Ozurle kapancak bir laf degil.Kesinlikle tabi teyzemin bozulduğunu anlayınca şaka yaptım diyip özür diledi .
Tabi affı olmali mi bence olmamalı.
Edepsiz karaktersiz eniste
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozurle kapancak bir laf degil.Kesinlikle tabi teyzemin bozulduğunu anlayınca şaka yaptım diyip özür diledi .
Tabi affı olmali mi bence olmamalı.
Bacim agac odunlari bile yontulurken erkek odunlarindan umut yok yok tabikide kirmammaliydi nekadar kabacaTam da kırmadan söyleyeceği buydu odunlugunu bukadar belli etmeseydi
eminim sen fistik gibisindir kelescim50 ve üstüne ne diyececez kendi üzerime alındım da![]()
Eniste kafayi yemis.
![]()
Bacim agac odunlari bile yontulurken erkek odunlarindan umut yok yok tabikide kirmammaliydi nekadar kabaca
Oylelerinden korkacan zatenAma adamı dışarda görseniz tam bir ıstanbul beyefendisi dersiniz.
eminim sen fistik gibisindir kelescim
olgunluk kadina apayri bir guzellik katiyor :)
bu cocuklar kendilerini guzel sansinlar bosver![]()
O onun esi yaaa. Afedersiniz seyindeki kilin rengini baska erkegin bilmesi hosmu.Herşeyi gectimde özür dilerim daha napim demesi demesi beni çıldırttı.
Dedim ki sen özür dinleyince teyzeme açtığın yara kapanmadı emin ol.
Ozurle herşeyin eskiye donucegini sanmasın ilginc
ahhaa caktirma ayolTabisi yani kireçlenme mevcut ayak fena
Genciz güzeliz boşvermişim beeee![]()
ahhaa caktirma ayol
kireclenme falan ssttt duymadim brn bisi![]()
Ozurle kapancak bir laf degil.
Edepsiz karaktersiz eniste
O onun esi yaaa. Afedersiniz seyindeki kilin rengini baska erkegin bilmesi hosmu.
Gencim güzelim seni uzerimmmm diyosunTabisi yani kireçlenme mevcut ayak fena
Genciz güzeliz boşvermişim beeee![]()
O onun esi yaaa. Afedersiniz seyindeki kilin rengini baska erkegin bilmesi hosmu.
Oylelerinden korkacan zaten
Bazilari odun gelmis odun gider. Kendinizi yirtsanizda degistiremezsiniz.Hemfikirim sizinle bu konuda. bu erkekler nezaman 'adam' olacaklar acaba
Gencim güzelim seni uzerimmmm diyosun
Anladim tabiki de mecazi anlamda. Ne olursa olsun igrrnc bir durum. Ben teyzenin yerinde olsam bakamam yegenimin esinin yuzune cok utanirdim. Gerci utanacak olan odun esi ama.rengi öyle olduğu için değil de öyle bir "terim" olduğu için söylemiştir yaçok densiz ve talihsiz bi söylem, başbaşa bile söylenmez hele ki başkalarının yanında
![]()
Bazilari odun gelmis odun gider. Kendinizi yirtsanizda degistiremezsiniz.