TeyzeN de diyememis mi kendi g*tnle karıştırdin herhalde die
güzel demiş teyzen ama benim içim soğumadı.Teyzemin cevabı aynen şu oldu ben oyleysem sende 50 yasindasin ama kızın gibi duruyorum yaninda
Her 40 yaş için geçerli değil bu benceama napim bunalima giriyorum surekli 40 yas kadinlarina laf ediyorlar
ozellikle yaziyorum
yakinda pankart acicam 40 yas kadini da guzeldir diyesadece yastan vurduklarinda yaziyorum , yazmaya devam edicem , herkesin beynine kazinsin 40 yas kadini genctir guzeldir
ne kadar yakınlarıda olsanız sizin yanınızda bunu söylemesi yaptığı densizliğin etkisini arttırmış olmalı.
güzel demiş teyzen ama benim içim soğumadı.
müsadenle öküz diyorum eniştene -_-
ama iste bak 25 inde 40 gosteren diyorsun:)Her 40 yaş için geçerli değil bu bence
Bazen 25 inde 40 gösterenler var.
Bencede haketmez bu nasıl üslup hiç bişey demesi bile bizden geçti artık demesi yeterliydi yani
güzel demiş teyzen ama benim içim soğumadı.
müsadenle öküz diyorum eniştene -_-
Cok cirkin..Özet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..
Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.
Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
Senin gibi bi hıyarla evli olduğum için g...kılım beyazladı deseymiş keşke....
ama napim bunalima giriyorum surekli 40 yas kadinlarina laf ediyorlar
ozellikle yaziyorum
yakinda pankart acicam 40 yas kadini da guzeldir diyesadece yastan vurduklarinda yaziyorum , yazmaya devam edicem , herkesin beynine kazinsin 40 yas kadini genctir guzeldir
Özet ve kısa gecicem.
Dün teyzemlere gittik esimle teyzem 40 yaşında olmasına rağmen çok güzel ve bakimli bir kadındır.
19 yaşında bir kızı var. Kızına işyerinden kim olduğunu bilmediği biri hergün çikolata koyuyormus masasına.
Dünde bize anlatılırken teyzem kiskanmis olmalı.. eşine dedi ki keşke sende böyle sürprizler yapsan..
Çok ama çok özür dilerim eşinin kurduğu cümle için.afedersiniz.dedigi cümle şu
g... kılı agarmis hala böyle şeyler bekliyorsun teyzem ve biz şok. Bir erkek nasıl başkasının önünde eşini bu şekilde rencide eder.
Demem oki hiç bir kadın bu kadar aşağılayıcı bir hakareti hak etmez.
Teyzen o muzip pastalardan yaptırsın. Eşinin önüne koysun.Teyzeme bende bunu söyledim keşke sende bu cevabı verseydinde utansaydi diye
Cok cirkin..
Teyzen o muzip pastalardan yaptırsın. Eşinin önüne koysun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?