Hic bir insana ah etdinizmi, etdiseniz tutdumu?

melegim55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
60
0
36
Ordu
Kizlar siz hic sizi cok kiran ve hayallerinizi kiran yada daha farkli sebeblerne üzüldünüz eski sevgilinize hic ah etdinizmi??Ediseniz tutdumu?

ettim etmem mi beni öyle bi günde terk etti ki ben onun yüzünden hayatımı ertelemiş oldum ağlaya ağlaya kpssye girrdim ve beklediğimden çok kötü puan aldım çalısmalarım boşa gitti arabasını cok severdi kaza yaptı takla attı ölümlerden döndü arabayı sattı işi rast gitmesin dedim ortağı dolandırıp kaçtı çok pis ahım tutuyo hemde

ettim etmem mi beni öyle bi günde terk etti ki ben onun yüzünden hayatımı ertelemiş oldum ağlaya ağlaya kpssye girrdim ve beklediğimden çok kötü puan aldım çalısmalarım boşa gitti arabasını cok severdi kaza yaptı takla attı ölümlerden döndü arabayı sattı işi rast gitmesin dedim ortağı dolandırıp kaçtı çok pis ahım tutuyo hemde

ahın tutuyosa bi de benim yerime ah etsen be cicim :)

kimseye ah etmedim ama beduam acayip tutar ve dilimle söylemem sadece kalbimden geçer
bi kere erkek arkadaşım üzdü içimden kızgınlıkla ah ettim az daha boğuluyodu..
babasıan sinirlendim beddua etim kaza yaptı ölüyodu..
ağzımı tutmaya çalışyorum iki gün önce yine etim allahım nolur bişe olmasınn kızgınlıkla oldu :24:

Ben ah etdim aslinda etmek istemezdim ama okadar canim yandiki...
Allaha havale etdim saten ister istemez bir insanin canini yakarsan onun ahini alirsin.
Daha yeni ayrildim sevgilimden o ve aylesi cok günahmi aldilar cok aglatilar beni hatda
depresion bile geciriyorum ondan onlara ah etdim bana yaptiklarinin 10katini ceksinler.

Son düzenleme:
Babamla tartışıp abimin evine taşınmıştım.Çok üzülmüştüm.ama nasıl ah ettiğimi bilmiyorum.2 gün sonra babamın 2 yıldır kullandığı arabasına emniyet tarafından el koyuldu.Çalıntı çıkmış.
Ablam bu olayın ardından ah ettin dimi dedi.Ama bunu kimse bilmez.Benim ahım çok tutar.

Evet ettim etmez miyim bekliyorum olacak mı acaba diye.Çok seviyorum ama çok da kızgınım.Bana geri dönerse anlayacağız tutup tutmadığını=)

Evet ettim etmez miyim bekliyorum olacak mı acaba diye.Çok seviyorum ama çok da kızgınım.Bana geri dönerse anlayacağız tutup tutmadığını=)

Bendede öyle bekliyorum. o asla dedi üstünede cok üzdü beni yane hem suclu hep güclü...
Belki bügün deyil yarinda deyil ama elbet bir gün yaptini bulur.:51:

Son düzenleme:
Geçen sene gene şuan küs olduğum sevgilime öyle bir ah etmiştim kii hemde nasıl tuttu. Gene ediyorum ahımı. Tutar inşallah.

Benden sonra mutlu olama dedim :D mutlu olamadı. çok çabuk duam kabul oldu. Allah korusun kimseye ah etmem ama insanın canı yakan şeyler olunca ister istemez karşı tarafı gülerken yada mutlu görmek üzüyor o yüzden dilinden yada gönlünden bazı şeyler çıkıyor. çıkmasa bile alma "mazlumun ahını çıkar aheste aheste" derler..ben sadece bunu gönlümden sıklıkla geçiririm..... "eden bulur " "canı yakanın canı yanar."

birde önceden can ciğer kuzu sarması olduğum.. sonra kıskançlık vs...
bana kötü davranan bayan arkadaşımın arkamdan bir ton laf söyledi :((( sonra en sevdiği montu çart diye yırtıldı... sonra düştü , her tarafı çamur oldu.en sevmediği şey çok titizdirde...kalbi fesat olan insanlar bir şekilde işleri rast gitmez...
Herşey karşılıklıdır.mutlaka çekerler... bir şekilde... inşallah bizimde arkamızdan ah eden olmamıştır. farkında olmadan da ah olmış olmayı istemem... allah biliyor inşallah istemeden yaptığım şeyler yüzünden kimsenin ahını almam inşallah.

