. Gün 19 mm di Dr hemen o akşam çatlatma iğnesi verdi 4. Gün transfer gerçekleşti yani toplam da 11-12 gün sonra gerçekleşti, şuna hamile olsam bile 2 hafta 4 günlük oluyor o da idrarda çıkar mı acaba ? Kafam hepten karıştı

Sizinki erken buyumus o zaman bir problem yoktur doktor ne gune test gunu verdiyse yine en dogrusu odur, tam test gununde idrardan ziyade kan testi vermek en iyisi. Beklemek zor biliyorum

Sizinki erken buyumus o zaman bir problem yoktur doktor ne gune test gunu verdiyse yine en dogrusu odur, tam test gununde idrardan ziyade kan testi vermek en iyisi. Beklemek zor biliyorum
Umarım inşallah yarın kan testi vericek 10. Gün bakalım, içimden bi ses idrarda çıkmayan kanda da çıkmaz diyor ya bakalım nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…