Eşi değil eniştesiymişoha eşin acayip densiz
iş arasında okuyunca böyle oluyor işte :)Eşi değil eniştesiymiş
güzelliğini her konuda vurgulamasan olmayacakbence hicbir kadin boyle kendisine "erkek" denen canlilarla evlenmemeli
hicbir kadin boyle "erkek"ler yetistirmemeli
hicbir kadin kendisine soylenen bu sozun altinda kalmamali..
ayrica 40 yasinda bir kadin olarak gayet de genc ve guzelim belirtmeden gecemedim
bence hicbir kadin boyle kendisine "erkek" denen canlilarla evlenmemeli
hicbir kadin boyle "erkek"ler yetistirmemeli
hicbir kadin kendisine soylenen bu sozun altinda kalmamali..
ayrica 40 yasinda bir kadin olarak gayet de genc ve guzelim belirtmeden gecemedim
Demek ki neymiş, ismarlama sürpriz beklemeyecekmisiz. Adam öküzse bu gibi durumlarda daha çok ortaya çıkıyor.
Bencede haketmez bu nasıl üslup hiç bişey demesi bile bizden geçti artık demesi yeterliydi yaniÖzet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..
Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.
Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
ama napim bunalima giriyorum surekli 40 yas kadinlarina laf ediyorlargüzelliğini her konuda vurgulamasan olmayacak
Bu hem öküz hem hanzo.+ayıdan hallice.Bukadar okuzunude ilk defa gördüm.
teyzeniz burnundan getirsinKesinlikle tabi teyzemin bozulduğunu anlayınca şaka yaptım diyip özür diledi .
Tabi affı olmali mi bence olmamalı.
teyzen ne dedi cevaben?
inşallah terlik falan fırlatmıştır alnının ortasına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?