Son düzenleme:
ben ah etmedim zaten öyle çok sorunlu ayrılıklarımda olmadı zatı hepi topu 2 erkek arkadaşım oldu 3.sünde evlendedim :D yolda, ortak arkadaşların olduğu düğünlerde filan karşılaşırsakta muhakkak selamlaşır, bir hal hatır sorarız.ikisiylede kötü değilim...

ikiside evlendi daha yeni inanın o kadar çok mutlu oldum ki yaşasın dedim onlarda evlendi inş. çok mutlu olurlar dedim inanıyorumki bende evlendiğimde onlarda bana aynı dileklerde bulundular...

"beni üzdüğün ve ağlattığın kadar ağla acı çek... başka birşey istemem ama bu üzüntüyü ve acıyı bana yaptığın pişmanlığın için çek :D ne güzel demi... ayna tutuyorum yansısın sana.." buda kötü dua değil zaten D:

Son düzenleme:
Benden sonra mutlu olama dedim :D mutlu olamadı. çok çabuk duam kabul oldu. Allah korusun kimseye ah etmem ama insanın canı yakan şeyler olunca ister istemez karşı tarafı gülerken yada mutlu görmek üzüyor o yüzden dilinden yada gönlünden bazı şeyler çıkıyor. çıkmasa bile alma "mazlumun ahını çıkar aheste aheste" derler..ben sadece bunu gönlümden sıklıkla geçiririm..... "eden bulur " "canı yakanın canı yanar."

birde önceden can ciğer kuzu sarması olduğum.. sonra kıskançlık vs...
bana kötü davranan bayan arkadaşımın arkamdan bir ton laf söyledi :((( sonra en sevdiği montu çart diye yırtıldı... sonra düştü , her tarafı çamur oldu.en sevmediği şey çok titizdirde...kalbi fesat olan insanlar bir şekilde işleri rast gitmez...
Herşey karşılıklıdır.mutlaka çekerler... bir şekilde... inşallah bizimde arkamızdan ah eden olmamıştır. farkında olmadan da ah olmış olmayı istemem... allah biliyor inşallah istemeden yaptığım şeyler yüzünden kimsenin ahını almam inşallah.

cok haklisin ister istemez saten o insan canini yaktiza ahini alir. Bende aslinda begduva olsun ah etmeyi sevmem bide ben bu kisiyi cok sevdim sonucta ve hala seviyorum ama bana yaptini yedirimiyorum kendime cünkü hak etmedim icin ah etdim o ve aylesi canimi cok yaktilar benimle evlencek diye hayarler kurdurdu ve annem gilede söletdi sonrada aylesi istemedi icin hele o annesine cok ah etdim o bizi ayirmada cok cabasi var birakti ve dedi bana aylemde kimse seni istemiyor benim aylem daha önemli mücalede bile etmedi ve ben ortada kaldim herkez soruyor dügün nezaman??

Son düzenleme:
"beni üzdüğün ve ağlattığın kadar ağla acı çek... başka birşey istemem ama bu üzüntüyü ve acıyı bana yaptığın pişmanlığın için çek :D ne güzel demi... ayna tutuyorum yansısın sana.." buda kötü dua değil zaten D:
Bide sonunda pişman ol geri dön ama acı çekerek olsun lütfen, sen de acı çekince mutlu mesut devam edelim=) Çok şey mi istiyorum:D

Kesınlıkle ah etmem yanı söyle söyle olsun bılmem ne dıye konusmam

gerçekten canım yanmışsa sadece Allahım sen gör ! ve göster derim ..

çok şukur ki gördüm de .. görüyorum da ..
beni sokaklarda ağlatanlar da aynı sokaklarda ağladılar .. bilmem ki ağlamalarının sebebını anlıyabıldıler mi
sanmam .. ama önemıde yok ben bılıyorum , Allah bılıyor ..

etmeyi sevmem. ama hayatımda beni haddinden fazla üzdüğü için eski sevgilime ettim. çokta kötü değildi gerçi. ne eksik ne fazla benim çektiklerimi çeker inş. dedim. aklıma geldikçede edereim yani:) tuttumu tutmadımı bilimyorum çünkü artık kendisini görmüyorum. hoş tutmuşsa ve görürsem bu defa oturur sabahlara kadar ağlarım:) inş. tutmuşturda ben görmim diyim bari:D

Back
X