• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hic bir ise yaramiyorsun bu evde..

bu sefer okudum baştan sona...şöyle o çalışma mevzusunda haksız olduğunuzu düşünüyorum
yani adam çalışmak istiyorsa ona ortam sağlamak çok imkansız değil değil mi?
ancaak aranızda sevgi saygı kalmamış
sadece evli miyiz evliyiz diyebiliyorsunuz anladığım kadarıyla ve ite kaka didişe didişe yürütüyorsunuz gibi..
yerinizde olsam aile terapistlerine vs bir gider en azından kurtarmayı dener sonrasında ayrılacaksam ayrılırdım
ve aranızda ciddi boyutta iletişim sorunu var
birbirinizin dilinden anlamayı gösterir belki size aile terapisti..
ayda 230 240 saat calisicam ayin yarisinda aksam 1700 den sabah 09 00 a kadar.olmuycam... Babasi zorla ogluna bakacak.. Ve sadece +500 600 elime kalacak.. Degermi bir yasinda cocugu birakmaya.. Hic sanmiyorum.. Oglum.daha yuruyemiyor bile.. Devlete atansaydim.zaten calisma desede calisacaktim.kucuk falan.demeyip..

Kotu bisey soylemis olsam zaten hen.alirdim.gonlunu... Zaten aramizi duzeltmeye calisan ben oluyorum ama cooookk kotu hissediyorum... Keyfimden durmuyorumki evde... Ayrica cocuk buyutmek ve ev hanimligi calismaktan cok daha yorucu bence.. Cok uzuluyorum..
Odun bunlar bir ise gidiyorlar diye kendilerini dunyanin is yapani saniyorlar.
Kolaysa evde otursunlar , yemek temizlik utu , cocuk baksinlar.
Birgun bile dayanamazlar...

ayda 230 240 saat calisicam ayin yarisinda aksam 1700 den sabah 09 00 a kadar.olmuycam... Babasi zorla ogluna bakacak.. Ve sadece +500 600 elime kalacak.. Degermi bir yasinda cocugu birakmaya.. Hic sanmiyorum.. Oglum.daha yuruyemiyor bile.. Devlete atansaydim.zaten calisma desede calisacaktim.kucuk falan.demeyip..
hayır onu demiyorum
adam çalışacağım beni oyalıyorsunuz demiş onu diyorum bizden rahatsız oluyor diyorsunuz ya onu diyorum...
sizin işiniz çok zor Allah kolaylık versin gerçekten...
annem de beni bir yaşına girmeden kreşlere bakıcılara vermek zorunda kalmış öyle oluyor maalesef..

hayır onu demiyorum
adam çalışacağım beni oyalıyorsunuz demiş onu diyorum bizden rahatsız oluyor diyorsunuz ya onu diyorum...
sizin işiniz çok zor Allah kolaylık versin gerçekten...
annem de beni bir yaşına girmeden kreşlere bakıcılara vermek zorunda kalmış öyle oluyor maalesef..
Cok pardon yanlis anlamisim.. Gecici sureligime 1 + 1evdeoturuyoruz.. Yatak.odasinda cocugun esyalari var.. Yatagi burda yatak.odasinda.. Mecburen.girip.cikmak zorunda kaliyorum.. Aylardir uykusuz cocuga.tek basima bakiyorum.. Hep evdeyim.. Esimi kasitli rahatsiz etmiyorum.. Zaten is yapiyorum dedigi son bir saatte muzik dinliyor video izliyordu.. Mecburen girip cikmak zorunda kaliyorum..

