Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ettim etmem mi beni öyle bi günde terk etti ki ben onun yüzünden hayatımı ertelemiş oldum ağlaya ağlaya kpssye girrdim ve beklediğimden çok kötü puan aldım çalısmalarım boşa gitti arabasını cok severdi kaza yaptı takla attı ölümlerden döndü arabayı sattı işi rast gitmesin dedim ortağı dolandırıp kaçtı çok pis ahım tutuyo hemde
Evet ettim etmez miyim bekliyorum olacak mı acaba diye.Çok seviyorum ama çok da kızgınım.Bana geri dönerse anlayacağız tutup tutmadığını=)
Geçen sene gene şuan küs olduğum sevgilime öyle bir ah etmiştim kii hemde nasıl tuttu. Gene ediyorum ahımı. Tutar inşallah.
Benden sonra mutlu olama dedimmutlu olamadı. çok çabuk duam kabul oldu. Allah korusun kimseye ah etmem ama insanın canı yakan şeyler olunca ister istemez karşı tarafı gülerken yada mutlu görmek üzüyor o yüzden dilinden yada gönlünden bazı şeyler çıkıyor. çıkmasa bile alma "mazlumun ahını çıkar aheste aheste" derler..ben sadece bunu gönlümden sıklıkla geçiririm..... "eden bulur " "canı yakanın canı yanar."
birde önceden can ciğer kuzu sarması olduğum.. sonra kıskançlık vs...
bana kötü davranan bayan arkadaşımın arkamdan bir ton laf söyledi(( sonra en sevdiği montu çart diye yırtıldı... sonra düştü , her tarafı çamur oldu.en sevmediği şey çok titizdirde...kalbi fesat olan insanlar bir şekilde işleri rast gitmez...
Herşey karşılıklıdır.mutlaka çekerler... bir şekilde... inşallah bizimde arkamızdan ah eden olmamıştır. farkında olmadan da ah olmış olmayı istemem... allah biliyor inşallah istemeden yaptığım şeyler yüzünden kimsenin ahını almam inşallah.
Bide sonunda pişman ol geri dön ama acı çekerek olsun lütfen, sen de acı çekince mutlu mesut devam edelim=) Çok şey mi istiyorum"beni üzdüğün ve ağlattığın kadar ağla acı çek... başka birşey istemem ama bu üzüntüyü ve acıyı bana yaptığın pişmanlığın için çekne güzel demi... ayna tutuyorum yansısın sana.." buda kötü dua değil zaten D: