• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic bir insana ah etdinizmi, etdiseniz tutdumu?

ettim etmem mi beni öyle bi günde terk etti ki ben onun yüzünden hayatımı ertelemiş oldum ağlaya ağlaya kpssye girrdim ve beklediğimden çok kötü puan aldım çalısmalarım boşa gitti arabasını cok severdi kaza yaptı takla attı ölümlerden döndü arabayı sattı işi rast gitmesin dedim ortağı dolandırıp kaçtı çok pis ahım tutuyo hemde

benımkının yerınedee ahh etsen keskeee tutuyomuss ben okadrr edıyorumm tutmuyodaa..

Ettimve tuttu..Borsa oynuyordu çok büyük paralar kaybetmiş.Evlenmiş kızı varmış ve boşanmak üzereymiş. ohhhhh olsun.....

yani aslında beddua edilecek bi kaç bunu hakeden var ama düşünüyorum bazen beddua illaki kendine tutumuyor ya çoluk çocugundan çıkarsa die korkuyorum sonuçta onların suçu günahı yok ..
aslında bedduada nokta atışını bi tutturabilsem çok iyi olurda işte ya tuturamazsam neyse allah ıslah etsin ne diyeyim..çok kızınca sallıyorum ara sıra ama hemen geri alıyorum ..üff neyse ..

kolay kolay ah etmem ama ettiklerimde de görmüşüm dür tuttuğunu zaten sen ah etmesende rabbim biliyor o cezasını veriyor herkesin

Back
X