teşekkür ederim canım... ama tabikide harika insanlar değiliz... hiçbir adama istemediği şeyi maalesef zorla yaptıramayız... benimki bunları yaparken büyük zevk alıyor ve kızımızın bir çocuk olduğunun ve ne yaparsa yapsın katlanmak ve sabırla davranmak zorunda olduğumuz farkında.... ben bu kadar sabırlı değilim... yani bizim evde kızımıza karşı ben kötü polis eşim iyi polis... bu kadar küçük çocuğunuz varken durumunuzda müsaise bir müddet daha çocuğunuza bakmanızı tavsiye ederim... ama sizde hem bedenen hemde psikolojikman gerçekten zor durumdasınız.... Allah yardımcınız olsun... hamilelik ve çocuğun ilk yılları gerçekten kadınları 10 yaş birden yaşlandırıyor... Eşinizin size destek olması gerekiyor :((((

teşekkür ederim canım... ama tabikide harika insanlar değiliz... hiçbir adama istemediği şeyi maalesef zorla yaptıramayız... benimki bunları yaparken büyük zevk alıyor ve kızımızın bir çocuk olduğunun ve ne yaparsa yapsın katlanmak ve sabırla davranmak zorunda olduğumuz farkında.... ben bu kadar sabırlı değilim... yani bizim evde kızımıza karşı ben kötü polis eşim iyi polis... bu kadar küçük çocuğunuz varken durumunuzda müsaise bir müddet daha çocuğunuza bakmanızı tavsiye ederim... ama sizde hem bedenen hemde psikolojikman gerçekten zor durumdasınız.... Allah yardımcınız olsun... hamilelik ve çocuğun ilk yılları gerçekten kadınları 10 yaş birden yaşlandırıyor... Eşinizin size destek olması gerekiyor :((((
Geciniyoruz cok.sukur.. Bir sikintimiz olmuyor.. Ben huzur istiyorum sadece..

Herkese yorumlari icin tesekkur ederim.. Birazdan ogkum.uyanicak cevap yazamassam kusura bakmayin.. Cok saolun..

Annemi sevemedi hic bir zaman.. Annemde onu... Sirf annemi evden.gondermek.icin daha bebegim 20 gunluktu.. Israrla bosanmak istedigini ben hic sevmedigini soyledi.. Dusunun cok zor bir normal dogum yapmissiniz.. Halsiz uykusuzsunuz.. Annem bana.yardim ediyor o da yorgun uykusuz.. Bebek 15 gunluktu cocugu yalniz birakmayin.dedi annem... Esim su cevabi verdi sen.karisma bir akilli sen misin bu evde... Sok oldum uzuldum... Uzuldugumu soyledim... 5 gun.konusmadi benle.. 20. Gunda ayrilmak ostedigini beni sevmedigini soyledi.. Aptal bn o anda ayriligi kaldiramayacagim.ocin.ayrikmak istemedigimi soykedim.. Annemi gonderdi..sonra ben yapamadim tek basima annem.geri geldi.. 2 aylikken.ise basladim.. Sorunlar birikti bebegim yedi aylikken evi terkettim git dedi israrla yine.. Sonra geldi barismak istedigini soykedi. Annemi biraktim yalniz.geldim... Isimi dagittim.. Ev kadini oldum... Ama yinede.memnun edemiyorum... Evet oldukca sorunlu bir evliligimiz var..
Annenize saygı duyacakkkkkkkk.... anneniz o eve bir tarafının keyfine değil size yardımcı olmak için gelmiş.... benim ve ablamın çocuğuna belli yaşa kadar aralakılarla ama sık aralıklarla hep annemler baktılar.... normalde eşimin saygısı sonsuzdur annemlere.... ama annem çocuğumuza baktı ve bizde işlerimizi hallettik diye de.... minnettardır yani....

eşin stresli bir işte felan mı çalışıyor mesleği ne ? bu kadar sinir yaptığına göre sana aklıma o geldi bir tek.Çok kırıcı sözler söylemiş.sakın sen özür dileme

Ailem kalsamda.gitsemde arkamda... Yinede kararsizim... Bir kac.kez.gitmeye.karar.verdim.toparlandim... Ama gitmemi.istemedi.. Ama.yurumuyor iste... Yapamayacagim.sanirim... Illaki bir.evliligin.bitmesi icin dayak aldatma gerekmiyor.. Evi terkettim.sonra.geri geldim... Ama daha iyi degil hic birsey... Boyle bi adamin.eline bakiyorum... Mantiksiz davraniyorum ama korkuyorum ya pisman.olursam.ya cok ozlersem diye... Aylardir bitirmeyi dusunuyorum .. Ailem arkamda.. Durumlar iyi.. Bitirsem hic zorluk cekmem.. Ama halaharekete gecemiyorum
belliki seviyorsun eşini herşeye rağmen... tamamiyle canına tak diyene ve net karar verene kadar haraket etme.... çünkü gidersen ve geri dönersen daha kötü.....

