Hiç bir kadın bu hakareti haketmez

Herşeyi gectimde özür dilerim daha napim demesi demesi beni çıldırttı.
Dedim ki sen özür dinleyince teyzeme açtığın yara kapanmadı emin ol.
Ozurle herşeyin eskiye donucegini sanmasın ilginc
O onun esi yaaa. Afedersiniz seyindeki kilin rengini baska erkegin bilmesi hosmu.

O onun esi yaaa. Afedersiniz seyindeki kilin rengini baska erkegin bilmesi hosmu.

rengi öyle olduğu için değil de öyle bir "terim" olduğu için söylemiştir ya :işsiz: çok densiz ve talihsiz bi söylem, başbaşa bile söylenmez hele ki başkalarının yanında :skandal:

rengi öyle olduğu için değil de öyle bir "terim" olduğu için söylemiştir ya :işsiz: çok densiz ve talihsiz bi söylem, başbaşa bile söylenmez hele ki başkalarının yanında :skandal:
Anladim tabiki de mecazi anlamda. Ne olursa olsun igrrnc bir durum. Ben teyzenin yerinde olsam bakamam yegenimin esinin yuzune cok utanirdim. Gerci utanacak olan odun esi ama.

Recep ivedikvari espri yapip komik olmak istemis anlasilan. Bazi erkeklerin kalitesi bu kadar. Ellerinden gelen o.
O erkekleri secen kadinlar dusunsun.

Bazilari odun gelmis odun gider. Kendinizi yirtsanizda degistiremezsiniz.

Kesinlikle haklısınız enişte dün diyor ki siz bilmiyorsunuz bu teyzen hala liseliler gibi şeyler istiyor. Bende dedim bak mutlu olmalısın küçücük şeyler mutlu ediyor kadını bunları bile laf ediyor ya

Back
X