belliki seviyorsun eşini herşeye rağmen... tamamiyle canına tak diyene ve net karar verene kadar haraket etme.... çünkü gidersen ve geri dönersen daha kötü.....
Evet cok dogru soylediniz.. Evliligimi bitirmek istemiyorumda ama boylede.mutsuzum.. Onunda.mutsuz oldugunu gorebiliyorum..

Konustum.. Ben boyleyim.diyor.. Gidene kal kalana git demem diyor.. bir sureligine.gideyim ara verelim.diyorum.. Ailene.gidersen bu evlilik.hic.duzelmez seni.aramam sormam.diyor..
hem gidene kal demem diyor.... hemde ailene gidersen birdaha arayıp sormam diyor.... afedersinde nereye gidecekmişsin... onunda cevabını verdimi.... terbiyesiz....

hem gidene kal demem diyor.... hemde ailene gidersen birdaha arayıp sormam diyor.... afedersinde nereye gidecekmişsin... onunda cevabını verdimi.... terbiyesiz....
Bende ne yapacagimi sasirdim.. Su saat oldu.aramadi sormadi.. Bence.gonlumude.alacagi falan yok..

bir müddet sizde konuşmayın... ama öyle kavga çıkartacak suratta asmayın... zaten her türden yorgunuz eminim ne kavgayı nede sözlerini kaldıracak haliniz yoktur... çocuk desen o yaşta ne durdan anlar ne sustan... eşinizde ne yapıyorsa yapsın... bakın bakalım birkaç gün sonra nasıl devam edecek.... bu arada sizde kendinizi toplayın... ilişkiniz pek iç açıcı görünmüyor ama yinede belki bir geçiş dönemidir diyelim... o yüzden biraz rahatlamaya kendinizi dinlemeye çalışın... eşinizlede çok ilgilenmeyin üstünede gitmeyin oda ne yapıyorsa yapsın bu süre zarfında.... sonra toparlanıp ne yapmanız gerekiyorsa yaparsınız....

klasik çocuğa da kadın bakar iyi anne çocuğu susturur erkek ev işine dokunmaz kafası
bizde kadınların çalışıp çalışmama durumunda çok çağdaşız ama evin içine girince ortaçağ başlıyor
bu mesaj buraya oldu mu bilmiyorum ama eşinizde ki sorunun kaynağı burada ve bu kafayıda çok değiştireceğini sanmıyorum

Bu tur adamlari ancak mahkeme yollari paklar. Gidersen git diyen adamlar genel olarak kadin gidince kopek gibi sürünürler kapilarinda.
Hataniz olmadigi halde uzlasma yoluna da girmiyorsa koy g.tune rahvan gitsin.
Vacgecilmez oldugunu dusundurtmeyin su adamlara yahu !

Çok rahat bir işi var.bu yaptıkları söyledikleri büyük saygısızlık.Umarım çözülür aranızdaki bu sorun
yani
gerçekten öyle görende beyin cerrahı ameliyat yapıyor da yan odada o yüzden rahatsız edilmek istemiyor sanır ,
ki kendide dışarıda çalışmıyor diyeceğim ki insanlarla uğraştı falan ondan bu sinir
burda temel sorun saygı yokluğu adam hem karısına hem çocuğuna hem karısının annesine hem karısının ev işi yapıp çocuğa bakmasına saygı duymuyor zor iş allah kolaylık versin konu sahibine

benimde konu sahibine önerim kendini garantiye alması ve ne karar verirse versin bir daha görü dönüşü olmayacak biçimde kararını alması

Back
X